Turun Taide- ja Antiikkimessut

Turun Taide- ja Antiikkimessut vetivät 8900 kävijää keväällä 2019. Tapahtuma järjestetään jälleen samanaikaisesti Kädentaitomessujen kanssa. Laadukas ja jatkuvasti uudistuva Taide- ja Antiikkimessut tarjoaa ohjelmaa, arviointipalveluja sekä runsaasti myytäviä tuotteita. Kaikkea mitä alan harrastaja, keräilijä tai sellaiseksi mielivä voi toivoa!

Mukana suositut erikoisteemat: Turun Rahan Päivä, Old Toy Swap/leikkikalumarkkinat ja Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut.
Mukana on myös levyharrastajien Levymessut.

Täydellinen muumimukikokoelma

Messuilla on nähtävänä yksityisen keräilijän kokoelma muumimukeja, joka koostuu kaikista Suomessa myynnissä olleista muumimukeista. Tule ihastelemaan huikeaa kokoelmaa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turun Rahan Päivillä on esillä Suomen ja ulkomaiden seteleitä, kolikoita, mitaleita ja osakekirjoja vuodesta 1970 lähtien. Seuran omalla osastolla on neuvontaa, opastusta ja arviointia.

huonekalut   helen2

Stockholms Auktionsverk on mukana Turun Taide- ja Antiikkimessuilla

Dan von Koskull ja Nina Westerlund ovat huutokauppatalon asiantuntijoita ja he molemmat ovat työskennelleet huutokauppa-alalla pitkään. Dan von Koskull on designin ja taidekäsityön asiantuntija ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus alalta. Hän on vuosien varrella välittänyt suomalaista designia yli 10 miljoonan euron arvosta. Nina Westerlund on koulutetukseltaan geologi ja diplomigemmologi, ja myös hänellä on pitkä ura ja tausta huutokaupan maailmasta. Dan von Koskull on erikoistunut koruihin, kelloihin ja jalokiviin. Dan ja Nina osallistuvat Turun Taide- ja Antiikkimessuille 14.-15.3. Luvassa on ilmaista arviointia kelloista, koruista ja designista.

Stockholms Auktionsverk järjestää keväällä myös suuren kellohuutokaupan, johon haetaan messuilta miesten kelloista Rolex, Omega, Jaeger LeCoultre, Patek Philippe, Cartier, Audemars Piguet, Vacheron Constantin ja IWC-kelloja. Naisten kelloista haetaan pääasiassa Rolexia, Cartieria, Bulgaria, Patek Philippeä, Vacheron Constantinia ja Omegaa. Sen lisäksi on etsinnässä myös klassisia urheilukelloja, vanhempia kronografeja ja vanhoja teräskelloja.

Levymessut mukana

 

#taideantiikkimessut #turunmessukeskus #turku

 

 

media audit

 

 

Liput ja aukioloajat

 

Aukioloajat

 • La 10-17
 • Su 10-17

 

 • Aikuiset 16 €
 • Lapsi (7-15 v.) 5€
 • Perhe (kaksi aikuista ja lapset 7-15 v.) 34 €
 • 2 päivän lippu 18 €
 • Opiskelijat 10 €
 • Ryhmät 10 €
  (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
 • Paikoitus 6 €
 • Vaatesäilytys 2,50 €

 

 

 

 Kuvia messuilta

14.03

15.03
2020
Osta liput

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu