Mässkonstruktioner ger en individuell och attraktiv monter

Ett mässevenemang ger dig en unik möjlighet att träffa potentiella kunder och nya samarbetspartner ansikte mot ansikte. Åbo Mässcentrums skickliga personal hjälper dig att planera en individuell och attraktiv monter.

Vår serviceinriktade och pålitliga tekniska avdelningen Åbo Mässtjänst erbjuder dig kompetenta tjänster för planering och byggande av din monter. Hos oss får du alla mässtekniska tjänster från planeringen till nedmonteringen av montern.

I vårt stora lager kan du förvara din monter eller en del av den, och då kan du använda den på nytt i framtiden. Vi tar också hand om elinstallationer, belysning, möbler, mattor och texter. Dessutom hyr vi ut möbler till privata till exempel för fester.

Byrån håller öppet vardagar kl. klo 8.30–16.00. Mässornas öppettider hittar du på evenemangens egna webbsidor. 

Inred din monter med hyresmöbler

Mässtjänsten hyr ut möbler till mässor och till företags och privatpersoners egna evenemang. Åbo Mässtjänsts professionella tjänster för planering och byggande garanterar ett välfungerande genomförande av din monter. Titta på fler referensbilder från olika evenemang.

  • Stolar
  • Bord
  • Diskar och skåp
  • Hyllor
  • Broschyrställ
  • Kapphängare
  • Övriga inventarier (t.ex. speglar, papperskorgar, anslagstavlor)

Prislistan och en beställningsblankett finns på Extranet. Mer information om möbeluthyrningen ger Satu Luoto, tfn 040 519 1983, satu.luoto@turunmessukeskus.fi

web_Messupalvelu_galleria_0037

Fräscha upp montern med prydnadsväxter

För mässornas gröninredning och prydnadsväxttjänst ansvarar trädgårdsföretaget Piha- ja puutarhakeskus Kauppila. Den mångsidiga tjänsten omfattar gröninredningsplanering samt försäljning, uthyrning och underhåll av grönväxter. Prislistor och beställningsinstruktioner finns på Extranet.

Kontaktinformation:
Tommi Lammervo
tfn 044 907 2620
tommi.lammervo@kauppila.fi