Turun Messukeskus

Turun Messukeskus aloittaa yt-neuvottelut

Turun Messukeskus käynnistää yt-neuvottelut työvoiman lomauttamiseksi tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Neuvottelut koskevat yrityksen kaikkia 23 työntekijää. Mahdollisen lomautusten kesto määräytyy neuvottelujen aikana.

Neuvottelun käynnistämisen syynä on koronavirustilanteen aiheuttama poikkeustila, jonka vuoksi tapahtumatuotanto on oleellisesti vähentynyt.
Tapahtumien järjestäminen on tällä hetkellä kokonaan kielletty ainakin 12.4.2020 saakka. Valtionneuvoston suositus yli 500 henkilön tapahtumien välttämiseksi on voimassa ainakin toukokuun loppuun 2020 asti.

−Synkistyneestä tilanteesta huolimatta, tuleva syksy tuo Turun Messukeskuksen areenoille myös uusia tapahtumia, joista yksi on Grail 2020 Turku lokakuun lopussa. Turun Kirjamessut viettää lokakuun alussa 30-vuotista juhlaa Suomen vanhimpana kirjamessutapahtuman. Turun Ruoka- ja Viinimessuja odotetaan kovasti ja mm. ruokamatkailuteema tulee olemaan osa tapahtumaa. Tapahtumien suunnittelu siis jatkuu ja odotamme kovasti tilanteen tasaantumista asiakkaidemme tavoin. Uskomme tapahtuma-alan tulevaisuuteen, toteaa toimitusjohtaja Marja Pekkanen Turun Messukeskuksesta.

 

Turun Messukeskus Oy on yksi Suomen suurimmista messujärjestäjistä. Yrityksen pääomistaja on Turun kauppakamari.

www.turunmessukeskus.fi

 

Lisätiedot:

Turun Messukeskus Oy, toimitusjohtaja Marja Pekkanen, puh. 040 545 7766, marja.pekkanen@turunmessukeskus.fi