Luento ja työpaja 9-10.30: Marja-Leena Haapanen

Turvallinen toimeentulo – mitä se on ja kuinka hyppy siitä pois onnistuu? – Oman talouden hallinta – Pohdintaa ja keskustelua rahasta. – Mitä haluat sijoituksilta, ym..

Marja-Leena Haapanen on positiivisella elämänasenteella rikastettu intohimoinen osakesijoittaja, kouluttaja sekä naisille suunnattujen sijoitustapahtumien uranuurtaja. Yli 40 vuoden työuran isoissa organisaatioissa ja yli 30 vuoden osakesijoittamisen kartuttamalla kokemuksella Marja-Leena päätti toteuttaa unelmansa ja perustaa historiaa tehden Suomeen Naisten Oman Pörssiklubin, miehillehän vastaava klubi on toiminut jo 108 vuotta! Yritystoiminnan ohessa Marja-Leena toimii myös Helsingin Osakesäästäjien hallituksen jäsenenä ja toiminnanjohtajana. Marja-Leenalle sijoittaminen ei ole työtä, vaan intohimo, luonnollinen osa jokapäiväistä elämää.
Marja-Leenan raudanluja ammattitaito sijoittamisessa on rakentunut yli 30-vuotisen harrastuksen aikana.  Marja-Leena on itseoppinut sijoittaja, joka on luonut väylää miesvaltaisella alalla. Siksi hän kokee nyt tehtäväkseen toimia opastajana ja tiedonjakajana muille, etenkin naisille, osakesijoittamisen osa-alueella. Sijoittaminen ei ole Marja-Leenan mukaan kurssien tarkkailua, vaan yritysten seuraamista – älykkyyttä ja päättelykykyä kasvattavaa toimintaa – joka luo monipuolisia elämänhallinnan taitoja.

Saapuminen työpajaan Turun Messukeskuksen pääovista jotka aukeavat klo 8.45. Suosittelemme saapumaan paikalle ennakkolipulla, mutta tarvittaessa lipun voi ostaa messuinfosta. Työpaja ei vaadi ennakkoilmoittautumista.