Turun Messukeskus

RekryExpo-tapahtumassa on yli 60 yritystä ja noin 3000 avointa työpaikkaa

Varsinais-Suomi tarjoaa töitä

Turun Messukeskuksessa järjestetään ensimmäistä kertaa tapahtuma nimeltään Rekryexpo. Keskiviikon 22.11. rekrytointitapahtuma tarjoaa yli 3 000 työpaikkaa, ja työtä tarjoavia tahoja on 63.
Muun muassa Varsinais-Suomen TE-toimisto, yhteistyössä muiden toimistojen kanssa, on järjestänyt tapahtumaan bussikuljetuksia eri puolilta Suomea. Messuvieraita odotetaan mm. Helsingistä ja Tampereen suunnalta.

Tapahtumapäivän aikana järjestetään myös suoria työhaastatteluja, joihin mielivä voi ilmoittautua netissä jo etukäteen. Niin kutsuttu Speed datingin eli pikahaastattelumahdollisuuden järjestää aTalent Recruiting. Töitä tarjoavia yrityksiä on tähän ilmoittautunut mukaan 11.

Työnantajapuheenvuoroja on messuilla yli 30. Avoimista työpaikoistaan kertovat mm. Valmet Automotive, Meyer Turku Oy, Yara Suomi Oy, R-kioski, Raumaster, Cargotec, Viking Line ja useat lähialueen kaupungit.

Tapahtumaan voi myös tulla kuuntelemaan ajankohtaisia puheenvuoroja tämän päivän työelämästä. Työelämäprofessori Pauli Aalto-Setälä kertoo messuvieraille miten työ muuttuu. Digitaalinen vallankumous, sen eteneminen ja yhteistyötaitojen kehittäminen ovat teemoina tässä klo 11 alkavassa puheenvuorossa. Tarjolla on myös vinkkejä työhaastatteluun ja siitä, miten erottautua työnhakijoista vapaaehtoistoiminnan avulla.

 

Rekryexpo sijoittuu messukeskuksen aula- ja auditoriotiloihin ja sen sisäänpääsy on maksuton.

Tapahtumakokonaisuus järjestetään yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS-Yhtymän medioiden kanssa.
www.rekryexpo.fi

 

22.11.2017 Turun Messukeskus

Avoinna kello 10-18

 

#rekryexpo

 

Lisätiedot:

Näytteilleasettajat: https://www.turunmessukeskus.fi/naytteilleasettajat/rekryexpo/

Ohjelmat: https://www.turunmessukeskus.fi/ohjelma/rekryexpo-ohjelma/

Speed Dating: https://my.surveypal.com/Turun-rekryexpo-speed-dating

 

Lisätiedot messuista:

Turun Messukeskus Oy, Krista Ahonen, projektijohtaja, puh. 050 594 9641, krista.ahonen@turunmessukeskus.fi