Erotu osastollasi messuilla

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi olemme mekin Turun Messukeskuksessa joutuneet sopeuttamaan toimintaamme toistaiseksi. Palaamme normaaliin päiväjärjestykseen heti, kun se on taas mahdollista.
Siihen saakka pyydämme lähettämään messutekniikan osalta viestiä info@turunmessukeskus.fi

Uusi digitiaalinen palvelukanavamme näytteilleasettajille avautuu kevään 2021 aikana.

Messutapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus potentiaalisten asiakkaiden ja uusien yhteistyökumppaneiden kohtaamiseen kasvokkain. Jotta varmistat erottumisen, Turun Messukeskuksen osaava henkilöstö auttaa erottuvan messuosaston suunnittelussa.

Palveleva ja luotettava tekninen osastomme  tarjoaa ammattitaitoisen suunnittelupalvelun ja osaston toteutuksen. Saat meiltä kaikki messutekniset palvelut osaston suunnittelusta sen purkuun.

Suuri varastotilamme mahdollistaa osaston säilytyksen ja kokonaisuuden tai sen osan jatkokäytön tulevaisuudessa. Hoidamme myös sähkötyöt, valaistuksen, kalusteet, matot sekä tekstit. Vuokraamme kalusteita myös yksityisille esim. juhlatilaisuuksiin.

Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30–16.00. Messuaikaiset aukioloajat löydät tapahtumakohtaisilta sivuilta.

Kiinnitä huomio – Näy isosti screenillä!

Turun Messukeskus tarjoaa markkinointiin messuosaston lisäksi myös paljon muuta näkyvyyttä. Nyt voit ostaa mainostilan mm. näyttäviin screen- ja banderollipaikkoihin. Uusitussa aulatilassa ja sisääntuloväylällä juuri nämä katseenvangitsijapaikat tavoittavat parhaimmillaan kymmeniä tuhansia kävijöitä. Näitä huippunäkyvyyksiä on tarjolla sekä ulko- että sisäscreeneillä. Varaukset digitaalisen palvelukanavan kautta keväällä 2021!

Kalustevuokrauksesta tarvittava sisustus messuosastolle

  • Tuolit
  • Pöydät
  • Tiskit ja kaapit
  • Hyllyt
  • Esitetelineet
  • Naulakot
  • Muut kalusteet (esim. peilit, roskikset, ilmoitustaulut)

Lisätietoa kalustevuokrauksesta antaa Satu Luoto, puh. 040 519 1983, satu.luoto@turunmessukeskus.fi

web_Messupalvelu_galleria_0037

Koristekasveilla eloa osaston ilmeeseen

Messujen vihersisustuksesta ja koristekasvipalvelusta vastaa Flör. Monipuoliseen palveluun kuuluvat vihersisustussuunnittelu, viherkasvien myynti, vuokraus sekä huolto.

Yhteystiedot:
Anna-Liisa Kauppila
puh. 044 767 0906
anna-liisa.kauppila
@flor.fi

Kysy lisää
Myyntisihteeri
Satu Luoto
p. 040 519 1983