RekryExpo 2023 tulee taas syksyllä

RekryExpo tarjoaa kävijöilleen inspiraatiota työelämään, koulutukseen, yrittäjyyteen ja työllistymiseen.

Voit käydä katsomassa kevään RekryExpon auditorion ohjelman täältä:
https://youtube.com/live/c2nCKKuf6CE?feature=share

Varsinais-Suomen suurin rekrytointitapahtuma, RekryExpo, järjestetään seuraavan kerran 14.11.2023 tuttuun tapaan Turun Messukeskuksen ja Turun Sanomien ja TS-Yhtymän muiden tilattavien paikallislehtien yhteistyönä.

Onko haaveissasi uusi työpaikka, työpaikan tai alan vaihtaminen, yrittäjyys tai kenties opiskelupaikka? RekryExpo-messut antavat mahdollisuuden tutustua työnantajiin ja inspiroitua työelämä- ja koulutusmahdollisuuksista. Messuilla saat uusia kontakteja ja voit napata itseäsi kiinnostavia käyntikortteja mukaasi! Saat myös vinkkejä työnhakuun, yrittäjyyteen, koulutukseen ja työelämään.

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa verkostoitumaan ja löytämään työ- ja koulutusmahdollisuuksia!

Kymmeniä rekrytoivia yrityksiä ja satoja, ellei tuhansia avoimia työpaikkoja!

Alueen suurin avoimien työpaikkojen, työelämän, koulutuksen ja työnhakijoiden kohtaamispaikka on jälleen Turun Messukeskus.

Tule paikalle, jos olet töitä vailla tai suunnitelmissasi on vaihtaa työnantajaa. Messukeskuksessa sinulla on mahdollisuus tavata kymmenien työnantajien edustajia, solmia kontakteja, sopia työhaastatteluja ja saada arvokasta tietoa.

Ammatinvalintapsykologin walk in -vastaanotto

Olet tervetullut tutustumaan suosituksi koettuun TE-toimiston psykologien tarjoamaan palveluun sekä keskustelemaan tilanteestasi työ/koulutusasioihin liittyen. Lisätietoa psykologien tarjoamasta ohjauspalvelusta voit lukea täältä: https://toimistot.te-palvelut.fi/varsinais-suomi/ammatinvalintajauraohjaus

Opastetut kierrokset ukrainalaisille

Varsinais-Suomen TE-toimisto koordinoi messujen ajan opastettuja kierroksia ukrainalaisille.

Приходьте на ярмарок вакансій RekryExpo! Підходьте поспілкуватися, так ви станете на крок ближче до нового місця роботи або навчання. Служба зайнятості також буде представлена на заході. Ви зможете отримати кар’єрну консультацію й обговорити питання роботи або навчання у вашій ситуації.

 

 

#turunmessukeskus #rekryexpo

Liput ja aukioloajat

Avoinna tiistaina 14.11.2023 klo 10-17

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy.

 

Pysäköinti 6 € verkosta tai paikan päältä.

 

Maksuton ja vartioimaton itsepalvelunarikka.

14.11

14.11
2023
Osta liput