19.08

19.08
2022

KIINNOSTAAKO ELOKUINEN PERJANTAI AURINKOISESSA TURUSSA HUIPPUSEMINAARISSA JA SUOMALAISTEN NHL-TÄHTIEN PELISSÄ HYVÄNTEKEVÄISYYDEN MERKEISSÄ?

Liiga Alumni järjestää 19.8.2022 Turussa vuotuisen Alumni All Star -hyväntekeväisyystapahtuman. Tapahtuma pitää sisällään Messukeskuksessa järjestettävän Tulevaisuusseminaarin sekä sen jälkeisen All Star-pelin, missä Gatorade Centerissä kohtaavat nykyisistä ja entisistä suomalaisista NHL-pelaajista kootut joukkueet.

Turun Messukeskuksessa Tulevaisuusseminaarin aiheena on koko urheiluväkeä kiinnostava ajankohtainen asia ”Mistä rahat urheilulle ja liikunnalle”. Veikkauksen keräämät varat urheilulle ja liikunnalle ovat jatkossa valtion budjetista jaettavia varoja. Varojen pienentyessä rahapeleihin tulleiden rajoitusten myötä, tarvitaan entistä enemmän mukaan muita tahoja mm. yritysmaailmasta, jotta urheilu ja liikunta pystyvät kehittymään maassamme. Lisäksi haasteet varojen hankinnan osalta sekä kaupunkien liikuntapaikkojen rakentamisen, että urheiluseurojen  tulevaisuuden menestymisen osalta kasvavat. Näihin seminaari pyrkii saamaan vastauksia.

Seminaarissa on puhujina mm. valtiovallan edustajana uusi tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen, Suomen Olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuori, Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski. Puhujien joukossa on myös ST1:n hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen, Turun kaupungin liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari, HC TPS:n hallituksen puheenjohtaja Kai Koskinen ja Sports Fundin Jyrki Louhi. Seminaarin puheenvuorojen jälkeisessä paneelikeskustelussa puhujien lisäksi mukaan tulee myös GRK Infra Oyj:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Matti Heikkinen, joka entisenä huippu-urheilijana on ollut sekä saajan, että maksajan osassa urheilun tukea jaettaessa.

Nyt kaikilla urheilun ja liikunnan piirissä toimivilla vaikuttajilla on oiva mahdollisuus osallistua Tulevaisuusseminaarin, jonka tuotto, kuten All Star -pelissäkin, menee hyväntekeväisyyteen lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen. VIP-paketteja, jotka pitävät sisällään molemmat tapahtumat (seminaari ja ottelu) saa ostettua Lippu.fi:stä hintaan 195 €.  Lisäksi seminaariin myydään erillisiä pääsylippuja Lippu.fi:stä hintaan 120 €.

Seminaarin ohjelma löytyy linkistä https://liiga-alumni.fi/sivut/tulevaisuusseminaari-2022

 

Tapahtuman taustaa:

Alumni All Star–tapahtuma on perinteinen vuosttainen hyväntekeväisyys-tapahtuma, joka on koostunut kahdesta erillisestä osiosta. Päivällä on pääsääntöisesti yritysasiakkaille tarkoitettu tulevaisuusseminaari, jossa eri asiantuntijat käsittelevät tulevaisuuden haasteita, jotka vaikuttavat yleisesti yritysten tai yhteisön menestysmahdolisuuksiin. Seminaarin jälkeen illalla on AlumniAlStar-ottelu, jossa kaksi alumnijoukkuetta, jotka on koottu nykyisistä ja tulevista NHL-tähdistä ja ansioituneista kiekkolegendoista. Ottelussa on 2 täyttä erää ja niiden jälkeinen Skills Competition (Taitokisa).

All Start–tapahtuma on pidetty aikaisemmin vuosina 2017 Oulussa, vuonna 2018 Raumalla ja vuonna 2019 Lahdessa. Vuosina 2020 ja 2021 tapahtuma on jouduttu perumaan jyllänneen pandemian takia.

 

 

 

Liput ja aukioloajat

Lue lisää ja osta liput TÄÄLTÄ

Ottelun lipunmyynti: TÄÄLTÄ

Seminaarin lipunmyynti: TÄÄLTÄ

19.08

19.08
2022