Nähdään seuraavilla messuilla 29.–30.10.2022

Tervetuloa shoppailemaan, inspiroitumaan ja viettämään mukavaa päivää hyvässä seurassa! Osaava Nainen -messuilla kohtaavat kaikki naisen elämää koskettavat tuotteet ja palvelut samassa tapahtumassa.

 

 


Vuoden 2021 teemoina olivat kauneus, terveys, itsensä kehittäminen ja tieto

 

Monipuolinen ohjelma sisälsi mielenkiintoisia puheenvuoroja, haastatteluja ja toiminnallisia osuuksia. Aino-lavalla kuultiin kiinnostavia puheenvuoroja ja haastatteluja muun muassa hyvinvoinnista, johtajuudesta, rohkeudesta, motivaatiosta ja kokonaisvaltaisesta terveydestä. Puhujina vuoden 2021 tapahtumassa olivat mm. Sointu Borg ja Emilia Vuorisalmi.

Toiminnallisella Wellness-tilassa päästiin sisälle hemmottelun maailmaan ja koettiin elämyksiä muun muassa äänimaljarentoutuksen, taijin, mindfullnessin ja joogan muodossa. Sisustusosastolla puolestan oli tarjolla inspiraatiota ajankohtaisten moodboardien ja sisustusneuvonnan keinoin sekä kiehtovia haastatteluja.

Life-lavalla kuultiin tärkeää tietoa ravintolisistä, luonnonkosmetiikasta, vitamiineista ja hyvinvointituotteista. Lisäksi Lifen osastolla tavattiin kiinnostavia henkilöitä kuten Anne Kukkohovi.

Tutustu turvaohjeisiimme

Ykkösprioriteettinamme tapahtumajärjestäjänä on kaikkien messuille osallistuvien turvallisuus, sekä luoda messutoiminnalle uudet, turvalliset käytännön puitteet yhteistyössä messu- ja tapahtuma-alan muiden toimijoiden kanssa. Tutustu turvallisuusohjeistuksiimme tästä.

#osaavanainen #turku #turunmessukeskus

29.10

30.10
2022

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu