RekryExpo 2022 – Det enkla sättet att hitta arbete

Det största rekryteringsevenemanget i Egentliga Finland hålls den 15.11.2022.

2022 kommer vi att erbjuda möjligheten att träffa dubbelt så många arbetsgivare och arbetssökande när RekryExpo hålls på Åbo Mässcentrum både vår och höst!

Tiotals rekryteringsföretag och tusentals jobb

RekryExpo arrangeras av Åbo Mässcentrum och TS-yhtymä. För ditt företag är RekryExpo ett effektivt sätt att nå ut till ett stort antal potentiella anställda samtidigt. Inträde till evenemanget är gratis!

Evenemanget är unikt i Egentliga Finland och syftade till att samla rekryterande företag och potentiella anställda under samma tak. På så sätt bidrog mässan till den pågående positiva strukturomvandlingen och till att lösa den resulterande arbetskraftsbristen.

Kom till platsen om du är arbetslös eller har planer på att byta arbetsgivare. På mässan får du möjlighet att träffa representanter för potentiella arbetsgivare!

Huvudtalet på höstens RekryExpo hålls av youtuber och programledaren Jaakko Parkkali. Jaakko, en av Finlands mest populära stjärnor i sociala medier, kommer att berätta hur kan man arbeta som YouTuber och hur han har skapat sin egen karriär i toppen av sociala medier.

#turunmessukeskus #rekryexpo #abomasscentrum #åbomässcentrumet

Biljetter och öppettider

Öppettider
  • Tisdag kl 10 -17

Evenemanget är kostnadsfritt.

15.11
2022