RekryExpo 2022-Helppo tapa löytää töitä

RekryExpo tarjoaa töitä ja työmahdollisuuksia

Varsinais-Suomen suurin rekrytointitapahtuma järjestetään seuraavan kerran 15.11.2022 tuttuun tapaan Turun Messukeskuksen ja Turun Sanomien ja TS-Yhtymän muiden tilattavien paikallislehtien yhteistyönä. Tarjoamme vuonna 2022 mahdollisuuden tavata kaksin verroin enemmän työnantajia ja työnhakijoita, kun RekryExpo järjestetään Turun Messukeskuksessa sekä keväällä että syksyllä!

Onko haaveissasi uusi työpaikka tai työpaikan vaihtaminen? RekryExpo-messut antavat mahdollisuuden tutustua työnantajiin ja inspiroitua työmahdollisuuksista. Messuilla saat kontakteja, kun voit napata itseäsi kiinnostavia käyntikortteja mukaasi! Saat myös vinkkejä työnhakuun ja työelämään.

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa verkostoitumaan ja löytämään työmahdollisuuksia!

Kymmeniä rekrytoivia yrityksiä ja satoja, ellei tuhansia avoimia työpaikkoja!

Alueen suurin avoimien työpaikkojen ja työnhakijoiden kohtaamispaikka on jälleen Turun Messukeskus.

Tule paikalle, jos olet töitä vailla tai suunnitelmissasi on vaihtaa työnantajaa. Messukeskuksessa sinulla on mahdollisuus tavata kymmenien työnantajien edustajia, solmia kontakteja, sopia työhaastatteluja ja saada arvokasta tietoa.

Ohjelma julkaistaan syksyllä

Aikaisemmissa RekryExpoissa on kuultu kannustavia puheenvuoroja rohkeudesta ja itsensä brändäämisestä.
Pääpuhujina viime vuosina ovat olleet muun muassa Jarno Laasala, Arman Alizad, Jaajo Linnonmaa ja Roope Salminen. Lisäksi tapahtuman ohjelmassa on mukana olevien yritysten puheenvuoroja, live streamaus ja haastattelut, sekä muutama asiantuntijapuheenvuoro työnhakijoita kiinnostavista aiheista.

Ammatinvalintapsykologin walk in -vastaanotto

Olet tervetullut tutustumaan suosituksi koettuun TE-toimiston psykologien tarjoamaan palveluun, sekä keskustelemaan tilanteestasi työ/koulutusasioihin liittyen. Lisätietoa psykologien tarjoamasta ohjauspalvelusta voit lukea täältä: https://toimistot.te-palvelut.fi/varsinais-suomi/ammatinvalintajauraohjaus

chevron-right chevron-left

 

#turunmessukeskus #rekryexpo

Liput ja aukioloajat

Aukioloaika:
  • Tiistaina klo 10 -17

Tapahtuma on maksuton. Parkkimaksu 6€. 

 

 

15.11

15.11
2022