Turun Messukeskus

Turun Messukeskus aloittaa Suomen messusyksyn

Yli puolentoista vuoden tauon jälkeen Turun Messukeskus aloittaa Suomen messusyksyn 27. – 29.8.2021 järjestettävillä Rakenna & Sisusta -messuilla.

 

”Odotamme aloitusta innolla. Terveysturvallisuusjärjestelymme ovat laajat ja täyttävät kaikki asetetut vaatimukset. Messukeskuksen suuret ja avoimet tilat mahdollistavat hallitun tavan toimia. Olemme tarkentaneet mm. hygieniaan, lähikontaktien välttämiseen, turvaetäisyyksien ja yleisövirtojen ohjailuun liittyviä ohjeita”.  Kertoo Turun Messujen toimitusjohtaja Marja Pekkanen

 

”Suurin uudistus on lipunmyynnin ohjaaminen nettiin, jossa lippuhinta on paikan päällä ostettua edullisempi. Lisäksi vaadimme kaikilta lipunostaneita rekisteröinnin, jotta mahdollisessa jäljittämistapauksissa kävijät saadaan nopeasti tiedotettua”. Pekkanen jatkaa.

Messukeskukset on todettu SAFE Asset Groupin vertailututkimuksessa jopa kauppakeskuksia turvallisemmiksi paikoiksi tulla ja olla. Korkeat ja väljät tilat, hyvä ilmanvaihto ja ihmisten kulkusuuntien ohjuksen mahdollisuus ovat messukeskusten valtteja.

Rakenna ja Sisusta -messujen jälkeen Turussa vuorossa ovat

VenExpo 17. – 19.9.

Turun Kirjamessut 1. – 3.10.

Turun Ruoka ja Viinimessut 1. – 3.10.

Osaava Nainen 30. – 31.10.

Turun Talouspäivät – Säästä & Sijoita 22. – 23.10.

 

 

Lisätietoja

Marja Pekkanen, Turun Messukeskus toimitusjohtaja

040 5457766, marja.pekkanen@turunmessukeskus.fi