osaavanainen_1940x470

Osaava Nainen 2017

Upeat ja monipuoliset Osaava Nainen -messut kokoavat 27.–29.10.2017 yhteen laajan kirjon naisten elämäntapaan ja vapaa-aikaan liittyviä ideoita, palveluja ja uutuuksia. Messuilla on vuosittain mukana lähes 300 yritystä esittelemässä tuotteitaan ja palveluitaan.

osaava

Osaava Nainen -tapahtuma on upea inspiraation lähde. Laaja teemoitettu näyttelyalue ja monipuolinen ohjelmatarjonta takaavat, että päivän kiinnostavimmat puheenaiheet löytyvät Osaava Nainen -messuilta. Turussa kohtaavat osaavat naiset sekä eri alojen ammattilaiset!

Samaan aikaan Terve Olo ja Outlet -tapahtumat, joihin pääset myös tutustumaan. Yksi lippu, kolme tapahtumaa!

 • Terveys, muoti ja kauneus
 • Kädentaidot sekä sisustus- ja lahjatavarat
 • Matkailu, työ ja koulutus

#osaavanainen #TerveOlo #outlet #turku

Kiinnostavia keskusteluja ja ohjelmaa

Osaava Nainen 2017 -messuilla kuullaan useita mielenkiintoisia keskusteluja monista naisia koskettavista aiheista. Sami Sykkö ohjaa paneelikeskustelua nykyajan kauneudesta sekä sen merkityksestä. Mitä mieltä kauneudesta ovat plastiikkakirurgiaa tai luonnonkauneutta kannattavat?
Upeasti muudistuneet muotinaytökset messuilla toteuttaa Marjo Sjöroos ja Fashion Team!
Oman tarinansa heittäytymisestä ja unelmiensa tavoittelusta kertoo tv:stä tuttu Kristiina Komulainen lauantaina 28.10.2017. Luvassa on inspiroiva puheenvuoro uskalluksesta ja rohkeudesta.
Kehittäjä ja kouluttaja Jaana Villanen haastaa kuulijansa hehkuttamaan itseään ja omaa osaamistaan. Luento antaa myös ajatuksia ja vinkkejä, miten seurata oman sydämesi polkua ja kuinka opit kantamaan vastuu omasta elämästäsi.

Kristiina Komulainen    Fashion Team logo

Bloggariyhteistyö

Turun alueen bloggaajille on tarjolla herkkua muuttumisleikin muodossa Osaava Nainen -tapahtumassa.  Sari Salo ja Saija Palin stailaavat Åblogi -yhteisön bloggaajia yhteistyössä paikallisten kampaamojen
ja vaateliikkeiden kanssa. Luvassa on paljon kotimaista muotia sekä runsaasti vinkkejä kauneuteen. Yhteistyössä Televisio Lifestyle Store sekä Sokos Wiklund!

Åblogit  Televisio    Sokos

 

HYVINVOINTIA KOKO KEHOLLE TERVE OLO -MESSUILTA

Turun Messukeskuksen C-halli täyttyy messuviikonloppuna terveyden ja hyvinvoinnin ohjelmanumeroista ja näytteilleasettajista. Lauantaina vietetään Ravintoteemapäivää ja sunnuntaina Treenin ja Kehonhuollon teemapäivää. Tule kuulemaan ammattilaisten vinkkejä jokapäiväiseen hyvään oloon. Paikalla muun muassa ravintoasiantuntija ja tietokirjailija Jaakko Halmetoja, ravitsemusterapeutti ja Fodmap -asiantuntija Leena Putkonen sekä fitness -ammattilaiset Else Lautala ja Lauri Kalima. Lue lisää tapahtumasta täältä.

Jaakko Halmetoja2  Leena Putkonen2  Else ja Lauri

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
 • Pe 10-18
 • La 10-18
 • Su 10-17

Pääsyliput

 • Aikuiset 16 € *
 • Monipäivälippu 20 € *
 • Lapsi (7–15 v.) 5 € *
 • Perhe 34 eur
  (2 aikuista ja lapset 7–15 v.)
 • Eläkeläiset 13 € *
 • Opiskelijat 13 € *
 • Ryhmät 10 eur
  (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
 • Paikoitus 6 eur
Osta liput edullisemmin ennakkoon

*Ennakkolipun ostajana saat alennusta -3 € lipusta kun ostat sen viimeistään 26.10.2017. Alennus koskee aikuisten, lasten, eläkeläisten ja opiskelijoiden ennakkoon ostettuja päivälippuja sekä monipäivälippuja.

Kaksi opiskelijaa yhden hinnalla vain verkkokaupasta etukäteen ostettuna!

Messukuvia

27.10

29.10
2017
na
klo

Bloggaajien muodonmuutoksia

na
klo

Viikonlopun upeat muotinäytökset

na
klo

Kristiina Komulainen

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu