Turun Taide- ja Antiikkimessut

Turun Taide- ja Antiikkimessut tuovat yleisön hämmästeltäväksi mielenkiintoisen kokonaisuuden mm. taidetta, antiikkia, vanhoja rahoja ja vanhoja leluja. Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti Kädentaitomessujen kanssa 16.–17. maaliskuuta Turun Messukeskuksessa. Laadukas ja jatkuvasti uudistuva Taide- ja Antiikkimessut tarjoaa ohjelmaa, arviointipalveluja sekä runsaasti myytäviä tuotteita. Kaikkea mitä alan harrastaja, keräilijä tai sellaiseksi mielivä voi toivoa!

Mukana suositut erikoisteemat: Turun Rahan Päivä, Old Toy Swap/leikkikalumarkkinat ja Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut.
Uutuutena myös levyharrastajien Levymessut.

Turun Rahan Päivillä on esillä Suomen ja ulkomaiden seteleitä, kolikoita, mitaleita ja osakekirjoja vuodesta 1970 lähtien. Seuran omalla osastolla on neuvontaa, opastusta ja arviointia

huonekalut   helen2

Erikoisten soitinten näyttely

Mukana tänä vuonna yhteistyössä Sibelius-museon kanssa erikoisten soitinten näyttely!

 

Turun Filharmonisen orkesterin duo-esitykset

La 16.3. klo 12 & 14

Markku Kolehmainen, luonnontorvi
Hannes Kaukoranta, luonnontorvi

Su 17.3. klo 12& 14

Juhani Listo, luonnontrumpetti ja sinkki
Jarmo Korhonen, dulcian

 

Tuo aarteesi arvioitavaksi!

Tuttuun tapaan voit tuoda mukanasi messuille esineen, jonka ikä, käyttötarkoitus tai arvo sinua kiinnostaa.Tuo omat taide- ja designesineesi asiantuntijoidemme arvioitavaksi. Maailman vanhin huutokauppatalo Stockholms Auktionsverk järjestää Helsingissä keväällä 2019 kaksi Fine art -huutokauppaa, joihin nyt vastaanotamme nyt mm. suomalaista designia, suomalaista ja kansainvälistä taidetta, koruja sekä antiikkiesineitä. Stockholms Auktionsverk on osa Lauritz.com konserina, ja yhdessä muodostamme Pohjois-Euroopan suurimman huutokauppaverkoston taiteelle, antiikille ja designille.

Levymessut mukana

Levymessut ovat mukana nyt ensimmäistä kertaa. Paikalla on niin arvostetuimpia erikoisliikkeitä kuin asiantuntevia keräilijöitäkin, jopa Saksasta ja Ruotsista asti. Levymessuilla myös ostetaan hyväkuntoisia äänilevyjä.

#taideantiikkimessut #turunmessukeskus #turku

 

 

media audit

 

 

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
 • La 10-17
 • Su 10-17

 

 • Aikuiset 16 € *
 • Lapsi (7-15 v.) 5€ *
 • Perhe (kaksi aikuista ja lapset 7-15 v.) 34 €
 • 2 päivän lippu 18 € *
 • Opiskelijat 10 € *
 • Ryhmät 10 €
  (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
 • Paikoitus 6 €
 • Vaatesäilytys 2,50 €

 

Osta liput edullisemmin ennakkoon

*Ennakkolipun ostajana saat alennusta -3 € lipusta, kun ostat sen verkosta viimeistään 15.3.2019 mennessä! Alennus koskee ennakkoon ostettuja aikuisten, lasten ja opiskelijoiden päivälippuja, sekä 2 päivän lippua.

 

 Kuvia messuilta

16.03

17.03
2019

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu