Turun Messukeskukseen on helppo tulla!

Turun Messukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Artukaisten kaupunginosassa, noin 5 kilometrin päässä Turun ydinkeskustasta, rautatieasemalta ja satamasta. Turun lentoasemalle on vain 15 minuutin matka.

Messukeskuksen katuosoite on Messukentänkatu 9–13, mutta paikalle pääsee myös Kirjaltajankadun puolelta (tämä kannattaa laittaa navigaattoriin osoitteeksi sekä Artukaisten kiitotien puolelta. Aivan Turun Messukeskuksen naapurissa sijaitsee Gatorade Center (Turkuhalli).

Turun Messukeskuksen omissa messutapahtumissa pysäköinti on maksullista (hinta 6 euroa verkosta ja 8 euroa ovelta). Invapysänköintipaikat ovat maksuttomia.

opastekartta

Turun Messukeskuksen läheisyydessä on 3000 parkkipaikkaa. Asiakaspysäköintiin ajetaan Kirjaltajankadun tai Artukaisten Kiitotien kautta. Näytteilleasettajien pysäköintiin on oma portti Artukaisten Kiitotien puolella.

Messuille bussilla numero 100

Turun Messukeskukseen liikennöi Turun seudun joukkoliikenteen Fölin bussilinja numero 100. Bussi lähtee pysäkiltä T87, Linnankadulta Aurakadun ja Kauppahallin väliseltä alueelta. Bussi palaa Aurakadun pysäkille T2.

Kullekin messutapahtumalle ja Turkuhallin yleisötilaisuudelle on omat aikataulunsa, jotka näkyvät bussilinjan 100 aikataulusivulta. Muut linja-autoyhteydet Messukeskukseen ovat linjat 32 ja 99.

Bussin numero 100 reitti:

Keskusta – Turun Messukeskus
T87 – Linnankatu – Koulukatu – Ratapihankatu – Tukholmankatu – Ruissalontie – Vaasantie – Pansiontie – Länsikaari – Messukatu – Kirjaltajankatu – MESSUKESKUS/Gatorade Center.
(Huomaattehan että bussi numero 100 ei kulje Rautatieaseman kautta reitillä Keskusta – Turun Messukeskus)

Turun Messukeskus – Keskusta
MESSUKESKUS/Gatorade CenterKirjaltajankatuMessukatuLänsikaariPansiontieVaasantieRuissalontiePansiontieRatapihankatu (Rautatieasema) –  Humalistonkatu – Eerikinkatu – Aurakatu – T2.

Lisätiedot busseista ja aikatauluista: www.foli.fi

Bussi on maksullinen.

Sähköautojen latauspiste

Turun Messukeskuksen paikoitusalueella on neljä sähköautojen latauspistettä. Käyttöoikeus ja hintatiedot: https://www.virta.global/fi/