03.12

03.12
2022

SUOMEN SUURIMMAT JOULUMYYJÄISET

Tervetuloa suurmyyjäisiin, joista on mahdollista hankkia kaikki yksilölliset lahjatavarat pukinkonttiin!

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen järjestämät myyjäiset kokoavat yhteen tuhansia asiakkaita ja yli sata myyjää. Tule tekemään ostoksia ja nauttimaan jouluisesta tunnelmasta.

Turvallisesti tapahtumiin

Ykkösprioriteettinamme tapahtumajärjestäjänä on kaikkien messuille osallistuvien turvallisuus, sekä luoda messutoiminnalle uudet, turvalliset käytännön puitteet yhteistyössä messu- ja tapahtuma-alan muiden toimijoiden kanssa. Tutustu turvallisuusohjeistuksiimme tästä.

Pysäköinti- ja vaatesäilytyksessä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Huomioithan, että pysäköinnin voi ostaa joko ennakkoon verkosta tai korttimaksulla. Turun Messukeskuksessa ei ole käteisautomaattia.

Liikennöinti:

Messukeskukseen liikennöi myyjäispäivänä bussi numero 100. Bussi lähtee Turun keskustasta pysäkiltä T87 ja palaa Turun keskustan pysäkille T2. Katso aikataulu osoitteessa www.foli.fi. Bussi on maksullinen.

 

Myyjäksi?

Haluaisitko tulla myyjäksi Suomen suurimpiin joulumyyjäisiin? Tervetuloa!

Myyjäksi voi tulla yritys, seura tai yksityinen henkilö. Varaa myyntipaikka osoitteessa https://joulu.tassasinuavarten.fi/. Myyntipaikka on mahdollista varata myös puhelimitse numerosta 044 055 1571. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin.

Lisätiedot:

Joulumyyjäiset / Lounais-Suomen Syöpäyhdistys
Seiskarinkatu 35
20900 Turku
044 055 1571

#turku #turunmessukeskus #suomensuurimmatjoulumyyjäiset

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat klo 11–16   Liput Sisäänpääsy on maksuton.
03.12

03.12
2022