Turun Messukeskus

Terve Olo, Osaava Nainen ja Outlet 26.-28.10. Pidä huolta itsestäsi!

Osaava Nainen -messuilla pääsee tänä vuonna tutustumaan uuteen käsityöloungeen. Alueella on ohjelmassa mm. Kotilaiturin järjestämät neuletreenit koko messujen ajan sekä neulenäytös, jossa haetaan piristystä talvipukeutumiseen itsetehdyillä asusteilla. Alueella tutustutaan myös onnelliseen ja tunnelmalliseen kotiin, johon johdattelee Villapuomi Visual. Messuilla on esiintymässä ja juontamassa mm. Heidi Sohlberg.
Osaava Nainen, Terve Olo ja Outlet järjestetään 26.-28.10.Turun Messukeskuksessa. Tuotteita ja palveluitaan tarjoilee tapahtumassa noin 200 yritystä.

Ihonhoidon opit haltuun ammattilaisilta

Turun Messukeskuksessa on tarjolla käytännön vinkkejä kauneudenhoitoon. Messuilla vierailee mm. suosittu meikkitaiteilija Ida Ekman, joka järjestää tapahtumassa myös meet & greet -tapaamisen ja tekee showmeikkauksia. Meikkitaiteilija Miia Ezen jakaa myös messuilla parhaat meikkivinkkinsä yleisölle. Meikkauksen parhaat niksit nähdään myös käytännön toteutuksina messuilla.
Haluaisitko oppia meikkaamaan itsesi ammattilaisten opein? Messuilla se on mahdollista. Pandhy’s ihonhoitokoulussa ammattilaiset opastavat ihonhoitoon. Messuilla myös järjestetään profiilikuvauksia, joissa voi ostaa paketin, johon kuuluu pikameikki, -kampaus ja kuvaus.

Tekoälystä keskustellaan

Tekoälyn haasteet ja mahdollisuudet puhutaan myös erillisessä paneelikeskustelussa, jossa ovat puhumassa mm. Petri Hollmen, Lyyti Oy:tä, Reetta Viinanen, Rohkeushypystä; Sinikka Valtonen, Turun kaupungilta; Iida Kuvaja, Staria Oyj:stä; Tapani Mylly, Meyer Turku Oy:stä. Puheenjohtajana toimii päätoimittaja Riitta Monto, Turun Sanomat. Keskustelun järjestää Henry ry. Yhdistys on henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys. Keskustelu kuullaan messuilla perjantaina 26.10.

Terve Olo täynnä asiaa terveydestä ja liikkumisesta

Kauneudenhoidon lisäksi tärkeässä roolissa on myös terveys ja hyvinvointi. Osaava Nainen -messujen kanssa yhtaikaa toteutetaan uudistunut Terve Olo -kokonaisuus. Yhdessä Turun Sanomien kanssa järjestettävä Terve Olo -tapahtuma on täynnä mielenkiintoisia puheenvuoroja ja näytteilleasettajia. Mukana ovat mm. urheilulääkäri Pippa Laukka, lihastohtori Juha Hulmi, hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja, elämäntapakonsultti Tomi Kokko.
Osana Terve Olo -tapahtumaa nähdään myös joukko tankotanssin huipputaitajia. Tapahtumassa nähdään tiivistunnelmainen kansainvälinen Pole Battle, jossa etsitään Suomen parasta tankotanssijaa EM-kisoihin.

Turun Messukeskuksesta saa hyötytietoa mm. terveellisestä tavasta istua sekä yksilöllisestä ja turvallisesta lääkityksestä. Itsensä kehittämiseen liittyviä puheenvuoroja on tapahtumassa lukuisia. Muun muassa Tuhkimotyöpajassa rakennetaan oman elämänsä menestystarinoita. Fashion Teamin muotinäytöksissä nähdään syksyn ja talven trendit.

Lisätiedot:
Turun Messukeskus, puh. (02) 337 111
projektijohtaja Krista Ahonen, puh. 050 594 9641, krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

www.osaavanainen.fi #osaavanainen
www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/terve-olo/ #terveolo

TerveOlo_2018_1920x470

OsaavaNainen_FB_2018_851x315