Turun Messukeskus

Striimaus, webinaari tai hybridi – Tapahtumat verkossa ja livenä

Elämyksellisesti ja ammattimaisesti järjestetty tilaisuus verkossa ja/tai livenä paikan päällä antaa yrityksestäsi parhaimman mahdollisen mielikuvan. Turun Messukeskuksen turvallisissa ja tuhansille tutuksi tulleessa ympäristössä onnistuvat monenlaiset tapahtumatoteutukset.

RajuLive toteuttaa yhdessä Turun Messukeskuksen kanssa juuri sellaisen tilaisuuden kun yhdessä sovitaan. Turun Messukeskuksen studiosta voidaan lähettää niin yhdensuuntaisia striimauksia kuin kahdensuuntaisia webinaarejakin. Mutta mikä parasta, nyt voidaan samanaikaisesti toteuttaa näyttäviäkin esityksiä liveyleisölle niin studiossa, auditoriossa kuin messuhalleissakin. Interaktiivisuuden ja virtuaalisuuden kautta kokonaisuudesta tulee mahdollisimman elämyksellinen – myös tilaisuutta verkon kautta katsoville!

Turun Messukeskus Oy pyrkii varmistamaan, että tilat ovat turvalliset myös pandemian aikana. Toimimme viranomaisten antamien määräysten mukaan. Tarkemmat tiedot toimenpiteistä löydät täältä: https://www.turunmessukeskus.fi/turvallisuusohjeistus/

 

Täytä lomake, niin saat ohittamattoman tarjouksen tapahtuman toteutukseen!