Messujen näytteilleasettajana kohtaat asiakkaita ja käyt kauppaa

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua Turun Messukeskuksessa vuosittain yli kahteenkymmeneen eri alojen messutapahtumaan veneilystä kirjallisuuteen ja sisustamisesta ruokaan.

Turun Messukeskus tarjoaa parhaat puitteet onnistuneille asiakaskohtaamisille, tuloksellisille kokouksille ja ikimuistoisille elämyksille. Kohtaamisten lisäksi yrityksesi on mahdollista näkyä mm. upeilla näytöillä tapahtumissamme! Lue lisää!

Messutapahtuma on ainutlaatuinen media. Messut kokoavat yhteen samalla alalla työskenteleviä tai saman mielenkiinnon jakavia ihmisiä sekä heidän ideoitaan ja palveluitaan. Messuilla vaihdat uusimmat kuulumiset ja tapaat oman alasi tärkeimmät yritykset, järjestöt ja muut toimijat.

Suurimmat yksittäiset tapahtumat ovat joka toinen vuosi järjestettävä yleistapahtuma Rakenna & Sisusta sekä Suomen vanhin kirja-alan messutapahtuma Turun Kirjamessut. Lisäksi monet tapahtumajärjestäjät ovat valinneet Turun Messukeskuksen omien tapahtumiensa järjestämiseen.

Valmistaudu messutapahtumaan aina hyvin ja suunnitelmallisesti. Loistavia videovalmenteita löytyy mm. täältä

Näytteilleasettajan verkkokurssi

Messutapahtuma on oikea ympäristö kohdata tavoittelemasi kohderyhmä ja hankkia uusia asiakkaita sekä tehdä kauppaa! Turun Messukeskuksen näytteilleasettajat saavat halutessaan käyttöönsä halutessaan uuden Menesty messuilla – näytteilleasettajan verkkokurssin (ovh 89 e).

Kurssi on suunnattu ensimmäisiä kertoja messuille osallistuville näytteilleasettajille ja se tarjoaa käytännölliset vinkit siihen, miten näytteilleasettaja saa suurimman hyödyn irti messuosallistumisestaan:

  • Neljään osioon jakautuva kurssi ohjaa tuloksellisen messuosallistumisen taitoihin askel askeleelta aina oikeiden messujen valinnasta messujen menestyksekkääseen markkinointiin asti.
  • Kurssin voi suorittaa omaan tahtiin ja sen kokonaiskesto on noin kaksi tuntia.
  • Verkkokoulutus on näytteilleasettajan käytössä 90 vuorokauden ajan kurssille rekisteröitymisestä.

Kurssin on laatinut ammattimaisia suomalaisia messujärjestäjiä edustava Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry ja se on toteutettu Suomen Messusäätiön rahoituksella

Näytteilleasettaja! Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

Tulevia tapahtumia

22. - 24.04.2022

Caravan Show

01. - 03.04.2022

Mökki & Meri

29. - 30.10.2022

Osaava Nainen

01. - 03.04.2022

Piha & Puutarha

11. - 13.02.2022

Rakenna & Sisusta

29.03.2022

RekryExpo

30. - 02.10.2022

Turun Kirjamessut

19. - 20.03.2022

Turun Taide- ja Antiikkimessut

16. - 18.09.2022

Venexpo

Yli 240 000 kävijää vuodessa

Turun Messukeskuksessa järjestettävät tapahtumat keräävät vuosittain yli 240 000 kävijää. Jokainen heistä on potentiaalinen asiakas. Messujen näytteilleasettajana hyödynnät myös Turun Messukeskuksen aktiivisen tapahtumakohtaisen mediaviestinnän. Tapahtumamme kävijämäärät ovat SMT tarkastettuja.

media audit