Turun Taide- ja Antiikkimessut maaliskuussa 2021

Tervetuloa taiteen, antiikin, postimerkkeilyn, keräilyn ja monen muut mielenkiintoisen kohteen pariin Turun Messukeskukseen! Laadukas ja jatkuvasti uudistuva Taide- ja Antiikkimessut tarjoaa ohjelmaa, arviointipalveluja sekä runsaasti myytäviä tuotteita. Kaikkea mitä alan harrastaja, keräilijä tai sellaiseksi mielivä voi toivoa! Mukana ovat suositut erikoisteemat: Levymessut, Turun Rahan Päivä, Old Toy Swap/leikkikalumarkkinat ja Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut.

Tutustu tapahtuman turvaohjeisiin:
Turvaohjeet

Tapahtuman yhteydessä on nyt myös postimerkkejä!

Turun Postimerkkikerhon osastolla kerhon jäsenten myyntipöydiltä voit hankkia kokoelmiisi postimerkkejä, postikortteja ja muutakin keräilytavaraa. Osastolla on myös kerhon edustaja ja häneltä voit kysyä tietoa kerhon toiminnasta ja tulevista tapahtumista.

Täydellinen muumimukikokoelma

Messuilla on nähtävänä yksityisen keräilijän täydellinen kokoelma muumimukeja, joka koostuu kaikista Suomessa myynnissä olleista muumimukeista. Tule ihastelemaan huikeaa kokoelmaa!

Tuo messuille Muumi-tuotteita arvioitavaksi!

Muumimukit Rahaksi tarjoaa Suomen edullisimmat hinnat ja laajimmat valikoimat. Saat arvion ja ostotarjouksen heti paikan päällä!

Osastolta löydät muumimukeja aina viiden euron käyttömukeista todellisiin harvinaisuuksiin, kuten Fazer-mukiin, asti. Mukien lisäksi tarjolla on lautasia, kulhoja, figuureja ja lukuisia muita Muumi-aarteita.
Osastomme löydät A-hallista aivan muumimukinäyttelyn vierestä. Tervetuloa tekemään löytöjä edullisin messuhinnoin!

Turun Rahan Päivän osastolla arviointia

Turun Rahan Päivillä on esillä Suomen ja ulkomaiden seteleitä, kolikoita, mitaleita ja osakekirjoja vuodesta 1970 lähtien. Seuran omalla osastolla on neuvontaa, opastusta ja arviointia.

huonekalut   helen2

 

Vintage-kellot ja -korut kiinnostavat!

Yhtenä tämä vuoden messuteemana ovat kellot! Muun muassa Kellokauppa KultaViljaset/Turun valtuutetun Omega huoltopisteen osastolla löydät myynnistä huolletut vintage-kellot ja -korut menneiltä vuosikymmeniltä. Voit myös tuoda kellojasi huoltoarvioita varten. Osastolla löytyy mm Omegan, Zenithin ja Heuerin vintagemalleja aina 40-luvulta asti, täysin käyttökuntoon huollettuna ja kahden vuoden käyntitakuulla. Mukana on toki muutamia keräilyharvinaisuuksiakin.  Tervetuloa asioimaan paikallisen ammattiliikkeen kanssa!

Stockholms Auktionsverk on mukana Turun Taide- ja Antiikkimessuilla

Dan von Koskull ja Nina Oker-Blom ovat huutokauppatalon asiantuntijoita ja he molemmat ovat työskennelleet huutokauppa-alalla pitkään. Dan von Koskull on designin ja taidekäsityön asiantuntija ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus alalta. Hän on vuosien varrella välittänyt suomalaista designia yli 10 miljoonan euron arvosta. Nina Oker-Blom on koulutukseltaan geologi ja diplomigemmologi, ja myös hänellä on pitkä ura ja tausta huutokaupan maailmasta. Dan von Koskull on erikoistunut koruihin, kelloihin ja jalokiviin

Stockholms Auktionsverk järjestää keväällä myös suuren kellohuutokaupan, johon haetaan messuilta miesten kelloista Rolex, Omega, Jaeger LeCoultre, Patek Philippe, Cartier, Audemars Piguet, Vacheron Constantin ja IWC-kelloja. Naisten kelloista haetaan pääasiassa Rolexia, Cartieria, Bulgaria, Patek Philippeä, Vacheron Constantinia ja Omegaa. Sen lisäksi on etsinnässä myös klassisia urheilukelloja, vanhempia kronografeja ja vanhoja teräskelloja.

 

 

#taideantiikkimessut #turunmessukeskus #turku

 

 

media audit

 

 

Liput ja aukioloajat

 

Aukioloajat

  • La 10-18
  • Su 10-18
  • Aikuiset 10 €
  • Lapsi (7–15 v.) 5 €
  • Monipäivälippu 15 €
  • Ryhmät 10 eur
    (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
  • Paikoitus 6 eur
  • Vaatesäilytys 2,50 eur

 

 

 

 

 Kuvia messuilta

 

20.03

21.03
2021
Osta liput

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu