Mökki & Vene –messut järjestetään 24. – 26.3.2023

Mökki & Vene ja Piha & Puutarha -messut tulevat jälleen Turkuun!

Suositut ja rakastetut mökkimessut saadaan kokea pian! Samaan aikaan saavat pihatöistä innostuneet nauttia Piha & Puutarha -messuista muissa halleissa! Tapahtumasta löydät aimoannoksen inspiraatiota mökkeilyyn, veneilyyn ja purjehtimiseen. Tervetuloa innostumaan!

Ohjelma julkaistaan keväällä 2023.

 

 

 

Kalastus_kavija

 

Mökki & Vene -tapahtuma on suunnattu kaikille mökkeilystä ja merellä sekä sen äärellä olemisesta kiinnostuneille. Samanaikaisesti on myös Piha & Puutarha -messut.

Mökkeily tarkoittaa monille rakastettua olemista

Mökkeily on ollut suosittua kautta aikojen, mutta viime vuosina kotimaanmatkailun suosion myötä suomalaiset hankkivat mökkejä ennätystahtiin. Toiset haluavat mökkeillä autenttisissa, jopa karuissa olosuhteissa. Vesi halutaan hakea kaivosta ja ruumista palkitaan mielellään rankoillakin pihatöillä. Toiset haluavat erakoitua suorastaan älykkäisiin luksusmökkeihinsä. Mökkejä sisustetaan ja yksityiskohtiin panostetaan, myös huusseissa.

Meri vetää puoleensa

Mökkeilyn kasvun myötä, myös nuorten aikuisten keskuudessa, vapaa-ajan merenkulku on niinikään kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Veneily ja purjehtiminen on saanut monta uutta ystävää. Mökki & Vene -messuilla saat kontakteja, ideoita, tietoa ja varusteita näihin harrastuksiin.

Nähdään messuilla!

 

Psst! Mökkikansalle on avattu uusi sivusto ja foorumi, jossa pääset lukemaan ja jakamaan ajankohtaisia mökkiaiheisia juttuja.

https://www.mokilla.fi/

 

Liput ja aukioloajat

 

Aukioloajat

  • Pe 11-18
  • La 10-17
  • Su 10-16

Liput ennakkoon netistä:

Aikuinen 13 €
Alennusryhmä 10 €
Ryhmälippu 10 €
Monipäivälippu 22 € (3 pv.)
Pysäköinti 6 €
Vaatesäilytys 3 €

 

Liput ovelta:

Aikuinen 15 €
Alennusryhmä 12 €

Ryhmälippu 12 €
Monipäivälippu 24 € (3 pv.)
Pysäköinti 8 €
Vaatesäilytys 3 €

Osta liput edullisemmin ennakkoon

Piha & Puutarha sekä Mökki & Vene -tapahtumaan samalla lipulla!

Alle 12-vuotiaat veloituksetta!

Alennusryhmä: 12-17-vuotiaat, eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelushenkilöt ja työttömät. Varaudu todistamaan oikeutesi alennukseen asianmukaisella todistuksella, kuten opiskelijakortilla tai todistuksella työnhaun voimassaolosta.

Ryhmä: minimissään 10 henkilöä. Ryhmänvetäjällä maksuton sisäänpääsy ja vaatesäilytys.

24.03

26.03
2023
Osta liput

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu