Turun Messukeskus

Turun Rakenna & Sisusta-messut siirtyvät toukokuulle 2022

Tiedote 18.1.2022

Turun Messukeskus

 

Turun Rakenna & Sisusta-messut siirtyvät toukokuulle 13.-15.5.2022

 

Turun Messukeskus on päättänyt siirtää Rakenna & Sisusta-messut turvallisempaan ajankohtaan 13.-15.5-2022. Lounais-Suomen aluehallintovirasto ilmoitti perjantaina tapahtumaa-alaa koskevista uusista määräyksistä Varsinais-Suomessa. Koronan omikron epidemia on pakottanut yhteiskuntamme poikkeustilanteeseen ja järeämpiin sulkutoimiin. Rakenna & Sisusta-messujen oli määrä tapahtua 12.-13.2.2022. 

“Korona koettelee kovalla kädellä tapahtumia. Varmasti tässä tilanteessa me kaikki odotamme, että pääsemme pian taas normaalilla tavalla kohtaamaan asiakkaitamme ja kumppaneitamme,” toteaa Turun Messukeskuksen toimitusjohtaja Marja Pekkanen.

Siirrosta ja käytännön järjestelyistä on ilmoitettu suoraan näytteilleasettajille. Helmikuun tapahtumaan ostetut pääsyliput käyvät sellaisinaan seuraavaan tapahtuma-ajankohtaan.

 

Kevättä ja aurinkoa odotetaan positiivisin mielin

 

Huhtikuussa Piha & Puutarha ja Mökki & Meri-messut puhkeavat kukkaan 1.-3.4.2022. Viime vuosien vaihtelevat rajoitus- ja sulkutoimet ovat kohdistaneet monen katseen puutarhan hoitoon ja mökkeilyyn. Messuilla korostuvat jälleen itse tekemisen teemat, mm. parvekeviljely ja viherpeukalon mahdollisuudet kaupunkimiljöössä.

“Piha & Puutarha -messut luovat odotetun väripilkun arkeen heti huhtikuun alussa! Messuilta löytyy varmasti inspiraatiota jokaiselle piha- ja parvekepuutarhurille. Mökki & Meri -tapahtumassa taas haetaan ideoita mökin kunnostukseen ja vapaa-ajan viettoon,” kertoo projektipäällikkö Ida Ruohomäki.

Kevään aikana järjestämme useita kovasti odotettuja tapahtumia, kuten Piha & Puutarha- ja Mökki & Meri- sekä CaravanShow-messut. Syksyn tapahtumat etenevät aiempien suunnitelmien mukaan ja odotusarvo on positiivinen ja vilkas tapahtumasyksy.

 

Kokouspalvelut toimivat normaalisti

 

Turun Messukeskuksen tapahtumatoteutumaa linjaa Lounais-Suomen Aluehallintovirasto. Uudet rajoitukset eivät koske yksityistilaisuuksia. Kokouspalvelut toimivat voitavin osin normaalisti ja tilaa on saatavilla kokouksille ja koulutuksille. Lisätietoja antaa Events-puolella myyntipäällikkö Michael Koivisto ja liiketoimintajohtaja Päivi Hoikkala.