Smakupplevelser och kundkontakter på Åbo Mat- och Vinmässa

Åbo Mat- och Vinmässa lockar bland annat med de intressantaste köksmästarna och kokboksförfattarna just nu. Mässans utökade program bjuder på allt från internationella smakupplevelser till det bästa inom närproducerad mat.

Det populära evenemanget samlar restaurangvärldens hetaste namn under ett tak och programmet förnyas varje år. Högklassiga och mångsidiga utställare utgör grunden för mässans framgångar. En av programpunkterna på höstens mässa är ett bloggarsamarbete fokuserat på dukning och plating. Besökarna kan hämta inspiration till dukningar och får lära sig av proffs om plating, det vill säga hur man lägger upp maten fint.

Inbjudande vinområde

Vinområdet på årets mat- och vinmässa kommer att vara ännu större än i fjol, med ett stort antal utställare och även ett antal inhemska vinproducenter. Bryggerier och öl av olika sorter är ett starkare inslag på årets mässa. Efter önskemål från både besökare och utställare förlänger vi i år lördagens öppettid till nio på kvällen. Kontakta vår försäljning för att en boka monter!

Nå ut till matentusiaster och proffs

Det lönar sig att ställa ut på mässan, för det är ett bra sätt att nå ut till aktiva konsumenter i Åboregionen som uppskattar god mat och det goda i livet. Den största besökargruppen utgörs av 40–60-åringar.

Skapa synlighet för dina produkter

Mässan besöks av ett stort antal journalister och bloggare på jakt efter nyheter att skriva om. De erbjuder en bra kanal för utställarna att skapa synlighet för sina produkter.

Åbos många gourmetrestauranger och växande rykte som matstad har fångat många matentusiasters intresse. Mat- och Vinmässan skapar tillsammans med Bokmässan en evenemangshelhet som lockar många besökare till mässcentret för flera dagar.

Ta kontakt med vår skickliga personal om du behöver hjälp med att planera din mässmonter.

Uppbyggningstider

  • 27.9 kl.8.00–21 (mässbyrån håller öppet till kl. 16)
  • 28.9. kl 8.00- 21.00 (mässbyrån håller öppet till kl. 19

 

  • Montrarna ska vara färdiga senast kl. 21.00 på torsdag 28.9., på fredag 29.9. är det inte längre tillåtet att köra in i hallarna.
  • Om utställaren överskrider de bekräftade byggtiderna, debiteras för överskjutande timmar à 100 € + moms
  • Överskridande av byggtiden ska avtalas separat med mässans ledning.

Nedmonteringstider

  • Söndag 1.10. kl. 16–21
  • Måndag 2.10. kl. 8–16

Utställarnas entré till hallarna under mässan

  • Fredag kl. 8.00
  • Lördag kl. 9.00
  • Söndag kl. 9.00
Fråga mer
Försäljningschef
Helena Sinervo
tel. 044 722 2518