Turun Messukeskus

Turun Messukeskus ja Rajupaja aloittavat yhteistyön

Rajupaja Oy vastaa jatkossa Turun Messukeskus Oy:n näyttely- ja esitystekniikasta ja on mukana suunnittelemassa sekä kehittämässä tapahtumien teknistä toteuttamista.

Rajupaja on vuonna 2014 perustettu esitystekniikkaan erikoistunut yritys. Turkulaislähtöinen yritys on kasvanut lyhyessä ajassa yhdeksi maan johtavista alan toimijoista.

­–Turun Messukeskuksen yhteistyösopimus on ehdottomasti yksi vuoden 2020 kohokohdistamme. Olemme onnekkaita ja kiitollisia saadessamme näin hyvän uuden yhteistyökumppanin, kertoo Rajupaja Oy:n toimitusjohtaja Jussi Mäkelä.

–Uskon että myös sisaryhtiömme Vuokrakaluste sekä video- ja mediatuotantoihin erikoistunut RajuLive tuovat kumppanuuteen molemminpuolista lisäarvoa, Mäkelä jatkaa.

–Tämä yhteistyö parantaa merkittävästi valmiuksiamme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisiä ja monipuolisia palveluja tapahtumien toteutukseen. Tulemme tämän kautta olemaan entistä vahvempia tapahtuma-alan toimijoita, Turun Messukeskus Oy:n toimitusjohtaja Marja Pekkanen toteaa.

Turun Messukeskuksen tapahtumakalenteri täyttyy vuosittain erilaisista ja erikokoisista tapahtumista, kuten messuista, kokouksista ja yritystilaisuuksista. Pandemia-aikana tilaisuuksia järjestetään AVIn ohjeiden mukaisesti sekä alan turvallisuuskäytäntöjä noudattaen.

 

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Marja Pekkanen, Turun Messukeskus Oy, puh. 040 545 7766, marja.pekkanen@turunmessukeskus.fi
Jussi Mäkelä, Rajupaja Oy, puh. 040 765 1465, jussi@rajupaja.fi