Rakenna & Sisusta -messut 2023

Rakenna & Sisusta -messut järjestetään tuttuun tapaan taas helmikuussa.

Varsinais-Suomen merkittävin rakennusalan tapahtuma, Rakenna & Sisusta, järjestetään 10.-12.2.2023 Turun Messukeskuksessa.

Satsataan kotiin ja asumiseen! 

Onko tänä vuonna talon ulkomaalauksen aika? Kaipaako makuuhuone uutta tapettia? Haaveiletko rakentamisesta tai kenties valmiista talopaketista? Onko keittiö tai kylpyhuone päivityksen tarpeessa? Onko talotekniikka ajan tasalla?

Inspiraatiosi janoon vastataan helmikuussa, kun alan ammattilaiset kokoontuvat saman katon alle palvelemaan juuri Sinua. Messuosastoilta löydät asiantuntijat rakentamisen ja sisustamisen aloilta. Pääset myös vertailemaan eri toimijoiden palveluja ja tarjontaa. Lisäksi kannattaa tietenkin tarttua messutarjouksiin ja hyödyntää näytteilleasettajien tarjoamat edut!

Yhdestä paikasta kaikki energiaratkaisut – nähdään Energiatorilla!

Tahtotilamme on järjestää messuille aina kävijöitä kiinnostavaa ja ajankohtaista ohjelmaa. Siksi rakennammekin Rakenna & Sisusta -messujen yhteyteen Energiatorin. Torilla esittäytyy edullisempien ja ekologisempien energiaratkaisujen edustajat. Heiltä saat parhaat vinkit, tuotteet ja palvelut mm. lämmitys- ja valaistuskulujen sekä vedenkulutuksen hillitsemiseksi.

Uusi sisustusalue

Messujen sisustusalue tulee uudistumaan totaalisesti suosikkisuunnittelija Niina Ahosen käsittelyssä.

Turun Rakenna & Sisusta -messujen sisustusmaailma kokee suuren muodonmuutoksen MTV3-kanavan Kotoisa-ohjelmastakin tutun sisustussuunnittelija Niina Ahosen luovissa käsissä – tule inspiroitumaan!

Helmikuisten messujen sisustusosaston teema – SISUSTA HYVÄ OLO – perustuu tietoiseen sisustamiseen (designfulness), joka on tapa rakentaa elinympäristöämme ja kotejamme ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi huomioiden.

Messujen sisustusosaston teeman mukaiset alueet – YHDESSÄOLO, LEPO, AKTIVISUUS & LUOVUUS sekä VIHERSISUSTAMINEN – vievät messukävijän mukanaan monipuoliseen sisustamisen ja hyvän olon maailmaan! Sisustusalueen ohjelmassa on tietysti myös kiinnostavia esiintymisiä & puhujia näiden aiheiden tiimoilta.

TORIALUEELLA pääset myös nauttimaan ihanasta sisustustunnelmasta ja tekemään ostoksia.

“Tule sinäkin messuille helmikuussa tekemään hyvää itsellesi, poimimaan parhaat sisustusvinkit & shoppailemaan – sisusta hyvä olo!”

Terveisin, Niina

Uutta! Akin ja Kirsin Remppacorneri

Kotirempat TV-ohjelmasta tutut Ari Lahti ja Kirsi Laamanen järjestävät mukaansatempaavaa ohjelmaa Rakenna & Sisusta -messuilla. Mitä Remppacornerissa tapahtuu:

  • DIY-pisteillä voit testata koneita ja opetalla asennusta.
  • Nähtävillä on rakennemalleja ja työkaluja/koneita.
  • Lyhyitä työnäytösdemoja.
  • Annetaan remppavinkkejä.
  • Huippusuosittu ruuvauskilpailu! Huippupalkinnot! (akkukonesetti jne.)

Myös lapset toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi remppacorneriin! Haluamme tukea, kannustaa ja rohkaista lapsia innostumaan rakentamisesta. Lapset pääsevät mm. ruuvaamaan akkukoneella ja sen voi tehdä joko vanhemman tai remppakaksikon kanssa yhdessä turvallisesti. Isommat lapset tai jo koneita käyttäneet saavat toki ruuvata itse vanhemman luvalla. Remppacornerissa vieraileville lapsille on luvassa pieniä kannustuspalkintoja.

Aki Lahti ja Kirsi Laamanen antavat remppavinkkejä ja järjestävät mukavaa ohjelmaa koko perheelle.

Messuille on tulossa myös Lasten Maailma. Lisätietoa perheen pienimmille suunnatusta leikkitilasta tulossa lähiaikoina.

 

Seuraa Rakenna- ja Sisusta -sivua Facebookissa!

#raksamessut #rakennusmessut #turku #turunmessukeskus

 

chevron-right chevron-left

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat:
  • Pe 12-18
  • La 10-17
  • Su 10-16

Liput ennakkoon netistä:

Aikuinen 13 €
Alennusryhmä 10 €
Ryhmälippu 10 €
Monipäivälippu 22 € (3 pv.)
Pysäköinti 6 €
Vaatesäilytys 3 €

 

Liput ovelta:

Aikuinen 15 €
Alennusryhmä 12 €

Ryhmälippu 12 €
Monipäivälippu 24 € (3 pv.)
Pysäköinti 8 €

Vaatesäilytys 3 €

Osta liput edullisemmin ennakkoon

Alle 12-vuotiaat veloituksetta!

Alennusryhmä: 12-17-vuotiaat, eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelushenkilöt ja työttömät. Varaudu todistamaan oikeutesi alennukseen asianmukaisella todistuksella, kuten opiskelijakortilla tai todistuksella työnhaun voimassaolosta.

Ryhmä: minimissään 10 henkilöä. Ryhmänvetäjällä maksuton sisäänpääsy ja vaatesäilytys.

 

10.02

12.02
2023
Osta liput