Åbo Mässcentrum – i händelsernas mittpunkt

I Åbo Mässcentrum ordnas varje år över tjugo mässevenemang i olika branscher, från båtar till litteratur och från inredning till mat. Åbo Mässcentrum erbjuder de bästa förutsättningarna för lyckade kundkontakter, resultatrika konferenser och oförglömliga upplevelser.

Mångsidiga tjänster för dig

Åbo Mässcentrum erbjuder en praktisk mötesplats, en flexibel festlokal och en fungerande arena för både stora och små evenemang. De mångsidiga lokal- och servicelösningarna kan anpassas efter många olika behov. I anslutning till lokalerna finns ombyggda kafé- och restauranglokaler.

I Mässcentrets entréhall finns följande tjänster:

  • Garderob (avgiftsbelagd, om inte annat anges)
  • Barnavårdsrum

Åbo Mässcentrum är en tillgänglig byggnad. Mässcentret har en rullstol och flera barnvagnar som kan lånas under besöket. Ta kontakt med informationsdisken i entréhallen. Ni kan också lämna en reservation på förhand genom att ringa numret (02) 337 111.

Köp mässbiljetterna behändigt på förhand från biljettbutiken!

Du kan köpa biljetter som Åbo Mässcentrum ordnar med hjälp av länkarna på denna sida. Du kan också förhandsköpa parkeringsbiljetterna på samma ställe. Börja genom att välja önskat evenemang och följ därefter instruktionerna.

Köp biljetter