TAPAHTUMA SIIRTYY VUOTEEN 2021

Koronaviruspandemian vuoksi olemme siirtäneet kaikki itse järjestämämme messutapahtumat syksyn osalta ensi vuoteen. Turun Talouspäivät: Säästä ja Sijoita järjestetään seuraavan kerran vuonna 2021.

Jotta pääsemme taas palaamaan tapahtumien pariin, olemme yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa laatineet laajat turvallisuusohjeet, joita seuraamalla tapahtumaelämykset voivat taas olla mahdollisia ja sujuvia. Seuraamme toiminnassamme Aluehallintoviraston määräyksiä.

Turun Talouspäivät: Säästä ja Sijoita on Lounais-Suomen suurin oman talouden, säästämisen, sijoittamisen ja yleisen talouskeskustelun tapahtuma!

Lähde mukaan tutustumaan tapahtumaan, joka tarjoaa laadukasta, mutta helposti lähestyttävää sisältöä niin sijoittamisesta kiinnostuneille kuin kokeneemmille piensijoittajille. Tässä tapahtumassa käydään lisäksi tasokasta yleiskeskustelua taloudesta. Odotamme mukaan taloudesta ja sijoittamisesta kiinnostuneita varsinaissuomalaisia, aktiivisia piensijoittajia ympäri Suomen sekä Turun talousalueen talouspäättäjiä ja yrittäjiä.

Tapahtuman aihepiirejä ovat muun muassa yleinen talouskehitys, oman talouden hallinta, rahastosäästäminen, osakesijoittaminen, asuntosijoittaminen, yksityishenkilön verotus ja vaihtoehtoiset sijoitusmuodot. Tapahtumassa järjestetään myös talouspoliittinen paneeli.

Turussa on tutkitusti vahva sijoittamisen kulttuuri

Turun talousalueella menee taloudellisesti hyvin ja se vahvistaa ihmisten tulevaisuuden uskoa. Tällä on vaikutusta sijoitusintoon ja halukkuuteen ottaa riskiä. Tutkimuksen mukaan Turussa asuu Suomen eniten sijoittajia, jotka profiloituvat osakkaiksi tai hajauttajiksi, jotka sijoittavat varansa tasaisesti eri vaihtoehtoihin.

Turun Talouspäivien nettisivut

 

 

 

 

 

Liput ja aukioloajat

Messulippu oikeuttaa sisäänpääsyyn molempina messupäivinä!
  • Pe 12-18
  • La 10-18

Uutiset

28.11.2019
Säästä & Sijoita
Uusi säästämisen ja sijoittamisen tapahtuma Turkuun

Turun Messukeskuksessa järjestetään ensi keväänä Säästä & Sijoita -tapahtuma. Huhtikuun 17. ja 18. päivä messuille kokoontuvat sijoittamisesta kiinnostuneet…

Lue lisää