Nähdään Osaava Nainen 2021 -messuilla lokakuussa

Tervetuloa shoppailemaan, inspiroitumaan ja viettämään mukavaa päivää hyvässä seurassa!
Osaava Nainen-messuilla kohtaavat kaikki naisen elämää koskettavat tuotteet ja palvelut samassa tapahtumassa.
Teemoina tämän vuoden messuilla ovat
KAUNEUS, TERVEYS, ITSENSÄ KEHITTÄMINEN ja TIETO.

Monipuolinen ohjelma

Monipuolinen ohjelma sisältää mielenkiintoisia puheenvuoroja, haastatteluja, sekä toiminnallisia osuuksia.
A-hallin päälavalla kuullaan molempina päivinä kiinnostavia puheenvuoroja ja haastatteluja muun muassa hyvinvoinnista, naisjohtajuudesta, rohkeudesta, motivaatiosta ja kokonaisvaltaisesta terveydestä.

Toiminnallisella Wellness- alueella päästään hemmottelun maailmaan, sekä kokemaan elämyksiä muun muassa äänimaljarentoutuksen, mindfullnessin ja joogan muodossa.

Sisustusosastolla on tarjolla inspiraatiota ajankohtaisten moodboardien ja sisustusneuvonnan keinoin, sekä kiehtovia haastatteluja.

B-hallin Life-lavalla päästään kuulemaan tärkeää tietoa ravintolisistä, luonnonkosmetiikasta, vitamiineista ja hyvinvointituotteista, sekä lisäksi Lifen osastolla tavataan kiinnostavia henkilöitä kuten muun muassa Anne Kukkohovi.

PÄÄPUHUJAT EMILIA VUORISALMI JA SOINTU BORG

Emilia Vuorisalmi on lääkäri, yrittäjä ja kirjailija, joka puhuu yleisöille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, luovuuden voimasta, rohkeudesta ja uskosta omiin unelmiin.
Emilian motivoiva ja inspiroiva puhe on tarina rohkeudesta, unelmiin uskomisesta, läsnäolon voimasta ja oman itsensä kuuntelemisen merkityksestä.
Emilian puheenvuoro kuullaan sunnuntaina.

Sointu Borg on vuoden 2021 Diili-voittaja sekä tapahtuma-alan yrittäjä.
Sointu on tunnettu rohkeasta henkilöbrändistään, kantaaottavasta
ulosannistaan sekä liberaalista ja rajoja rikkovasta asenteestaan
liike-elämän vallitsevia rakenteita kohtaan.
Soinnun puhe on lauantain ohjelmassa.

Nina Rinne- rohkean elämän kulmakivet

Rohkea ja räväkkä yrittäjä Nina Rinne on asiakaskokemuksen, yrityskulttuurin muotoilun sekä valmennuksen rautainen ammattilainen. Äärimmäisen asiantunteva Nina on kunnianhimoinen sekä innostava liiketoimintaosaaja, joka puhuu sekä ymmärtää ihmistä.  

Puheenvuorossa kuulet tutkimustuloksia ja arjen kenttähavaintoja siitä, millaisella rohkeudella elämässä oppii nousemaan aina uudelleen jaloilleen ja epäonnistumaan eteenpäin. Rohkeuden tunnetaidot ovat kaikkien opittavissa ja kaikkien ulottuvilla. Rinne avaa puheenvuorossaan mitä täydellä sydämellä eläminen tarkoittaa ja mitä sillä voi saavuttaa. Nina Rinne on itseoppinut yrittäjä, joka on suurella sydämellä raivannut tiensä tyhjästä menestykseen läpi loppuun palamisen ja vahvasti luvuilla ohjatun liike-elämän. 

Nina osaa ihmiset. Nina tekee toisin. Sinä päätät muututko.  


Kuva: Jouko Järvinen

Huippunaiset

Moniosaaja Jaana Villasen luotsaama TV:stä tuttu Huippunaiset-sarja on nyt myös osa Osaava Nainen -messuja! Tapahtumassa tuodaan
lavalle vahvoja tarinoita – naisia, joiden tarina kiinnostaa ja inspiroi – ja
joilla on myös paljon annettavaa muille naisille oman tarinansa kautta.
Osaava Nainen-tapahtuma haluaa osaltaan kannustaa naisia uskomaan
itseensä ja etenemään kohti sitä, minkä kokevat itselleen tärkeäksi.
Inspiroivia naisia messuilla edustaa muun muassa taidemaalari Johanna Oras, sekä poliitikko Sirpa Pietikäinen.

Käsittelemme myös menestystä monelta kantilta, ajatuksena: Mikä on menestystä?

Messuilla on myös #Huippunaiset-osasto, jonne
jokainen voi käydä kirjaamassa, mitä hänelle #Huippunainen tarkoittaa
ja lisäksi osastolla kuvauspiste: Olen #Huippunainen.

 

Muotinäytös

Muodin rautainen ammattinainen Marjo Sjöroos kokoaa Osaava Nainen- messuille jälleen upean muotinäytöksen ja Miss Turku-kilpailun.

Näytöksessä mukana esiintyy Suomen palkituimman dragartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason Divet Show, jossa lavalla nähdään kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituna! Muotinäytöksen juontaa Turun oma viihdyttäjä Janne Porkka. Mukana muotinäytöksessä:

 

Sisustusosasto

Sisustussuunnittelija Kati Laituri @katilaituri ja stylisti-valokuvaaja Hanna Leino @villapuomi tuovat SISUSTUKSEN Osaava Nainen- messujen B- halliin 30.-31.10.2021.

Kati ja Hanna vievät messuvieraat ajankohtaisten sisustustrendien ja -arvojen äärelle, kun he esittelevät visuaalisesti toteutetuissa moodboardeissa luonnonmateriaaleja, neutraaleja ja maanläheisiä värejä ja sisustuksen uutuustuotteita.

Lauantaina ja sunnuntaina voit osallistua myös Kati Laiturin sisustuskonsultointiin B-hallin ’Sisustuskulmassa’.

SISUSTUSKULMA

Tule tapaamaan sisustussuunittelija Kati Laituria ja varaa oma 20 min aika sisustuspulmasi ratkaisuun!
Kati auttaa sisustukseen liittyvissä kysymyksissä la ja su klo 11-12 ja 15-16.
Ota mukaan kuvia, materiaalimalleja tai pohjakuva tilasta!

VARAA AIKA LAUANTAIN SISUSTUSKULMAAN

VARAA AIKA SUNNUNTAIN SISUSTUSKULMAAN

SISUSTUKSEN STAILAUSVINKKEJÄ

Stylisti ja sisustuskuvaaja Hanna Leino kertoo ajankohtaisista sisustuksen trendeistä ja antaa sisustuksen stailausvinkkejä B-hallin SISUSTUSOSASTOLLA lauantaina ja sunnuntaina.

KIEHTOVAT SISUSTUSALAN NAISYRITTÄJÄT HAASTATTELUSSA

Sisustusvaikuttajat Kati ja Hanna haastattelevat osastollaan klo 13 sisustusalan naisyrittäjiä. Tule kuulemaan kiehtovia tarinoita naisten yrittäjyydestä ja sisustustuotteista.

La 30.10. klo 13 haastateltavina kotimaisen tuotesuunnittelun osaajat, Mum’s Designin Outi Puro ja Leino Designin Mirkka Leino, ja su 31.10. klo 13 kierrätystalouteen ja vintagetuotteisiin erikoistuneet, Antiikki Ajattoman Jaana Jasmavaara ja Sisustusverhoomo Propellin Stina Friman. Tule kuulemaan heidän yrittäjätarinoita ja ajankohtaista keskustelua sisustuksesta.

 

Toiminnallinen Wellness

Wellness-alueella 2. kerroksessa pääset veloituksetta ja ilman ajanvarausta mukaan toimintaan! Ohjelmassa on aamujoogaa, sekä Feminine Flow joogaa, äänimaljarentoutuksia, taijitä, meditaatio-workshop ja tarot-tulkintaa.

Joogaohjaana toimii Yoganni, Anni Leskinen. Luonto on tärkeä osa Annin arkea, ja joogamatto rullaantuukin usein auki auringon ja meren läheisyyteen. Anni on helposti lähestyttävä, energinen ja lämminhenkinen ohjaaja, jonka tunneilla kaikki otetaan huomioon.

 

Vuoden Luontaishoitoteko

Vuoden Luontaishoitoteko 2021 -palkinto jaetaan Osaava Nainen -messuilla lauantaina 30.10. Palkinnon myöntää Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry.

Tutustu turvaohjeisiimme

Ykkösprioriteettinamme tapahtumajärjestäjänä on kaikkien messuille osallistuvien turvallisuus, sekä luoda messutoiminnalle uudet, turvalliset käytännön puitteet yhteistyössä messu- ja tapahtuma-alan muiden toimijoiden kanssa. Tutustu turvallisuusohjeistuksiimme tästä.

 

 

#osaavanainen #turku #turunmessukeskus

Osaava Nainen-yhteistyössä

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
 • La 10-18
 • Su 10-16

 

Pääsyliput verkosta

 • Aikuinen 10 €
 • Lapsi (7-15v.) 5 €
 • Eläkeläinen 8 €
 • Opiskelija 5 €
 • Ryhmä 8 €
 • Paikoitus 6 €
 • Vaatesäilytys 2,50 €

 

Pääsyliput ovelta

 • Aikuinen 13 €
 • Lapsi (7-15v.) 8 €
 • Eläkeläinen 11 €
 • Opiskelija 7 €
 • Paikoitus 10 €
 • Vaatesäilytys 2,50 €
30.10

31.10
2021

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu