Turun Messukeskus – tapahtumien keskipisteessä

Turun Messukeskuksessa järjestetään kävijöille vuosittain yli kaksikymmentä eri alojen messutapahtumaa veneilystä kirjallisuuteen ja sisustamisesta ruokaan. Turun Messukeskus tarjoaa parhaat puitteet onnistuneille asiakaskontakteille, tuloksellisille kokouksille ja ikimuistoisille elämyksille.

Monipuoliset palvelut käytössäsi

Turun Messukeskus tarjoaa käytännöllisen kokouspaikan, joustavan juhlatilan ja toimivan areenan niin suuriin kuin pieniinkin tapahtumiin. Monipuoliset tila- ja palveluratkaisut muuntuvat moneen käyttöön. Tiloissa palvelevat uudistetut kahvila- ja ravintolatilat. Restel Tapahtumaravintoloiden ylläpitämään ravintolamaailmaamme pääset tutustumaan täältä.

Messukeskuksen sisääntuloaulassa sijaitsevat seuraavat palvelut:

  • Vaatesäilytys (maksullinen ellei toisin mainita)
  • Lastenhoitohuone

Turun Messukeskus on esteetön rakennus. Messukeskuksessa on lainattavissa vierailun ajaksi pyörätuoli (1) ja lastenrattaita (useita) aulan sisääntuloaulan infopisteestä. Varauksen voi tehdä myös etukäteen soittamalla numeroon (02) 337 111. Tavoitat henkilökuntaamme arkisin kello 9–15 numerosta (02) 337 111 sekä sähköpostitse info@turunmessukeskus.fi.

Osta messuliput kätevästi ennakkoon lippukaupasta!

Voit ostaa pääsyliput Turun Messukeskuksen järjestämiin tapahtumiin tämän sivun linkistä. Samasta paikasta saat myös paikoitusliput etukäteen. Aloita valitsemalla haluamasi tapahtuma ja seuraa sen jälkeen ohjeita.

Osta liput