Turun Rakennusmessut 2024

Helmikuussa inspiroidutaan kodin kunnostamisesta ja uuden rakentamisesta. Ajankohtaisiin teemoihin pureutuva Turun Rakennusmessut järjestetään 9.-11.2.2024 Turun Messukeskuksessa.

Onko tänä vuonna talon ulkomaalauksen aika? Kaipaako makuuhuone uutta ilmettä? Haaveiletko rakentamisesta tai kenties valmiista talopaketista? Onko keittiö tai kylpyhuone päivityksen tarpeessa? Kaipaako talotekniikkasi uudistusta?

Inspiraatiosi janoon vastataan helmikuussa, kun alan ammattilaiset kokoontuvat saman katon alle palvelemaan sinua. Messuosastoilta löydät rakentamisen ja asumisen asiantuntijat tuotteineen. Pääset myös vertailemaan eri toimijoiden palveluja ja tarjontaa. Lisäksi kannattaa tietenkin tarttua messutarjouksiin ja hyödyntää näytteilleasettajien tarjoamat edut!

TEEMAT

Vuoden 2024 Rakennusmessujen teemoina ovat

KIERTOTALOUS

Kiertotalous on ajattelumalli kuluttamiseen. Lainaa kaverille, korjaa vanhaa, käytä uudelleen, tuunaa ja kierrätä. Luonnon kestokyky haastaa pohtimaan, miten rakentamisessa, asumisessa ja sisustamisessa jo käytössä olevia materiaaleja ja tuotteita voidaan hyödyntää mahdollisimman pitkään.


ÄLYKOTI

Älykoti – rakentamisen uusi suunta. Älykoti on nimensä mukaan varusteltu älykkäällä tekniikalla, joka helpottaa asujien arkea, auttaa säästämään energiaa ja lisää kodin turvallisuutta. Älykodin ”aivot” voivat parhaimmillaan säädellä monenlaisia asumisen toimintoja ja ohjata asujia tekemään järkevämpiä asumisen ratkaisuja.


TULEVAISUUDEN ASUMINEN

Viihtyisä ja toimiva koti, turvallinen asuinalue, sosiaalinen kanssakäyminen ja omaan kuluttamiseen vaikuttaminen tuottavat tyytyväisiä asukkaita. Tulevaisuuden asuminen onkin parhaimmillaan sosiaalista, kustannustehokasta sekä vastuullista.

OLOHUONE JA SISUSTUSTORI

Messujen Olohuonetta houstaa suosikkisuunnittelija Niina Ahonen. Olohuoneen lavalla valtakunnan ykkösasiantuntijat ja esiintyjät keskustelevat kotoilusta, sisustamisen trendeistä, sekä asumisen tulevaisuudesta ja ajankohtaisista teemoista. Ohjelman teemoina muun muassa tulevaisuuden koti, ajankohtaiset energia-asiat, kiertotalous ja kierrätys, vanhan talon remontointi, sekä kodin älykäs tekniikka. Ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Sisustutorilta löydät piensisustamisen yrityksiä, joiden valikoimista voit ostaa kauden trendikkäimmät sisustustuotteet edulliseen messuhintaan.

 

Seuraa Turun Rakennusmessujen -sivua Facebookissa!

#turunrakennusmessut #raksamessut #rakennusmessut #turku #turunmessukeskus

 

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat:

  • Pe 11-18
  • La 10-17
  • Su 10-16

Liput ennakkoon netistä:

Aikuinen 13 €
Alennusryhmä 10 €
Ryhmälippu 10 €
Monipäivälippu 22 € (3 pv.)
Pysäköinti 6 €
Vaatesäilytys 3 €

 

Liput ovelta:

Aikuinen 15 €
Alennusryhmä 12 €

Ryhmälippu 12 €
Monipäivälippu 24 € (3 pv.)
Pysäköinti 8 €

Vaatesäilytys 3 €

Osta liput edullisemmin ennakkoon

Alle 12-vuotiaat veloituksetta!

Alennusryhmä: 12-17-vuotiaat, eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelushenkilöt ja työttömät. Varaudu todistamaan oikeutesi alennukseen asianmukaisella todistuksella, kuten opiskelijakortilla tai todistuksella työnhaun voimassaolosta.

Ryhmä: minimissään 10 henkilöä. Ryhmänvetäjällä maksuton sisäänpääsy ja vaatesäilytys.

Vammaiskortin haltijan avustaja pääsee tapahtumaan maksutta sisälle saapuessaan yhdessä avustettavan kanssa.

 

Katso kuvia tapahtumasta

[gallery link=”none” size=”medium” columns=”1″ targetsize=”medium” display=”slider” ids=

09.02

11.02
2024
Osta liput

Sosiaalinen media

Turun Rakennusmessut
Turun Rakennusmessut1 day ago

Turun Rakennusmessuille on jo ilmoittautunut yli 100 näytteilleasettajaa keittiöistä lämmitysjärjestelmiin, takoista talopaketteihin ja pihasuunnittelusta laitureihin. Käy tutustumassa koko näytteilleasettajaluetteloon täällä:...

Turun Rakennusmessut
Turun Rakennusmessut1 week ago

Turun Rakennusmessuilla nähdään jälleen Olohuone- lava, sekä Sisustustori. Messujen Olohuonetta houstaa suosikkisuunnittelija Niina Ahonen. Olohuoneen lavalla valtakunnan ykkösasiantuntijat ja esiintyjät...

Turun Rakennusmessut
Turun Rakennusmessut2 weeks ago

Turun Rakennusmessut lähestyvät ja vaikka hallit alkavatkin jo täyttyä, niin mukaan mahtuu vielä alan yrityksiä markkinoimaan ja myymään tuotteitaan! Poissa...

Turun Rakennusmessut
Turun Rakennusmessut3 weeks ago

Haaveiletko rakentamisesta tai kenties valmiista talopaketista? Onko tänä vuonna talon ulkomaalauksen aika? Kaipaako makuuhuone uutta ilmettä? Onko keittiö tai kylpyhuone...

Seuraa mitä tapahtuu