Turun Messukeskus

TURUN MESSUKESKUS TOIVOTTAA YHDYSKUNTATEKNIIKKA 2021 -NÄYTTEYLYN TERVETULLEEKSI!

Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttely on Suomen suurin infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtuma ja se järjestetään tänä vuonna 13. – 14.10.2021 Turussa.

Valmistelut ovat hyvällä mallilla ja hallit täyttyvät pian näytteillä olevista tuoteryhmistä, joita ovat energiahuolto, jäte- ja ympäristöhuolto, liikenne- ja alueinfra, vesihuolto, koneet, laitteet ja varusteet sekä mittaus-, tutkimus- ja muut palvelut. Monipuolisen näyttelyn lisäksi tapahtumassa toteutetaan laaja kokousten ja seminaarien kokonaisuus. Kävijöitä tapahtumanaan odotetaan niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Ilmoittautuminen näyttelyyn ja seminaareihin on ollut vilkasta.

Turun Messukeskuksessa kiinnitetään erityistä huomiota kävijöiden ja näytteilleasettajien turvallisuuteen noudattamalla viranomaisten ohjeistuksia ja seuraamalla Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n turvallisuusohjelmaa. Näytteilleasettajat ja näyttelyvieraat voivat osallistua tilaisuuteen luottavaisin mielin.

Tapahtuman järjestävät INFRA ry, Suomen Kiertovoima ry KIVO, Suomen kuntatekniikan yhdistys ry SKTY, Suomen Tieyhdistys ry ja Suomen Vesilaitosyhdistys ry VVY.

Lisätietoja:

Näyttelypäällikkö Anna-Maija Hallikas, puh. 044 553 5263, anna-maija.hallikas@yhdyskuntatekniikka.fi