Turun Messukeskus

Uudet kokoustilat valmistumassa

Turun Messukeskus Oy:n kesän aikana jatkunut kiinteistön kohennus on pääsemässä jo loppusuoralla. Hyvin edenneet muutos- ja modernisointityöt ovat käynnissä vielä muutaman viikon ajan. Muutokset näkyvät pääsisäänkäynnissä, aulassa sekä kokoustiloissa. Hankkeen suunnittelusta vastaa LPR-arkkitehdit.
Samalla Turku saa erinomaisen valttikortin kokous- ja tapahtumamarkkinointiin.

− Turulle tämä tilojen uudistaminen on yksi valttikortti houkutella kaupunkiin valtakunnallisia ja myös kansainvälisiä tapahtumia, kuvailee Turun Messukeskuksen toimitusjohtaja Hannele Wolf-Mannila.


Pääaula näyttelykäyttöön, uusia kokoustiloja

Turun Messukeskuksen uusitut tilat vastaavat asiakkaiden esittämiä toiveita. Tilojen ulkoasun lisäksi toiminnallisuutta ja esteettömyyttä parannetaan. Myös tekniikkaa ajanmukaistetaan lisäämällä opastusta ja mainontaa varten LED-näyttöjä sekä sisälle aulatiloihin että ulos julkisivuun.

− Suunnittelun lähtökohtana on ollut hyvin monikäyttöiset tilat, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet messutapahtumien lisäksi niin yritystilaisuuksille kuin ilta-aikaan pidettäville gaalajuhlillekin, kertoo arkkitehtisuunnittelusta vastannut arkkitehti Hannu Tenho LPR-arkkitehdit Oy:stä.

Turun Messumessukeskuksen toimitusjohtaja Hannele Wolf-Mannila iloitsee siitä, että tilat päivittyvät ja viihtyvyys paranee merkittävästi uusimalla mm. kokoustilojen sisustusta, aulaa, sisääntuloa ja palvelutiloja.

− Pääaula tulee olemaan loistava tila mm. pienemmille näyttelykokonaisuuksille, Wolf-Mannila mainitsee.

− Alakerran tiloihin syntyy myös kaksi uutta kokoustilaa 30-50 henkilön tilaisuuksiin.

Uusia pintoja ja monia sisustuksellisia ratkaisuja päästään ihailemaan ensimmäisen kerran syksyn Turun Kirjamessuilla ja Turun Ruoka- ja Viinimessuilla sekä pian näiden jälkeen järjestettävillä Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä.

kuva ulkoa

Kuvassa upea bumerangimainen pääsisäänkäynti. Tilat ovat jo varattavissa kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin.