Ordna ett lyckat evenemang på Åbo Mässcentrum

De mångsidiga och flexibelt anpassningsbara utrymmeshelheterna i Åbo Mässcentrum garanterar ett lyckat evenemang. Oavsett om du planerar en konferens, kongress, mässa, utställning, kvällsfest eller konsert.

Du kan även hyra vår gård. I de stora parkeringshusen finns plats för alla bilar.

Vår bästa kompetens står alltid till din tjänst. Restel Ravintolat sköter om att serveringen och stämningen på ditt evenemang skräddarsys efter dina önskemål.

Utöver det stora auditoriet har vi 6 separata konferenslokaler för 20–200 personer. Åbo Mässcentrum har sammanlagt 14 500 m² utställningsyta i fyra olika mässhallar och andra lokaler.

Konferenser och kongresser för varje behov

På Åbo Mässcentrum ordnas inte bara publikmässor, utan även möten, seminarier och kundkvällar för olika företag och organisationer. Bland våra sex olika konferenslokaler hittar du säkert en med rätt storlek just för ditt behov.

Bland annat högskolor och organisationer har ordnat internationella kongresser på Åbo Mässcentrum. De största riksomfattande konferenserna och seminarierna har haft upp till 50 000 deltagare.

tivu_galleria_2-2

På en mässa eller utställning når du målgruppen effektivt

Du når enkelt en större publik genom att ordna en mässa eller utställning för din bransch i Åbo Mässcentrum. Åbo Mässcentrums samlade kunnande står till ditt förfogande när det gäller att planera din mässa och bygga montrarna. Vi sköter pålitligt också elinstallationerna, belysningen och möblerna, och hyr också ut möbler till privatpersoner t.ex. för fester.

Kvällsfest för flera tusen gäster!

I Åbo Mässcentrum finns det alltid gott om plats, även om gästerna på evenemanget blir lite fler. Hos oss har ordnats en kvällsfest på hela 5 700 personer!

I Åbo Mässcentrums flexibelt anpassningsbara lokaler har ordnats bl.a. personalfester, julfester, lanseringar och födelsedagar. Lokalerna och akustiken lämpar sig utmärkt också för konserter. Eftersom lokalerna bl.a. i hallarna kan anpassas, får varje konsert just en så stor lokal som den behöver.

tivu_galleria_2-10

Restaurangtjänster och utmärkt teknik garanterar ett lyckat evenemang

Utöver de högklassiga lokalerna har du också tillgång till restaurangtjänster. Vi har sammanlagt 11 000 serveringsställen, vilket betyder att inga besökare behöver vara törstiga.

Vår kunniga och erfarna personal sköter om arrangemangen från början till slut för att ditt evenemang ska bli en absolut framgång. Teknik- och inredningstjänsterna vid Åbo Mässcentrum gör ditt evenemang till en lyckad helhet.

Arrangörer som anlitat Åbo Mäss- och kongresscentrum rekommenderar stället utan förbehåll.
(Camp Consultings enkät med evenemangsarrangörer om arenor för evenemang i Åbo 19.6.2014)

web_Yleiskuvat_Galleria_0016

Evenemangsbilder

Den kunniga personalen på Åbo Mässcentrum skräddarsyr ett fungerande genomförande just för ditt behov oavsett om du ordnar ett möte, en konferens, en kvällsfest eller en konsert. På den här sidan har vi samlat exempel på lyckade evenemang.

Exempel på möten och andra evenemang som ordnats på Åbo Mässcentrum.

Fråga mer
Affärslednings direktör EVENTS
Päivi Hoikkala
tel. 040 558 9928
Fråga mer
Försäljningschef
Michael Koivisto
tel. 0400 636 420