Turun Messukeskus

Rekryexpossa noin 2000 työpaikkaa tarjolla

Esiintymässä mm. Sampo Kaulanen ja Sani Leino

Varsinais-Suomen alueen positiivinen rakennemuutos jatkuu. Alueelle kaivataan edelleen eri ammattialojen osaajia. Syksyn Rekryexpo kerää Varsinais-Suomen työnantajat ja työtä etsivät Turun Messukeskukseen 21.11. Tapahtumassa on noin 2 000 avoimeksi ilmoitettua työpaikkaa. Työpaikkojaan esittelee noin 50 yritystä.

Mielenkiintoista antia on luvassa myös muillekin kuin aktiivisesti töitä hakeville. Tapahtumassa oman yrittäjätarinsa kertoo Jouni Kauppa -yrityksen Sampo Kaulanen.
Asiantuntijabrändäyksestä ja siitä, miten omaa osaamistaan kannattaa myydä verkossa avaa puolestaan asiantuntija Sani Leino. Työnantajakuvan kehittämisestä puhuu kuulijoille Miikka Huhta, Advisor, Employer Branding, Miltton.
Rekryexpossa tarjolla olevat työpaikat ovat mm. kaupan alan, hoiva-alan ja IT-alan työpaikkoja. Tarjolla on myös kesätyöpaikkoja. Messuille on tulossa mm. insinööriopiskelijoita FITechin (Finnish Institute of Technology) kautta tutustumaan tapahtumaan.
Rekryexpossa järjestetään myös Kohtaantoseminaari matkailualan toimijoille. Seminaarin järjestää Matkailudiili-hanke yhdessä Varsinais-Suomen TE-toimiston kanssa.

Rekryexpo järjestettiin edellisen kerran keväällä. Se toteutetaan yhteistyössä TS Yhtymän medioiden kanssa.

Lisätiedot:
Turun Messukeskus Oy, Krista Ahonen, projektijohtaja, puh. 050 594 9641, krista.ahonen@turunmessukeskus.fi
www.rekryexpo.fi
#rekryexpo