Osaava Nainen 2018

Kiitos tapahtumaviikonlopusta! Yli 90 prosenttia kävijöitä ilmoitti kävijäkyselyssä olleensa tyytyväinen tarjontaan! Kävijämäärä nousi ja tavoitimme yli 7300 kävijää.

Upeat ja monipuoliset Osaava Nainen -messut kokoavat 26.–28.10.2018 yhteen laajan kirjon naisten elämäntapaan ja vapaa-aikaan liittyviä ideoita, palveluja ja uutuuksia. Messuilla on mukana yli 200 yritystä esittelemässä tuotteitaan ja palveluitaan. Pääset huippuedullisesti, 10 eurolla, nauttimaan olostasi viihdyttävään ja hyödylliseen tapahtumaan.

Hemmottele itseäsi!

Samaan aikaan Terve Olo ja Outlet -tapahtumat, joihin pääset myös tutustumaan. Yksi lippu, kolme tapahtumaa!

 • Terveys, muoti ja kauneus
 • Kädentaidot sekä sisustus- ja lahjatavarat
 • Matkailu, työ ja koulutus

Vinkkejä kauneuteen

Uutta! Meikkitaiteilija Ida Ekmanin editorial -meikkitutorial ja meet & greet messuilla lauantaina 27.10.2018.
Meikkitaiteilija ja kauneuden moniosaaja Miia Ezen jakaa parhaat meikkivinkkinsä Osaava Nainen -messuilla. Saavu paikalle kuuntelemaan Miiaa ja nappaa talteen niksit  livetutoriaalissa! Messujuontajana lauantaina ja sunnuntaina upea Heidi Sohlberg.

Miia Ezen  Ida Ekman   Heidi Sohlberg

Luonnonkosmetiikkasarja PANDHY´S ihonhoito- ja meikkikoulu

5 euron maksua vastaan messuilla on mahdollisuus osallistua PANDHY’S™ kosmetologien opastamaan ihonhoito- tai meikkikouluun. Kouluissa saat hyödyllistä tietoa ihonhoitoon, meikkaukseen ja tuotteiden käyttöön liittyen. Koulun kesto on 45 minuuttia ja tuotteet valitaan onman ihotyypin mukaan. Ihonhoitokoulussa käytettävia tuotteiat ovat kuorinta, puhdistus, seerumi, kasvovesi sekä kasvovoide. Meikkikoulussa iosallistuja pääsee testaamaan mineraalimeikkejä, mm. meikkipohjia sekä huuli- tai kulmameikkejä. Mahdollisuus henkilökohtaiseen opastukseen koulun jälkeen.

Osallistujille myös tuotenäytteitä sekä -20% alennus kaikista Pandhy`s tuotteista.

Suosittelemme tulemaan kursseille meikittä.
Otathan PANDHY’S™ meikkikouluun mukaan oman ripsivärisi.
PANDHY’S™ ihonhoitokoulu ei sisällä meikkiä.

Kouluihin voit ilmoittautua paikan päällä!

NEW_PANDHY'S_logo_300dpi

 

Syksyn ihana muoti by FashionTeam

Muotinäytöksessä mukana mm Kappahl, Kekäle, Naantali Spa, Muotikulma Krisse, Tyyki Design, Cabinet Sirpa Valtanen, Salon Turkisateljee, Specsavers, Oriflame, Zio, Click Shoes, Kisu Korsi, Turkispaja Mia Ristoja, niinmun, Pieni Kauppa, Vila, Jukka Rintala, Lindex, Vero Moda, Boomerang, Kuutoset Miten Vain, Fashion Team sekä Cutrin!

Uudistuva käsityölounge

Osaava Nainen- messujen uusi käsityölounge tuo ’kässäilyn’ ilon kaikkien ulottuville. Jokaisena messupäivinä n.100 m2:n loungessa tehdään neuletreenit, minne voi tulla verryttelemään kässäilytaitoja ja osallistumaan pipopajaan tai syksyisen kaulahuivin neulontaan!  Käsityöloungessa myös Kotilaituri -sisustus-ja lankakauppa, teemaistiaisia, neuleasusteiden näytökset sekä sisustuksen pehmeät esillepanot!

Käsityöloungessa on avoinna koko messujen ajan Kotilaituri – sisustus- ja lankakauppa. Tuotteita on stailattuna ja myynnissä kaikkina päivinä. Maksu käteisellä tai maksupäätteellä.

Yhteistyössä: Sandnes Garn, Rintalan Tila, Teministeriet, Flör, niinmun´design, Kotilaituri, Villapuomi Visuals

neulonta SONY DSC

Käsityökortteli mukana messuilla

Mukana Suomen käsityöyrittäjät Ry:n Käsityökorttelissa: Venttidesign, Helsingin Olkain, MummonWintti, HiiA, Ompelimo HeliKo, Kenkiks, Silvart, Lasistudio Jan Torstensson, Vernada, Mamago, Kikapi ja Amusantti. Löydät yritykset B-hallista!

Käsityökortteli

Laadukasta ohjelmaa upeille naisille

Osaava Nainen -tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa A- ja B -halleissa sekä kokoustiloissa. Perjantaina 26.10.2018 henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys Henry Ry tuo Turun Messukeskukseen seminaarin ”Muuttuva työelämä – tekoäly ja resilienssi”. Aiheesta ovat paikalla luennoimassa alan ammattilaiset, sekä lopuksi kuullaan paneelikeskustelu työelämän tilasta nyt ja tulevaisuudessa.
Kiitellyt kouluttajat, Anne Karilahti / Valmentamo, Niina Stolt & Mirkku Merimaa / Ihana Elämys Oy, Jaana Villanen / Prorigin Oy, tuovat messuviikonlopun jokaisena päivänä kaikille mahdollisuuden kehittää itseään ja kenties löytää oman intohimonsa; ”Tuhkimotyöpaja – Rakenna oman elämän menestystarina”. Luentojen lisäksi mahdollisuus ilmoittautua ja osallistua ”Ihanaan Profiilikuvaukseen”.

Lisäksi vielä paljon muuta! Tutustu koko Osaava Nainen 2018 ohjelmaan täältä.

MirkkuMerimaa_ja_NiinaStolt_IhanaElämysOy  Jaana Villanen2

Hyvinvointia koko keholle

Samaan aikaan ja samalla lipulla uudistunut Terve Olo -tapahtuma. Terve Olo järjestetään yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja Turun Sanomien kesken. Ensimmäisiksi huippuluennoitsijoiksi ovat vahvistuneet Suomen johtavaksi elämäntapakonsultiksi itseään kutsuva Tomi Kokko, urheilulääkäri Pippa Laukka sekä liikuntatieteiden tohtori, Lihastohtori Juha Hulmi.

Tutustu Terve Olo -tapahtuman koko ohjelmaan!

terveoloesiintyjat

 

#osaavanainen #TerveOlo #outlet #turku

 

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
 • Pe 10-18
 • La 10-18
 • Su 10-17

Pääsyliput

 • Aikuiset 10 €
 • Lapsi (7–15 v.) 5 €
 • Ryhmät 10 eur
  (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
 • Paikoitus 6 eur
 • Vaatesäilytys 2,50 eur

Messukuvia

25.10

27.10
2019

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu