10.10

11.10
2020

Pohjoismaiden suurin fitnessalan kilpailu- ja messutapahtuma Nordic Fitness Expo tulee syksyllä Turkuun.

Nordic Fitness Expo on jo järjestetty vuodesta 1996 lähtien ja sillä on syvät juuret suomalaisessa urheilukulttuurissa. Tarjolla on treenaamisesta ja fitnesslifestylestä kiinnostaville kaksipäivää nonstop-ohjelmaa kolmella lavalla.

Kuntoilijalle messut antavat paljon tietoa ja vinkkejä harjoitteluun ”Fitness kuuluu kaikille”-luennoilla, jossa tunnetut huippunimet kuten mm. Martina Aitolehti, Marko Yrjövuori, Eevsku Tistelgren, Ville Isola sekä mielenkiintoiset asiantuntijapaneelit, joissa käsitellään aiheita, kuten voiko yli nelikymppisenä päästä kuntoon, minkälaista harjoittelu oli 30 vuotta sitten ja mitä se on nyt ja luvassa on myös somevaikuttajien paneeli, jossa keskustellaan somesta ja fitness lifestylestä.

Messuilla ovat kaikki Suomen suurimmat fitnessalan yritykset urheilulisäravinteista treenivaatteisiin ja kuntoiluvälineistä erilaisiin fitnessalan palveluihin. Messuosastoilla tarjouksia, uusia tuotteita ja tuote-esittelyjä sekä voit tavata tunnettuja urheilijoita osastoilla.

Fitness SM-kilpailu on kaikille fitnessurheiluharrastajille SE kilpailu, jota odotetaan koko vuosi ja kilpailussa on aivan huikea tunnelma. Fitness SM on kaksipäiväinen kilpailu ja se pidetään erikseen maksullisena päälavalla.

Messulavalla pidetään kaksipäiväinen juniorien ja masters SM-kilpailu, joka pyörii nonstopina aamusta iltapäivään. Lisäksi messulavalla on paljon muuta, kuten esimerkiksi NFE Powerlifting Challenge naisille ja miehille, kädenvääntöä ja otevoimakilpailuja. Messuilla on myös tarjolla yleisölle paljon erilaisia lajeja, joita voi kokeilla vapaasti asiantuntijoiden opastuksella.

Ikoninen Suomen vahvin-kilpailu pidetään myös Nordic Fitness Expossa ja kaksipäiväisessä kilpailussa nähdään yleisen sarjan lisäksi myös 105-kiloisten ja naisten SM-kilpailu.

Tapahtuman järjestäjä:

KP Fitness Productions Oy & Suomen Fitnessurheilu ry
www.nordicfitnessexpo.com
www.facebook.com/NordicFitnessExpo
instagram.com/nordicfitnessexpo

 

 

Liput ja aukioloajat

   

lauantaina klo 10-18
sunnuntaina klo 10-17

Messuliput 20 €/päivä
Lapset alle 12-vuotiaat maksutta
Fitness SM-kilpailun liput 50 €/päivä
Ennakkomyynti: www.ticketmaster.fi/nordicfitnessexpo
Paikoitus 6 €
Vaatesäilytys 2,50 €

10.10

11.10
2020