Åbo Bokmässa 4.10.–6.10.2024

Redan i över 30 år har Åbo Bokmässa varit en attraktiv mötesplats för alla litteratur- och bokvänner.

Mässan erbjuder intressanta diskussioner om aktuella teman och helt unika möten med författare. Det finns många förlag närvarande såväl som de ledande organisationerna och operatörerna inom branschen. Åbo Bokmässa är en mysig mötesplats för bokbranschen med möjlighet att göra affärer också!

Besök Åbo bokmässans webbplats!

SOM TEMA SPELENS ANDA

Vilka spel spelas på kulturens olika arenor? Vem vinner och vem förlorar? Vad och på vilket sätt berättar spelen för oss om världen som vi lever i? På Åbo bokmässa den 4- 6 oktober 2024 försöker vi ta reda på hur spelen reflekteras i vår tid.

Kultur är summan av många spel, där litteraturen har en imponerande, underhållande och nyskapande roll. Inom vetenskapen eftersträvar man gemensamma regler och överenskommelser. Inom politiken bildar man lag och kraften i de individuella prestationerna omhuldas även i samhällets hjälteberättelser.

På Åbo bokmässa hösten 2024 ges mölighet till en inblick i aktuell litteratur och aktuella samtalsämnen. Vi får bekanta oss med hur spelandet påverkar hur vi tänker och berättar. För att inte tala om historiens maktspel, sport, fankultur, cosplay och larping. Spelen kombinerar film, teater, ord- och bildkonst. Vilken påverkan kommer spelvärlden att ha på konsten?


Restaurang och kaféer

Länk till restaurangsidorna

Kollektivtrafik

Du kommer behändigt till evenemangen i Mässcentralet med Föli och linje 100. För varje evenemang görs det upp egna tidtabeller, så kolla gärna mer information här!

Biljetter och öppettider

Öppetider:

  • Fre 10-18
  • Lör 10-18
  • Sön 10-17

 

Vinregionen i Mat och Vinmässa har öppet på lördag fram till klockan 20!

Biljetter online i förväg:

Vuxen 13 €

Rabattgrupp 10 €

Studerande 7 €

Gruppbiljett 10 €

Flerdagarsbiljett 22 € (3 dagar)

Parkering 6 €

Garderob 3 €

 

Biljetter från dörren:

Vuxen 15 €

Rabatgrupp 12 €

Studerande 7 €

Gruppbiljett 12 €

Flerdagarsbiljett 24 € (3 dagar)

Parkering 8 €

Garderob 3 €

Köp biljetter på nätet

Inträde är gratis för barn under 12 år.

Rabattgrupp: barn 12-17 år, student, seniorer, värnpliktiga, civiltjänstepliktiga och arbetslösa. Var beredd att bevisa din rätt till rabatten med ett lämpligt intyg, såsom ett studentkort eller ett intyg om giltighet för jobbsökning.

Grupp: minst 10 personer, gruppledare gratis.

04.10 – 06.10
2024
Köp biljetter
‘”]

Sociala medier

[dc_social_wall id="720"]
Följ med aktualiteterna