Turun Messukeskus

Timo Tarvaisesta Vuoden karavaanari

SF-Caravan ry on nimennyt porilaisen Timo Tarvaisen Vuoden karavaanariksi 2017. Valinta julkistettiin Caravan Show -messujen avajaisissa Turussa.

 

tarvainen

Timo Tarvainen, 48, tunnetaan karavaanareiden keskuudessa ahkerana, täysillä asiaansa paneutuvana ja aikaansaavana järjestömiehenä, loistavana järjestelijänä, hyvänä puhujana, hyperaktiivisena somettajana ja mielipiteitä jakavana värikkäänä persoonana. Timo Tarvainen on ehtinyt lyhyessä ajassa tehdä paljon SF-Caravanin hyväksi.

Timo Tarvainen on toiminut SF-Caravanin liittohallituksen jäsenenä vuodesta 2013 alkaen. Hän aloitti liiton varapuheenjohtajana tämän vuoden alussa. Tarvainen on aiemmin toiminut SF-Caravan Kokemäen Seutu ry:n luottamustehtävissä.

Timo Tarvainen on hallituskautensa aikana vaikuttanut merkittävästi liiton toiminnan sisältöön ja tulevaisuuden suuntaviivoihin. Hänen ideastaan on kehitetty mm. suuren kannatuksen erityisesti SFC-alueiden piirissä saanut leirintäalueiden laatujärjestelmä, Vankkurihymiö. Tarvainen toimi leiripäällikön vastuullisissa tehtävissä kansainvälisillä karavaanareiden suurleireillä; 80. FICC Rallyssa Porissa vuonna 2014 ja Nordisk Camping Träff -tapahtumassa Kokemäellä 2017. Tarvaisen organisointikyky, paikallistuntemus, yhteydet eri toimijoihin ja taito nopeisiin päätöksiin vaikuttivat suuresti molempien leirien onnistumisiin.

Siviiliammatiltaan Timo Tarvainen on LähiTapiola-vakuutusyhtiön yritysasiamies. Paljasjalkainen porilainen toimii aktiivisesti myös politiikassa ollen tällä hetkellä Porin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu. Tarvaisen perheeseen kuuluu vaimo ja kolme lasta. Perheen yhteiseen matkailuharrastukseen kuuluu runsaasti matkailuajoneuvokokemuksia sekä kotimaan kohteista että Euroopan kiertelystä. Tulevana kesänä Tarvaiset suuntaavat Saksan Paaren im Glieniin Berliinin lähelle, jossa Timo toimii luonnollisesti järjestötehtävässä FICC-Rallyn Suomi-leirin päällikkönä.

Vuoden karavaanarin nimenneen SF-Caravan ry:n liittohallituksen mielestä Timo Tarvainen on esimerkki luottamustehtäväänsä intohimoisesti sitoutuneesta henkilöstä, joka haluaa antaa vapaa-aikansa ja osaamisensa karavaanimatkailun ja SF-Caravanin hyväksi. Timo Tarvaisen idearikkaus ja dynaaminen työ karavaanareitten hyväksi ansaitsevat tulla palkituksi ”Vuoden karavaanari”-tittelillä.

Timo Tarvainen sai vuodeksi haltuunsa Unto Vuolan lahjoittaman kiertopalkinnon. Tunnetuimpia Vuoden karavaanareita ovat olleet mm. ministeri Pertti Paasio, enduro-moottoripyöräilyn maailmanmestari Kari Tiainen, tv-ohjaaja Sirpa Teräs ja viihdetaiteilija Kari Salmelainen.

SF-Caravan ry:n jäsenmäärä on 62 867 suomalaista perhettä. Karavaanimatkailun harrastajia on maassamme yli 180 000.

Lisätietoja:

Vuoden karavaanari           Timo Tarvainen                  puh. 0400 500 121
Toiminnanjohtaja                Timo Piilonen                      puh. 050 592 6561
www.karavaanarit.fi