Turun Messukeskus

Tee täydellinen tilaisuus verkossa ja livenä

Striimaus, webinaari tai hybridi

Elämyksellisesti ja ammattimaisesti järjestetty tilaisuus verkossa ja/tai livenä paikan päällä antaa yrityksestäsi parhaimman mahdollisen mielikuvan. Turun Messukeskuksen turvallisissa ja tuhansille tutuksi tulleessa ympäristössä onnistuvat monenlaiset tapahtumatoteutukset.

RajuLive toteuttaa yhdessä Turun Messukeskuksen kanssa juuri sellaisen tilaisuuden kun yhdessä sovitaan. Turun Messukeskuksen studiosta voidaan lähettää niin yhdensuuntaisia striimauksia kuin kahdensuuntaisia webinaarejakin. Mutta mikä parasta, nyt voidaan samanaikaisesti toteuttaa näyttäviäkin esityksiä liveyleisölle niin studiossa, auditoriossa kuin messuhalleissakin. Interaktiivisuuden ja virtuaalisuuden kautta kokonaisuudesta tulee mahdollisimman elämyksellinen – myös tilaisuutta verkon kautta katsoville!

Meidän kauttamme järjestyvät kontaktit mm. moderaattoreihin ja juontajiin, joiden avulla tilaisuus nousee entistä elämyksellisemmälle asteelle! Sinun ei siis tarvitse huolehtia teknisestä toteutuksesta, ammattilaiset tekevät tarvittaessa kaiken puolestasi.

Täytä lomake, niin saat ohittamattoman tarjouksen tapahtuman toteutukseen