Järjestä onnistunut tilaisuus Turun Messukeskuksessa

Kokoustilat, juhlatilat ja tapahtumatilat käytössäsi

Turun Messukeskus on omiaan erikokoisten kokouksien ja juhlien järjestämiseen. Haluatko järjestää kongressin, kokouksen, messut, näyttelyn, iltajuhlan tai konsertin? Kaikenkokoiset kokoukset ja juhlat onnistuvat meillä. Kaikki tämä onnistuu Turun Messukeskuksessa, jonka juhla- ja kokoustilat tarjoavat tähän monipuoliset puitteet. Teemme tilaisuutesi järjestämisen helpoksi!

Varaa kokoustila

Tapahtumat livenä ja verkossa

Elämyksellisesti ja ammattimaisesti järjestetty tilaisuus antaa yrityksestäsi parhaimman mahdollisen mielikuvan. Paikan päällä tai hybridinä järjestetyt tilaisuudet onnistuvat kanssamme mutkattomasti. Tuhansille ihmisille tutussa ympäristössä onnistuvat monenlaiset tapahtumatoteutukset. Vuonna 2018 uudistetuissa kokoustiloissamme audiovisuaalinen teknologia ja akustiikka ovat huippuluokkaa ja vastaavat tämän päivän tarpeisiin – ja vähän päälle! Kauttamme saat tarpeisiisi vastaten joko vain tilat tai koko paketin avaimet käteen toteutuksineen, tarjoiluineen ja henkilökuntineen!

Striimaus, webinaari tai hybriditilaisuudet

Turun Messukeskuksessa virtuaali- ja hybriditapahtumat sujuvat helposti ja varmasti. Tekninen yhteistyökumppanimme Rajupaja Oy tuntee talomme kuin omat taskunsa ja toteuttaa yhdessä Turun Messukeskuksen kanssa juuri sellaisen tilaisuuden kuin tarvitset. Ensiluokkaisen tekniikan ja osaamisen ansiosta talon pienetkin kokoustilat taipuvat studioksi, josta voidaan lähettää niin yhdensuuntaisia striimauksia kuin kahdensuuntaisia webinaareja. Ja mikä parasta, nyt voidaan samanaikaisesti toteuttaa näyttäviä esityksiä liveyleisölle studiossa, auditoriossa ja messuhalleissa! Interaktiivisuuden ja virtuaalisuuden kautta kokonaisuudesta tulee mahdollisimman elämyksellinen – myös tilaisuutta verkon kautta katsoville!

Täytä lomake, niin saat kilpailukykyisen tarjouksen tapahtuman toteutukseen!

Turun Messukeskus on arvostettu kokous- ja juhlapaikka Turussa

 

Turun Messukeskus on tunnettu ja rakastettu tapahtumatalo, joka juhla– ja kokoustilojen vuokrauksen ja tilaisuuksien järjestämisen lisäksi tarjoaa kattavat ravintolapalvelut. Saat koko tilaisuuden avaimet käteen -palveluna ja pääset itse nauttimaan tilaisuuden annista!

Peräti 97 % Turun Messukeskuksen tapahtumajärjestäjistä suosittelee tapahtumapaikkaa varauksetta. Tutustu tapahtumajärjestäjän oppaaseen

Lähde alla olevasta linkistä virtuaalikierrokselle Turun Messukeskukseen!

 

 

Kysy lisää
Liiketoimintajohtaja EVENTS
Päivi Hoikkala
p. 040 558 9928
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Michael Koivisto
p. 0400 636 420