Turun Messukeskus

Remonttien ja rakennushankkeiden hautomo ensi viikonloppuna Turussa

Rakenna & Sisusta –messut, 10.-12.2., on Lounais-Suomen alueen suurin rakennusalan messutapahtuma. Messuille osallistuu tänä vuonna yli 300 yritystä. Mukana on niin suuria kuin pieniäkin alan yrityksiä. Tarjonta on runsasta. Tämän vuoden teemoina on rakentamisen ja sisustamisen lisäksi uudistaminen:

−Messujen erikoisuuksina ovat mm. uutuustori ja neljän huoneen blogitalo. Uutuustorilla esittäytyy valikoitu joukko ensiesiteltäviä tai muuten mielenkiintoisia tuotteita. Blogitalon sisustuksesta vastaavat mukaan valitut suositut sisustusblogit: Kotilaituri, Oblik.fi, Pikkutalon elämää ja Villa Puomi, kertoo projektijohtaja Krista Ahonen Turun Messukeskuksesta.

Turun Messukeskuksessa on tarjolla mielenkiintoista ohjelmaa kuluttajille. Paikalla on mm. Finlaysonin luova johtaja Petri Pesonen puhumassa aiheesta ”Sisusta miten sisustat, kunhan sisustat itsellesi” (pe 10.2. klo 13). Aiheina messuilla ovat myös mm. ”Minä ja mun tavarat – mahdunko edes sisustamaan”, ammattijärjestäjä Susanna Andersson ja ”Taidetta kotiin ja sisustamiseen – Turun Taidelainaamo”. Messuilla puhutaan myös mm. vihersisustamisesta, ja Tikkurila antaa värivinkkejä sisämaalaukseen. STARK on mukana suurella kokonaisuudella, jossa mukana on yli 50 yritystä. Stark-hallin ohjelmassa on mm. ”Kevään keittiö”.

Lounais-Suomen Kiinteistöpäivä on ammattilaisille suunnattu ajankohtaisseminaari messuperjantaina. Keskustelussa ovat mm. rakennusalan ajankohtaisaiheet kuten puukerrostalojen rakennustekniset ongelmat ja niiden ratkaisu sekä Turun kiinteistösijoitusmarkkinat tällä hetkellä. Messuilla on tarjolla maksuttomia koulutuksia rakentajille ja remontoijille (PRKK ry). Koko messuyleisölle suunnattu Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen järjestämä kiinteistöpäivä kertoo miten energiankulutuksesta otetaan ns. löysät pois. Opiskelijat puolestaan mittelevät toisiaan vastaan muuraustaitokilpailussa messuilla lauantaina.

Rakenna & Sisusta -messut Turun Messukeskuksessa ovat avoinna pe ja la klo 10-18 ja su klo 10-17

Messuluettelo ja -ohjelmat
Messuvideoita

uponor