Turun Messukeskus – tapahtumien keskipisteessä

Turun Messukeskus tarjoaa laadukkaat puitteet messuille, kokouksille, näyttelyille, kongresseille, juhlille ja yleisötapahtumille. Yrityksemme järjestää suurtapahtumia, vuokraa tiloja sekä rakentaa ja suunnittelee messuosastoja. Tiloja on viimeksi uudistettu 2018.

Turun Messukeskus on Varsinais-Suomen johtava messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys. Liiketoimintaamme kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Turun Messukeskus Oy järjesti vuonna 2017 10 omaa tapahtumaa. Yhtiön oman henkilöstön määrä on 23 ja liikevaihto n. 4 miljoonaa euroa. Turun Messukeskuksen järjestämillä omilla messuilla vierailee vuosittain noin 100 000 kävijää (2017). Näytteilleasettajia talossa oli yli 1 400. Turun Messukeskuksen Oyn pääosakas on Turun kauppakamari.

Turun Messukeskus on yksi Suomen suurimmista messujärjestäjistä. Yritys on Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsen.

Turun Messukeskus Oy:n visio ja arvot

”Olemme tunnettu, tuottava ja dynaaminen yritys. Moderneissa toimitiloissamme tarjotaan yrityksille asiakkaineen elämyksellisiä sisältöjä, unohtumattomia kokemuksia ja aitoja kohtaamisia.

Kannustamme uudistumaan ja ajattelemaan asioita uudella tavalla. Autamme asiakkaitamme onnistumaan, onnistumme yhdessä. Toimimme tavoitteellisesti ja tehokkaasti. Parannamme toimintaamme jatkuvasti. Toimimme oikeudenmukaisesti ja vastuullisesti.

Asiakaspalvelulupaus

Olemme sujuva, ystävällinen ja ratkaisukeskeinen kumppani.

 

Avoimet työhakemukset osoitteella: info@turunmessukeskus.fi

Ota yhteyttä

 

M_kuvakollaasi_messulakana_1920x470