Turun Messukeskus

Tilannepäivitys/ viikko 12

Turun Messukeskus Oy seuraa päivittäin koronavirustilanteen etenemistä. Olemme jo siirtäneet kaikki kevään yli 500 henkilön tapahtumat myöhempiin ajankohtiin. Näistä löytyvät tiedot jo messukohtaisilta sivuilla. Suurtapahtumistamme lähipäivinä ratkaistaan vielä Caravan Show -messujen uusi ajankohta. Olemme tehneet muutokset tämän hetken tietojen ja hallituksen suositusten mukaan.

Tänään maanantaina 16.3. olemme antaneet omalle henkilökunnalle lisäohjeita miten tilanteessa toimitaan. Turun Messukeskus käy valtaosan palavereista Teamsissa eli käytännössä teemme työmme etänä, henkilökohtaista kanssakäymistä välttäen. Työntekijöistämme valtaosa siirtyy käytännössä etätöihin ja jatkamme työtä muutoin mahdollisimman normaaliin tapaan kotoa käsin. Työhön liittyvä matkailu on toistaiseksi kielletty ja kehotamme käyttämään suurta harkintaa myös yksityismatkailussa.

Elämme poikkeuksellisia aikoja ja tässä tilanteessa tuemme toinen toisiamme. Nopeasti syntynyt tilanne on taloudellisesti raskas – paitsi meille tapahtumajärjestäjille – erityisesti mm. tapahtumien näytteilleasettajille, joista huomattavan moni on yksityisyrittäjiä. He saavat elinkeinonsa tapahtumista. Teemme osaltamme kaikkemme, jotta omilla turvatoimillamme saamme autettua tilannetta vakaammaksi. Toivomme, että saamme siirretyt tapahtumat järjestettyä mahdollisimman sujuvasti ja menestyksellisesti, kun tilanne on terveyden kannalta vakiintunut.

Meihin saa yhteyden soittamalla tai sähköpostitse. Vastaamme mielelllämme kaikkiin mielessä oleviin kysymyksiin ja huoliin.

 

Toivotan kaikille tsemppiä tuleviin päiviin!

Yhdessä eteenpäin,

 

Marja Pekkanen

toimitusjohtaja
Turun Messukeskus Oy

 

marja.pekkanen@turunmessukeskus.fi
puh. 040 545 7766