Osta messuliput kätevästi ennakkoon netissä!

Voit ostaa pääsyliput Turun Messukeskuksen järjestämiin tapahtumiin tämän sivun linkistä. Samasta paikasta saat myös pysäköinti- ja vaatesäilytysliput etukäteen. Aloita valitsemalla haluamasi tapahtuma ja seuraa sen jälkeen ohjeita.

Osta liput

 

 

 

Toimitus- ja peruutusehdot

Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain kerran siihen tapahtumaan, johon se on ostettu.
Jo tehtyä ja maksettua ostosta ei voi peruuttaa. Lippuja ei voi myöskään vaihtaa. Lippujen välityspalveluissa ei ole 14 päivän peruutusoikeutta, vaan vapaa-ajan tapahtumien pääsylippujen tilaus on sitova.

Liput eivät ole henkilökohtaisia, joten lipun voi antaa esimerkiksi perheenjäsenelle tai ystävälle. Huomioi kuitenkin, että alennuslippua käyttävän on varauduttava todistamaan oikeutensa alennettuun lippuun.

Mikäli tapahtuma peruuntuu tai siirtyy, sinulla on oikeus saada lipun hinta takaisin. Tarkistathan tapahtumakohtaiset palautusohjeet tapahtuman omalta sivulta.

Verkkokaupasta ostetut pääsyliput toimitetaan tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiin.
Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Maksutavat
Verkkopalvelussamme voit maksaa verkkopankkitunnuksilla (OP, Nordea, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken) sekä yleisillä luottokorteilla (Visa, Mastercard).

Pääsylipun voi maksaa ainoastaan maksukorteilla. Kulttuuri- tai virikesetlit tai -kortit eivät käy maksuvälineenä (pois lukien Kirja- ja Ruokamessut).

Lippujen tarkistus
Tarkistamme kaikki liput sähköisesti paikan päällä. Huom! Ostaessasi alennuslippuja, esim. (opiskelija, eläkeläinen), varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä.

 

Avustaja pääsee maksutta sisälle yhdessä avustettavan kanssa.