Turun Messukeskus

Venexpo valaisee veneilijän syksyyn

Turun Messukeskuksen perinteinen Venexpo tarjoaa neljäksi päiväksi veneilyaiheista tekemistä 7.-10.11. Lisäksi lapsille on tarjolla toiminnallista puuhaa Mini-Pomppulinnamaailmassa viikonlopun ajaksi auditoriossa.

Venexpossa ovat mukana mm. Astrum Vene Oy, Nautical Partners Finland Oy, Targa Center Oy, Nylund’s Boathouse ja Venemaailma Oy. Tapahtumassa myydään uusien veneiden lisäksi myös vaihtoveneitä. Veneiden ja veneilytarvikkeiden lisäksi tapahtumassa on aiheeseen liittyvää ohjelmaa viikonloppuna. Venexpo on pääsymaksuton tapahtuma.

Lauantaina Atlantin ylityksestä kertovat Joel Harkimo ja Kenneth Thelen. Golden Globe Race 2018 – pysähtymättä maailman ympäri aiheesta puhuu kokenut purjehtija Tapio Lehtinen. Sunnuntaina kuullaan Kari ”Ruffe” Nurmen  Meriseikkailija innostaa veneilyyn omaperäisillä hankkeilla ja videoilla.

Tapahtumassa puhutaan mm. veneen turvallisesta ostosta, myynnistä ja rahoituksesta. Ohjeita saa messuilta myös venepressun ja -lämmittimien syyshuollosta sekä veneen talvitelakoinnista. Tietoa löytyy myös käytetyn veneen ostosta haaveileville.

 

Ohjelma: https://www.turunmessukeskus.fi/ohjelma/venexpo/

Näytteilleasettajat: https://www.turunmessukeskus.fi/naytteilleasettajat/venexpo-naytteilleasettajat/

 

Avoinna torstaina ja perjantaina kello 13-19 ja lauantaina ja sunnuntaina kello 10-18

Venexpo on pääsymaksuton.
Mini-Pomppulinnamaailma 2-17-vuotiailta 5 euroa ja aikuisille maksuton. Avoinna lauantaina ja sunnuntaina.

 

Lisätiedot messuista:

Turun Messukeskus, puh. (02) 337 111,

projektijohtaja Tiina Heiskari, puh. 050 487 2015, tiina.heiskari@turunmessukeskus.fi

 

#venexpo