Järjestä onnistunut tapahtuma, kokous tai juhla Turun Messukeskuksessa

Turun Messukeskus on omiaan erikokoisten kokouksien ja juhlien järjestämiseen. Haluatko järjestää kongressin, kokouksen, messut, näyttelyn, iltajuhlan tai konsertin? Kaikki tämä onnistuu Turun Messukeskuksessa. Voit luottaa ammattitaitoomme, me teemme tilaisuutesi järjestämisen helpoksi.

Turun Messukeskus Oy pyrkii varmistamaan, että tilat ovat turvalliset myös pandemian aikana. Toimimme viranomaisten antamien määräysten mukaan. Tarkemmat tiedot toimenpiteistä löydät täältä: https://www.turunmessukeskus.fi/turvallisuusohjeistus/

Striimaus, webinaari tai hybridi, tapahtumat verkossa ja livenä

Elämyksellisesti ja ammattimaisesti järjestetty tilaisuus verkossa ja/tai livenä paikan päällä antaa yrityksestäsi parhaimman mahdollisen mielikuvan. Turun Messukeskuksen turvallisissa ja tuhansille tutuksi tulleessa ympäristössä onnistuvat monenlaiset tapahtumatoteutukset.

Rajupaja toteuttaa yhdessä Turun Messukeskuksen kanssa juuri sellaisen tilaisuuden kun yhdessä sovitaan. Turun Messukeskuksen studiosta voidaan lähettää niin yhdensuuntaisia striimauksia kuin kahdensuuntaisia webinaarejakin. Mutta mikä parasta, nyt voidaan samanaikaisesti toteuttaa näyttäviäkin esityksiä liveyleisölle niin studiossa, auditoriossa kuin messuhalleissakin. Interaktiivisuuden ja virtuaalisuuden kautta kokonaisuudesta tulee mahdollisimman elämyksellinen – myös tilaisuutta verkon kautta katsoville!

Tuotelanseeraus, koulutus, yritystilaisuus. Koko paketti hoituu tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella huipputekniikalla varustetussa studiossa.

Kuvia virtuaalistudiosta:

 

Täytä lomake, niin saat ohittamattoman tarjouksen tapahtuman toteutukseen!

Turun Messukeskus on arvostettu kokous- ja juhlapaikka Turussa

Peräti 97 % Turun Messukeskuksen tapahtumajärjestäjistä suosittelee tapahtumapaikkaa varauksetta. Tutustu tapahtumajärjestäjän oppaaseen

Lue lisää tiloistamme ja ota yhteyttä! Juhla– ja kokoustilojen vuokrauksen ja tilaisuuksien järjestämisen lisäksi tarjoamme kattavia ravintolapalveluita. Saat koko tilaisuuden avaimet käteen -palveluna ja pääset itse nauttimaan tilaisuuden annista!

Varaa kokoustila

Tutustu esitteeseen

Lähde alla olevasta linkistä virtuaalikierrokselle Turun Messukeskukseen!

 

Hei tapahtumanjärjestäjä!

Oletko järjestämässä tilaisuutta Turun Messukeskuksessa
ja haluat saada lisätietoa palveluistamme?
Täytä tietosi ja kerro lyhyesti millainen tapahtuma on kyseessä –
otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Etunimi:

Sukunimi:

Yritys:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Viesti:

 

Kysy lisää
Liiketoimintajohtaja EVENTS
Päivi Hoikkala
p. 040 558 9928
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Michael Koivisto
p. 0400 636 420