Messuilla kohtaat asiakkaita ja käyt kauppaa

Turun Messukeskuksessa järjestetään vuosittain yli kaksikymmentä eri alojen messutapahtumaa veneilystä kirjallisuuteen ja sisustamisesta ruokaan. Turun Messukeskus tarjoaa parhaat puitteet onnistuneille asiakaskohtaamisille, tuloksellisille kokouksille ja ikimuistoisille elämyksille. Kohtaamisten lisäksi yrityksesi on mahdollista näkyä mm. upeilla näytöillä tapahtumissamme! Lue lisää

Messutapahtuma on ainutlaatuinen media. Messut kokoavat yhteen samalla alalla työskenteleviä tai saman mielenkiinnon jakavia ihmisiä sekä heidän ideoitaan ja palveluitaan. Messuilla vaihdat uusimmat kuulumiset ja tapaat oman alasi tärkeimmät yritykset, järjestöt ja muut toimijat.

Valmistaudu messutapahtumaan aina hyvin ja suunnitelmallisesti. Loistavia videovalmenteita löytyy mm. täältä

Pandemiaan liittyvä turvallisuusohjeistus tapahtumiin osallistuville

Lue lisää: https://www.turunmessukeskus.fi/turvallisuusohjeistus/

Katso video

Näytteilleasettajan verkkokurssi

Turun Messukeskuksen näytteilleasettajat saavat halutessaan käyttöönsä halutessaan uuden Menesty messuilla – näytteilleasettajan verkkokurssin (ovh 89 e). Kurssi on suunnattu ensimmäisiä kertoja messuille osallistuville näytteilleasettajille ja se tarjoaa käytännölliset vinkit siihen, miten
näytteilleasettaja saa suurimman hyödyn irti messuosallistumisestaan. Neljään osioon jakautuva kurssi ohjaa tuloksellisen messuosallistumisen taitoihin askel askeleelta aina oikeiden messujen valinnasta messujen menestyksekkääseen jälkihoitoon asti.
Kurssin voi suorittaa omaan tahtiin ja sen kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Verkkokoulutus on näytteilleasettajan käytössä 90 vuorokauden ajan kurssille rekisteröitymisestä.
Kurssin on laatinut ammattimaisia suomalaisia messujärjestäjiä edustava Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry ja se on toteutettu Suomen Messusäätiön rahoituksella.
Näytteilleasettaja! Pyydä linkki yhteyshenkilöltäsi.

Messutapahtuma on oikea ympäristö kohdata tavoittelemasi kohderyhmä ja hankkia uusia asiakkaita sekä tehdä kauppaa!

Tulevia tapahtumia

22. - 24.04.2022

Caravan Show

01. - 03.04.2022

Mökki & Meri

30. - 31.10.2021

Osaava Nainen

01. - 03.04.2022

Piha & Puutarha

11. - 13.02.2022

Rakenna & Sisusta

16.11.2021

RekryExpo

01. - 03.10.2021

Turun Kirjamessut

19. - 20.03.2022

Turun Taide- ja Antiikkimessut

22. - 23.10.2021

Turun Talouspäivät 2021: Säästä & Sijoita

 

Yli 240 000 kävijää vuodessa

Turun Messukeskuksessa järjestettävät tapahtumat keräävät vuosittain yli kaksisataa tuhatta kävijää. Jokainen heistä on potentiaalinen asiakas. Messujen näytteilleasettajana hyödynnät myös Turun Messukeskuksen aktiivisen tapahtumakohtaisen mediaviestinnän. Tapahtumamme kävijämäärät ovat SMT tarkastettuja.

media audit

Suurimmat yksittäiset tapahtumat ovat joka toinen vuosi järjestettävä yleistapahtuma Rakenna & Sisusta sekä Suomen vanhin kirja-alan messutapahtuma Turun Kirjamessut. Lisäksi monet tapahtumajärjestäjät ovat valinneet Turun Messukeskuksen tapahtumapaikakseen.

Turun Messukeskusta käyttäneet suosittelevat tapahtumapaikkaa varauksetta
(Camp Consultingin tapahtumajärjestäjäkysely turkulaisista areenoista/tapahtumapaikoista 19.6.2014)