Rekryexpossa avoimet työpaikat ja tekijät kohtaavat

ekryExpon tavoitteena on koota Varsinais-Suomessa rekrytoivat yritykset ja potentiaaliset työntekijät yhteen, sekä tukea Varsinais-Suomessa vallitsevaa positiivista rakennemuutosta ja purkaa sen myötä syntynyttä työntekijäpulaa.
RekryExpossa on kävijöille tarjolla mielenkiintoisia luentoja, yritysesittelyjä, opastusta työnhakuun sekä useita rekrytoivia yrityksiä osastoineen. RekryExpo järjestetään yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS-Yhtymän medioiden kanssa.

ICT -puoli hyvin edustettuna

RekryExpo-tapahtumassa toteutetaan TE-toimiston kanssa yhteistyössä kysytty ICT-teema. ICT-osaamista, yrityksiä, koulutusta, ammattilaisia ja tuoretta tietoa tullaan näkemään paljon saman katon alla.

Kiinnostavat keynote-puhujat

Tärkeä osa RekryExpo-tapahtumaa ovat kiinnostavat puhujat. Marraskuun RekryExpon pääpuhuja on koko kansan suosikki Roope Salminen. Vuosia erinäköisiä lavoja kuluttanut Roope on rakastettu supliikkimies, joka kokemuksensa turvin luennoi jokaista kiinnostavasta aiheesta – verkostoitumisen tärkeys ja mahdollisuudet, sekä kuinka valita ihmiset joiden kanssa tehdä töitä ja alkaa yrittäjäksi. Google Cloudin edustaja Carita Mäkinen pohtii puheenvuorossaan ’Miten teknologia muuttaa työskentelyämme?

Oletko 18-29 -vuotias ja etsit työpaikkaa? Meillä on sinulle mahdollisuus!

Turun Ammattikorkeakoulu järjestää RekryExpon yhteydessä Speed dating -tapahtuman nuorille iältään 18-29 -vuotiaille työnhakijoille. Tapahtumassa työpaikkoja tarjoavat yritykset kohtaavat työnhakijoita pikadeittaillen face to face. Speed dating -tapahtumaan on erillinen ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen avautuu myöhemmin syksyllä.

 

#turunmessukeskus #rekryexpo

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat

  • Ke 10-17

Tapahtumaan vapaa sisäänpääsy

Paikoitus 6,00€
Vaatesäilytys 2,50€

20.11
2019