TURUN MESSUT – ylpeästi turkulainen

Turun Messut on legendaarinen messutapahtuma!

Tässä on iloisen mielen tapahtuma, joka sopii koko perheelle. Turun Messut on esitellyt pitkän historiansa aikana monet uusimmat villitykset maailmalta, kuten grillatun broilerin.

Tutustu messualueen karttaan!

Vuoden 2019 Turun Messuilla Turkulaisuus kirjoitettiin isolla alkukirjaimella – se näkyi ja kuului. Turun Messut olivat kaupungin messut, jossa paikallisuus puski esiin huumorilla ja ylpeydellä. Kolme tiivistä messupäivää!

Ohjelmassa “Turku-överit”

Turku, Turku, Turku! Olemme hävyttömän turkulaisia. Jos Turkua hehkutettiin, niin myös roustattiin – osaammehan toki myös nauraa itsellemme! Näimme mm. huimia freestylemotocross-temppuja laajalla piha-alueella. Mukana oli tuttuun tapaan myös odotettu Sotilaskoti.

   

Entä miltä kuulostaa vaikkapa Messurauhan julistus tai Aurajokinaaraus  palkintoineen? Torikaffella tavattiin paikallisia julkkiksia ja merkkihenkilöitä. Retrohenkisessä muotinäytöksessä bongailtiin pukeutusmiskulttuurin helmiä vuosien varrelta. Messuilla etsitiin myös Turun vahvinta miestä ja naista.

Mentalisti Pete Poskiparta ja moottorisahajonglööri Janne Mustosen huimat show’t nähtiin messuilla lauantaina. Mukana tapahtumassa oli myös Levymessuosuus (B-hallissa).

Mukana oli myös Muumilaakson terveiset! Terveisiä Naantalista – Muumiperheen musiikkiretki -konsertti. Pomppulinnamaailmassa sai pomppia koko tapahtuman ajan.

©Moomin Characters™

Turku Goes Fashion -muotinäytökset

Modelpoint toteutti Turun Messuilla näyttävät trendimuotinäytökset. Tällä kertaa näytösestradilla esiteltiin syysmuodin lisäksi myös aitoja retrotrendejä!
 Näytöksen malleina nähtiin Modelpointin ulkomaillakin mallintöitä tehneet ammattimallit sekä ihastuttavat lapsi- ja teinimallit. Mukana olivat myös jo kansainvälisestikin tunnetut lapsimallit, kaksossiskot Sara & Sofia!

Näytöksissä mukana mm. Boomerang, Design Optikko Hakula, Kappahl, Mase Design, Muotikulma Krisse, New Yorker, Norlyn, Ocean Spirit, Prisma Mylly, Punainen Norsu, Sankar tehtaanmyymälä, Salon Turkisateljee, Turkiskaupan Liitto, Turkispaja Mia Ristioja, Urban Design Boutique, VintagEija’s, Helein Beauty Supplements, Luovin, Food & Events – Restel Tapahtumaravintolat, Sokos Hotel Wiklund, Valkia. 
Meikit ja kampaukset toteuttaa New Hairstore, Fanolan tuotteilla.

Alvar Aalto -viikko Turun Messuilla

Turun Messuilla oli mahdollista tutustua Alvar Aalto -viikon näyttelyyn jokaisena messupäivänä klo 10-18. Tarjolla oli virtuaalimatka vuoden 1929 Turun Messuille, jonka suunnittelusta vastasivat messuarkkitehdit Alvar Aalto ja Erik Bryggman. Alvar Aalto -viikko on kaupunkitapahtuma, jonka teemat liittyvät arkkitehtuuriin, muotoiluun ja taiteeseen. Tutustu koko viikon ohjelmaan TÄSTÄ!

  

 

Tervetuloa koko kansan Turun Messuille!

#turunmessut #turunmessukeskus

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
  • Pe 10-18
  • La 10-18
  • Su 10-18

Messutunnelmia

20.08

22.08
2021

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu