Turun Messukeskus

Turun Messukeskuksessa katse kohti syksyn tapahtumia

Turun Messukeskuksen henkilökunta on palannut takaisin töihin ja katse kohdistuu syksyyn. Messuja valmistellaan hyvää vauhtia ja odotetun tapahtumasyksyn avaa Rakenna ja Sisusta-messut elokuun lopulla. Syksyn kalenteri on täynnä ja tapahtumien ovien avautumista odotetaan jo kiivaasti.

Turun Messukeskuksen toimitusjohtaja Marja Pekkanen on jo odottavin mielin. ” Haluamme osaltamme pitää huolta näytteilleasettajien, kävijöiden ja henkilökuntamme  turvallisuudesta. Olemme hioneet terveysturvallisia toimia ja seuraamme viranomaisten ohjeistuksia. Kaikkien tahojen määrätietoisella yhteisellä ponnistelulla teemme tapahtumista turvallisia tulla, olla ja nauttia uudesta normaalista” Pekkanen kertoo.

Messukeskusten väljissä tiloissa on mahdollista noudattaa turvavälejä ja kävijämääriä pystytään tarvittaessa kontrolloimaan turvallisuuden varmistamiseksi. Messuilla on suuri merkitys talouselämän elvyttämiselle merkittävänä myynnin ja markkinoinnin vauhdittajana ja tärkeiden kontaktien mahdollistajana.

Messujärjestäminen on Suomessa ammattimaista ja osaavaa. Järjestämispaikat on rakennettu lähtökohtaisesti suuria yleisötapahtumia varten ja hygieniataso on jo valmiiksi korkea.

Suomessa ammattimaisia messujärjestäjiä edustava Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry on päivittänyt kansainvälisiin ohjeistuksiin perustuvan turvallisuusohjelman, jotta messukeskusten ovet saataisiin avattua liike-elämän uudelleen rakentamista varten. Päivitetty turvallisuusohjeistus löytyy täältä.

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry kattaa hyvin ammattimaisen messujärjestämisen Suomessa. Jäseniä ovat Suomen Messut Osuuskunta, Tampereen Messut Oy, Turun Messukeskus Oy, Lahden Messut, Jyväskylän Messut Oy, Pohjois-Suomen Messut ry., Pohjanmaan Expo Oy, Suomen Asuntomessut Osuuskunta, Mediapro Messut Oy, Riihimäen Messut Oy ja KPK Events Oy. www.messutsuomessa.fi