Turun Messukeskus – tapahtumien keskipisteessä

Turun Messukeskus tarjoaa laadukkaat puitteet messuille, kokouksille, näyttelyille, kongresseille, juhlille ja yleisötapahtumille. Yrityksemme järjestää suurtapahtumia, vuokraa tiloja sekä rakentaa ja suunnittelee messuosastoja. Tiloja on viimeksi uudistettu vuonna 2018.

Turun Messukeskus on Varsinais-Suomen johtava messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys. Liiketoimintaamme kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Turun Messukeskus Oy järjesti vuonna 2018 13 omaa tapahtumaa. Yhtiön oman henkilöstön määrä on 22. Liikevaihto on n. 4 miljoonaa euroa. Turun Messukeskuksen järjestämillä omilla messuilla vierailee vuosittain noin 100 000 kävijää. Näytteilleasettajia talossaon noin 1500. Turun Messukeskuksen Oy:n pääosakas on Turun kauppakamari. Yhtiön talousvaikutus alueelle on noin 17 M€:a (2018)

Turun Messukeskus on yksi Suomen suurimmista messujärjestäjistä. Yritys on Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsen.

Turun Messukeskus Oy:n visio ja arvot

”Olemme tunnettu, tuottava ja asiakaslähtöinen yritys. Toteutamme asiakkaillemme elämyksellisiä tapahtumasisältöjä, unohtumattomia kokemuksia ja tuloksellisia kohtaamisia.

Uudistuminen. Kehitämme ja kehitymme.
Onnistuminen. Tuemme omaa ja asiakkaidemme onnistumista.
Tavoitteellisuus. Toimimme tuloksellisesti saavuttaen asetut tavoitteet.
Vastuullisuus. Huolehdimme taloudellisesta, sosiaalisesta ja ympäristövastuusta.

Asiakaspalvelulupaus

Olemme sujuva, ystävällinen ja ratkaisukeskeinen kumppani.

 

Avoimet työhakemukset osoitteella: info@turunmessukeskus.fi

Ota yhteyttä

 

M_kuvakollaasi_messulakana_1920x470