OSAAVA NAINEN 2023

KAUNEUS – HYVINVOINTI – MUOTI – LIIKUNTA -TERVEYS

Tervetuloa shoppailemaan, inspiroitumaan, liikkumaan ja viettämään mukavaa päivää hyvässä seurassa! 28.-29.10. 2023 järjestettävillä Osaava Nainen -messuilla saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota omaan hyvinvointiisi. Alueen suurimmassa hyvinvointitapahtumassa kohtaavat kaikki naisen elämää koskettavat tuotteet ja palvelut saman katon alla.

Muotinäytös ja Miss Turku -finaali 

Muodin rautainen ammattinainen Marjo Sjöroos kokoaa Osaava Nainen- messuille jälleen näyttävän muotinäytöksen ja Miss Turku -kilpailun finaalin.

Marjo Sjöroosin ja hänen mallitoimistonsa Fashion Teamin järjestämässä kilpailussa on haettu lupaavia malliehdokkaita jo vuodesta 1989.

Muotinäytöksen ja Miss Turku -kilpailun finaalin juontaa Suomen huippujuontajiin kuuluva Sami Kuronen.

Ohjelmassa vuoden hyvinvointivaikuttaja 2022: Karita Tykkä

Holistinen hyvinvointivalmentaja, meditaatio- ja Somatic Pilates-ohjaaja, LCF Life Coach, luennoitsija, juontaja, tietokirjailija ja äänimaljahoitaja Karita Tykkä on toiminut julkisessa työssä jo yli 20 vuoden ajan jakaen ajatuksiaan kauneuden ja hyvinvoinnin eri osa-alueilta. Karitan luento “Minä 2.0” käsittelee eri elämän osa-alueita, kuinka nostaa oma itsensä uudelle tasolla fyysisen kehon ja mielen avulla.
“Kenties sinäkin saat oivalluksistani iloa ja löydät niiden avulla sen luokse, mitä tavoittelet – oli kyse siten itsesi hyväksynnästä, hyvästä ja kauniista olosta, sisäisestä rauhasta, vahvasta ja elastisesta kehosta tai mielen resilienssistä.” -Karita Tykkä

Puhujana näyttelijä, yrittäjä ja voimanainen Satu Silvo

Satu Silvo on kaikkien tuntema karismaattinen voimanainen, joka tunnetaan yrittäjyydestään ja upeasta näyttelijän urastaan. Satu on tehnyt pitkän uran näyttelijänä, joka on sisältänyt laajasti erilaisia roolityyppejä, tuotantojen ollessa kaikkea aina farsseista musikaaleihin. Satu on kiinnostunut hyvinvoinnista ja pitää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia yhtenä peruspilarina elämässään. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat mm. pyöräily, metsissä samoilu ja iyengar-jooga. Itsekin terveytensä kanssa kamppaillut Satu kannustaa jokaista ottamaan askeleita kohti omaa hyvinvointiaan ja Satu avaakin omaa terveysfilosofiaansa Osaava Nainen-messujen puheenvuorossa, jonka otsikkona on ”Ravinnon ja terveiden elämäntapojen merkitys ihmisen hyvinvoinnille”.

ANNAsport liikuttaa messukävijöitä 

B-hallin ANNA`S-lavalla ANNAsportin energiset liikunnan ammattilaiset tarjoavat messuvieraille hauskoja kokeilutunteja ja mukaansatempaavia esityksiä pitkin päivää sekä lauantaina että sunnuntaina. Tarjolla treenejä tanssitunneista toiminnalliseen, venyttelyä unohtamatta. Pue siis jumppavaatteet päälle messuille ja tule pitämään hauskaa sekä kokeilemaan miten kunto nousee ja hymy on herkässä! Jumppien jälkeen sinulla on mahdollisuus testata edullisesti ANNAsport:in lymfa hoitoa, joka palauttaa lihaksesi tiukan treenin jälkeen sekä tehostaa aineenvaihduntaa tuntuvasti 💥 Myynnissä myös laajavalikoima treeni- ja vapaa-ajan vaatteita.
2.kerroksen kokoustiloissa voi myös vaihtaa vaatteet jumppia varten.

”Liikkumalla hymyilet enemmän” -ANNAsport

Messujen yhteistyökumppanina MAJ 

MAJ Beauty as a service
MAJlla Woltataan kauneutta

MAJ tuo kauneus- ja hyvinvointipalvelut aina asiakkaan luo, salonkitasoisesti. MAJlta voit tilata parturi-kampaajan, kosmetologin, jalkojenhoitajan ja meikkaajan luoksesi. Palvelut tuodaan kotiin, palvelutaloihin, hotelliin, juhlapaikalle ja jopa yritysten luo.
MAJn missiona on helpottaa arkea ja tuoda kauneuden palvelut kaikkien saataville silloin kun se parhaiten sopii, sillä kauneus- ja hyvinvointipalvelut kuuluvat kaikille.

MAJ on tänä vuonna Osaava nainen -messuilla yhteistyökumppanina ja MAJn osastolla pääset tutustumaan MAJ-toimintaan, näet miten palvelut toimivat kotona sekä pääset kuulemaan mielenkiintoisia  puheenvuorojakin! Lisää messuohjelmastamme kuulet myöhemmin.

Fireside-keskustelu sijoittamisesta

Kasvuyrittäjyys ja riskisijoittaminen, ammatti vai intohimo?
Fireside-keskustelussa MAJn toimitusjohtaja ja perustaja Krista Huhtala-Jenksin ja Innovation home perustaja, hallitusammattilainen ja sijoittaja Petra Erätuli-Kola.

Käsityöpajat 

Turkulainen Luomuspaja järjestää messuilla molempina päivinä käsityöpajoja. Lauantaina pajalla valmistetaan saippuoita ja sunnuntaina uniikkeja koruja.
Varaa paikkasi työpajoihin ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä.
Työpajojen liput ovat myynnissä täällä.
Luomuspaja on kädentaitojen monitoimipaja, joka tarjoaa erilaisia kädentaito-ohjauksia Luomuspajalla, sekä asiakkaan omissa tiloissa. Tarjontaan kuuluu myös lasten teemasyntymäpäivät, yritysten virkistyspäivät sekä polttarit. Löydät Luomuspajan Turun Saramäestä osoitteesta Paimalantie 38. Tutustu myös nettisivuihin www.luomuspaja.fi

Turun ammatti-instituutti mukana Osaava Nainen-yhteistyössä 

Turun ammatti-instituutti on elämää ymmärtävä koulu, josta saat oikean ammatin ja loistavat valmiudet siirtyä työelämään omaa polkuasi seuraten.
Turun ammatti-instituutin hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat ovat molempina messupäivinä mukana tekemässä asiakkaille veloituksettomia palveluita. Lisäksi Turun ammatti-instituutin opiskelijat hius-, kauneus- sekä tekstiili- ja muotialalta tekevät muodonmuutoskokonaisuuden, jonka valmis lopputulos esitellään messuilla.
Tervetuloa tutustumaan messuosastoon, jossa voit pikakaunistaa itsesi ja tutustua koulutusmahdollisuuksiin.
Valmistu kaikkeen. Varaudu parhaimpaan.

Kuva: Valokuvaaja Jussi Vierimaa 2022

#osaavanainen #turunmessukeskus #turku

Johdatus Burleskiin 

Työpajat la – su klo 13.00, kesto 1 tunti.

Anna burleskitaiteilija Lippy Honeybunin johdattaa sinut burleskin saloihin! Tässä pajassa käydään läpi mm. tanssillisen burleskin perusliikkeet, bump n’ grind sekä shimmy n’ shake, lisätään arkeen ja sen yläpuolelle ripaus burleskiasennetta sekä harjoitellaan lyhyen ja helpon koreografian avulla kiusoittelun taidetta. Työpaja sopii 18-vuotta täyttäneille sukupuolesta riippumatta. Yläikärajaa ei ole. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta burleskista, tanssista tai muistakaan esitystaiteista. Voit soveltaa tekemistäsi omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Tarvittaessa opettaja voi neuvoa vaihtoehtoisia liikkeitä tai tapoja tehdä eri liikkeet. Pajassa ei riisuta.

Laita yllesi mukavat, liikkumisen mahdollistavat vaatteet, jossa hahmotat kehon suunnat. Tanssia voit paljain jaloin, sukkasiltaan tai pehmeillä tanssitossuilla (jumppatossut). Lenkkarit eivät ole sopivat tähän lajiin. Ota mukaan myös vesipullo. Tunti ei ole hikijumppaa, mutta lämmin voi tulla.

Pajan vetää turkulainen burleskitaiteilija Lippy Honeybun, joka on esiintynyt sekä soolona että Tex Willnerin kanssa duona yli kymmenen vuoden ajan. Häntä voi kuvailla sanoilla: Semi-seco-klassinen neo-burleskitaiteilija, joka blingaa ihan vain pikkuisen. Lippy toimii myös tuottajana Lippy and Tex Productionsissa sekä opettaa mm. Saariston Kombissa burleskin alkeita. Lippylta ja Texiltä voi tilata myös burleskipajoja esim. polttareihin sekä tyhypäiviin tai esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Lisätietoja www.lippyandtexproductions.fi

Feminiininen lähestymistapa ravitsemukseen

Osaava Nainen- messuilla pääset kuuntelemaan mielenkiintoisia ja tärkeitä puheenvuoroja muun muassa terveyden ja hyvinvoinnin teemoista.

Yhden kiinnostavista luennoista tulee pitämään syömisen psykologiaan erikoistunut ravintoterapeutti ja joogaopettaja Hanna Kuosmanen otsikolla “Feminiininen lähestymistapa ravitsemukseen”. Hanna on ainoita Institute for the Psychology of Eating:istä (USA) valmistuneita suomalaisia ja kiinnostunut erityisesti hyvän ruoka- ja kehosuhteen merkityksestä hyvinvoinnille. Hanna pitää yksityisvastaanottoa Tampereella ja etänä. Lisäksi hän luennoi ja vetää eri puolilla maata kursseja ja retriittejä, joiden teemat liittyvät mm.
ruoka- ja kehosuhteeseen sekä lepoon ja palautumiseen. Ravintoterapeutin työssä häntä inspiroi ennen kaikkea sen todistaminen, miten asiakkaat ja kurssilaiset alkavat rentoutua ruoan äärellä, luottaa omaan kehoonsa ja tuntea olevansa kotona itsessään. Vapaa-ajallaan hän nauttii mm.
puutarhanhoidosta, kaunokirjallisuudesta, luovasta tanssista ja avantouinnista. Lisätietoja Hannasta löydät hänen nettisivuiltaan https://ruokarauha.fi/.

Liput ja aukioloajat

La klo 10-17

Su klo 10-16

Liput ennakkoon verkosta:

Aikuinen 13 €

Alennusryhmä 10 €

Ryhmälippu 10 €

Monipäivälippu 22 €

Pysäköinti 6 €

Vaatesäilytys 3 €

 

Liput ovelta:

Aikuinen 15 €

Alennusryhmä 12 €

Ryhmälippu 12 €

Monipäivälippu 24 €

Pysäköinti 8 €

Vaatesäilytys 3 €

Osta liput edullisemmin ennakkoon

Alle 12-vuotiaat veloituksetta!

Alennusryhmä: 12-17-vuotiaat, eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelushenkilöt ja työttömät. Varaudu todistamaan oikeutesi alennukseen asianmukaisella todistuksella, kuten opiskelijakortilla tai todistuksella työnhaun voimassaolosta.

Ryhmä: minimissään 10 henkilöä. Ryhmänvetäjällä maksuton sisäänpääsy ja vaatesäilytys.

Katso kuvia tapahtumasta

chevron-right chevron-left

28.10

29.10
2023
Osta liput

Sosiaalinen media

Osaava Nainen
Osaava Nainen3 days ago

Osaava Nainen- messujen ohjelma on nyt julkaistu! Luvassa mm. innostavia puheenvuoroja, liikuntaa, lajikokeiluja, työpajoja ja muotinäytöksiä! Tutustu laajaan ohjelmaan täällä:...

Osaava Nainen
Osaava Nainen1 week ago

Osaava Nainen- messujen ohjelmassa nähdään lauantaina 28.10. ylilääkäri ja kirjailija André Heikius, joka on muun muassa kirjoittanut kirjan Painotohtori ja...

Osaava Nainen
Osaava Nainen2 weeks ago

Muodin rautainen ammattinainen Marjo Sjöroos kokoaa Osaava Nainen- messuille jälleen näyttävän muotinäytöksen ja Miss Turku -kilpailun finaalin. Marjo Sjöroosin ja...

Osaava Nainen
Osaava Nainen2 weeks ago

MAJn ammattilaiset tekevät meikkitaidetta! Tule tutustumaan MAJn osastolle, ja tapaa upeat meikkitaiteilijat henkilökohtaisesti. Osaava nainen -messujen yhteistyökumppani MAJn osastolla on...

Seuraa mitä tapahtuu