OSAAVA NAINEN 2023

KAUNEUS – HYVINVOINTI – MUOTI – LIIKUNTA -TERVEYS

Tervetuloa shoppailemaan, inspiroitumaan, liikkumaan ja viettämään mukavaa päivää hyvässä seurassa! 28.-29.10. 2023 järjestettävillä Osaava Nainen -messuilla saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota omaan hyvinvointiisi. Alueen suurimmassa hyvinvointitapahtumassa kohtaavat kaikki naisen elämää koskettavat tuotteet ja palvelut saman katon alla.

Muotinäytös ja Miss Turku -finaali 

Muodin rautainen ammattinainen Marjo Sjöroos kokoaa Osaava Nainen- messuille jälleen näyttävän muotinäytöksen ja Miss Turku -kilpailun finaalin.

Marjo Sjöroosin ja hänen mallitoimistonsa Fashion Teamin järjestämässä kilpailussa on haettu lupaavia malliehdokkaita jo vuodesta 1989.

Muotinäytöksen ja Miss Turku -kilpailun finaalin juontaa Suomen huippujuontajiin kuuluva Sami Kuronen.

ANNAsport liikuttaa messukävijöitä 

B-hallin ANNA`S-lavalla ANNAsportin energiset liikunnan ammattilaiset tarjoavat messuvieraille hauskoja kokeilutunteja ja mukaansatempaavia esityksiä pitkin päivää sekä lauantaina että sunnuntaina. Tarjolla treenejä tanssitunneista toiminnalliseen, venyttelyä unohtamatta. Pue siis jumppavaatteet päälle messuille ja tule pitämään hauskaa sekä kokeilemaan miten kunto nousee ja hymy on herkässä! Jumppien jälkeen sinulla on mahdollisuus testata edullisesti ANNAsport:in lymfa hoitoa, joka palauttaa lihaksesi tiukan treenin jälkeen sekä tehostaa aineenvaihduntaa tuntuvasti 💥 Myynnissä myös laajavalikoima treeni- ja vapaa-ajan vaatteita.
2.kerroksen kokoustiloissa voi myös vaihtaa vaatteet jumppia varten.

”Liikkumalla hymyilet enemmän” -ANNAsport

Messujen yhteistyökumppanina MAJ 

MAJ Beauty as a service
MAJlla Woltataan kauneutta

MAJ tuo kauneus- ja hyvinvointipalvelut aina asiakkaan luo, salonkitasoisesti. MAJlta voit tilata parturi-kampaajan, kosmetologin, jalkojenhoitajan ja meikkaajan luoksesi. Palvelut tuodaan kotiin, palvelutaloihin, hotelliin, juhlapaikalle ja jopa yritysten luo.
MAJn missiona on helpottaa arkea ja tuoda kauneuden palvelut kaikkien saataville silloin kun se parhaiten sopii, sillä kauneus- ja hyvinvointipalvelut kuuluvat kaikille.

MAJ on tänä vuonna Osaava nainen -messuilla yhteistyökumppanina ja MAJn osastolla pääset tutustumaan MAJ-toimintaan, näet miten palvelut toimivat kotona sekä pääset kuulemaan mielenkiintoisia  puheenvuorojakin! Lisää messuohjelmastamme kuulet myöhemmin.

Käsityöpajat

Turkulainen Luomuspaja järjestää messuilla molempina päivinä käsityöpajoja. Lauantaina pajalla valmistetaan saippuoita ja sunnuntaina uniikkeja koruja.
Työpajojen lipunmyynti aukeaa pian.
Luomuspaja on kädentaitojen monitoimipaja, joka tarjoaa erilaisia kädentaito-ohjauksia Luomuspajalla, sekä asiakkaan omissa tiloissa. Tarjontaan kuuluu myös lasten teemasyntymäpäivät, yritysten virkistyspäivät sekä polttarit. Löydät Luomuspajan Turun Saramäestä osoitteesta Paimalantie 38. Tutustu myös nettisivuihin www.luomuspaja.fi

#osaavanainen #turunmessukeskus #turku

Liput ja aukioloajat

La klo 10-17

Su klo 10-16

Liput ennakkoon verkosta:

Aikuinen 13 €

Alennusryhmä 10 €

Ryhmälippu 10 €

Monipäivälippu 22 €

Pysäköinti 6 €

Vaatesäilytys 3 €

 

Liput ovelta:

Aikuinen 15 €

Alennusryhmä 12 €

Ryhmälippu 12 €

Monipäivälippu 24 €

Pysäköinti 8 €

Vaatesäilytys 3 €

Osta liput edullisemmin ennakkoon

Alle 12-vuotiaat veloituksetta!

Alennusryhmä: 12-17-vuotiaat, eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelushenkilöt ja työttömät. Varaudu todistamaan oikeutesi alennukseen asianmukaisella todistuksella, kuten opiskelijakortilla tai todistuksella työnhaun voimassaolosta.

Ryhmä: minimissään 10 henkilöä. Ryhmänvetäjällä maksuton sisäänpääsy ja vaatesäilytys.

28.10

29.10
2023
Osta liput

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu