Messurakenteilla yksilöllinen ja erottuva osasto

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi olemme mekin Turun Messukeskuksessa joutuneet sopeuttamaan toimintaamme toistaiseksi. Palaamme normaaliin päiväjärjestykseen heti, kun se on taas mahdollista.
Siihen saakka pyydämme lähettämään viestiä info@turunmessukeskus.fi

 

Messutapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus potentiaalisten asiakkaiden ja uusien yhteistyökumppaneiden kohtaamiseen kasvokkain. Jotta varmistat erottumisen, Turun Messukeskuksen osaava henkilöstö auttaa erottuvan messuosaston suunnittelussa.

Palveleva ja luotettava tekninen osastomme Turun Messupalvelu tarjoaa ammattitaitoisen suunnittelupalvelun ja osaston toteutuksen. Saat meiltä kaikki messutekniset palvelut osaston suunnittelusta sen purkuun.

Suuri varastotilamme mahdollistaa osaston säilytyksen ja kokonaisuuden tai sen osan jatkokäytön tulevaisuudessa. Hoidamme myös sähkötyöt, valaistuksen, kalusteet, matot sekä tekstit. Vuokraamme kalusteita myös yksityisille esim. juhlatilaisuuksiin.

Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30–16.00. Messuaikaiset aukioloajat löydät tapahtumakohtaisilta sivuilta.

Kiinnitä huomio – Näy isosti screenillä!

Turun Messukeskus tarjoaa markkinointiin messuosaston lisäksi myös paljon muuta näkyvyyttä. Nyt voit ostaa mainostilan mm. näyttäviin screen- ja banderollipaikkoihin. Uusitussa aulatilassa ja sisääntuloväylällä juuri nämä katseenvangitsijapaikat tavoittavat parhaimmillaan kymmeniä tuhansia kävijöitä. Näitä huippunäkyvyyksiä on tarjolla sekä ulko- että sisäscreeneillä. Lisätietoja mainospaikoista:

Mediakortti 2020 (pdf)

Esite näyttönäkyvyyksistä (pdf)

Sisänäyttö

Kalustevuokrauksesta tarvittava sisustus messuosastolle

Messupalvelu vuokraa kalusteita messuille sekä yritysten ja yksityishenkilöiden omiin tilaisuuksiin. Turun Messupalvelun ammattitaitoinen suunnittelupalvelu ja osaaminen takaavat messuosastojen toimivan toteutuksen. Katso lisää referenssikuvia eri tilaisuuksista.

  • Tuolit
  • Pöydät
  • Tiskit ja kaapit
  • Hyllyt
  • Esitetelineet
  • Naulakot
  • Muut kalusteet (esim. peilit, roskikset, ilmoitustaulut)

Lisätietoa kalustevuokrauksesta antaa Satu Luoto, puh. 040 519 1983, satu.luoto@turunmessukeskus.fi

web_Messupalvelu_galleria_0037

Koristekasveilla eloa osaston ilmeeseen

Messujen vihersisustuksesta ja koristekasvipalvelusta vastaa Flör. Monipuoliseen palveluun kuuluvat vihersisustussuunnittelu, viherkasvien myynti, vuokraus sekä huolto.

Yhteystiedot:
Anna-Liisa Kauppila
puh. 044 767 0906
anna-liisa.kauppila
@flor.fi

Kysy lisää
Myyntisihteeri
Satu Luoto
p. 040 519 1983
Kysy lisää
Tekninen päällikkö
Hannu Haapala (Rajupaja)
p. 040 192 5429