RekryExpo 2023 – helppo tapa löytää töitä

RekryExpo tarjoaa kävijöilleen töitä sekä koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia.

Varsinais-Suomen suurin rekrytointitapahtuma, RekryExpo, järjestetään seuraavan kerran 15.3.2023 tuttuun tapaan Turun Messukeskuksen ja Turun Sanomien ja TS-Yhtymän muiden tilattavien paikallislehtien yhteistyönä.

Onko haaveissasi uusi työpaikka, työpaikan vaihtaminen tai opiskelupaikka? RekryExpo-messut antavat mahdollisuuden tutustua työnantajiin ja inspiroitua työ- ja koulutusmahdollisuuksista. Messuilla saat uusia kontakteja ja voit napata itseäsi kiinnostavia käyntikortteja mukaasi! Saat myös vinkkejä työnhakuun, koulutukseen ja työelämään.

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa verkostoitumaan ja löytämään työ- ja koulutusmahdollisuuksia!

Kymmeniä rekrytoivia yrityksiä ja satoja, ellei tuhansia avoimia työpaikkoja!

Alueen suurin avoimien työpaikkojen, koulutuksen ja työnhakijoiden kohtaamispaikka on jälleen Turun Messukeskus.

Tule paikalle, jos olet töitä vailla tai suunnitelmissasi on vaihtaa työnantajaa. Messukeskuksessa sinulla on mahdollisuus tavata kymmenien työnantajien edustajia, solmia kontakteja, sopia työhaastatteluja ja saada arvokasta tietoa.

Ammatinvalintapsykologin walk in -vastaanotto

Olet tervetullut tutustumaan suosituksi koettuun TE-toimiston psykologien tarjoamaan palveluun sekä keskustelemaan tilanteestasi työ/koulutusasioihin liittyen. Lisätietoa psykologien tarjoamasta ohjauspalvelusta voit lukea täältä: https://toimistot.te-palvelut.fi/varsinais-suomi/ammatinvalintajauraohjaus

Opastetut kierrokset ukrainalaisille

Varsinais-Suomen TE-toimisto koordinoi messujen ajan opastettuja kierroksia ukrainalaisille. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

#turunmessukeskus #rekryexpo

Liput ja aukioloajat

Avoinna tiistaina 15.3.2023 klo 10-17

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy.

 

Pysäköinti 6 € verkosta tai paikan päältä.

 

Maksuton ja vartioimaton itsepalvelunarikka.

15.03

15.03
2023
Osta liput