03.12

03.12
2022

SUOMEN SUURIMMAT JOULUMYYJÄISET

Tervetuloa koko perheen suurmyyjäisiin, joista on mahdollista hankkia kaikki yksilölliset lahjatavarat pukinkonttiin! Myynnissä on muun muassa ainutlaatuisia käsitöitä, koristeita ja leivonnaisia.

Suurmyyjäiset järjestetään jo 30. kerran! Juhlavuoden kunniaksi luvassa on erikoisohjelmaa, kuten haastatteluja, livemusiikkia, tanssiesityksiä ja joulupukin vierailu.

Sisäänpääsy on maksuton. Tule tekemään ostoksia ja nauttimaan jouluisesta tunnelmasta!

Haluaisitko tulla myyjäksi? Varaa myyntipaikkasi täältä.

Tapahtuman järjestää Lounais-Suomen Syöpäyhdistys.

Turvallisesti tapahtumiin

Ykkösprioriteettinamme tapahtumajärjestäjänä on kaikkien messuille osallistuvien turvallisuus, sekä luoda messutoiminnalle uudet, turvalliset käytännön puitteet yhteistyössä messu- ja tapahtuma-alan muiden toimijoiden kanssa. Tutustu turvallisuusohjeistuksiimme tästä.

Pysäköinti- ja vaatesäilytyksessä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Huomioithan, että pysäköinnin voi ostaa joko ennakkoon verkosta tai korttimaksulla. Turun Messukeskuksessa ei ole käteisautomaattia.

Liikennöinti:

Messukeskukseen liikennöi myyjäispäivänä bussi numero 100. Bussi lähtee Turun keskustasta pysäkiltä T87 ja palaa Turun keskustan pysäkille T2. Katso aikataulu osoitteessa www.foli.fi. Bussi on maksullinen.

 

Myyjäksi?

Haluaisitko tulla myyjäksi Suomen suurimpiin joulumyyjäisiin? Tervetuloa!

Myyjäksi voi tulla yritys, seura tai yksityinen henkilö. Varaa myyntipaikkasi osoitteessa https://joulu.tassasinuavarten.fi/. Myyntipaikka on mahdollista varata myös puhelimitse numerosta 044 055 1571. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin.

Lisätiedot:

Joulumyyjäiset / Lounais-Suomen Syöpäyhdistys
Seiskarinkatu 35
20900 Turku
044 055 1571

#turku #turunmessukeskus #suomensuurimmatjoulumyyjäiset

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat klo 11–16   Liput Sisäänpääsy on maksuton. Pysäköinti 6 €
03.12

03.12
2022