Kirjoita yrityksesi menestystarina Turun Kirjamessuilla

Mikäli pandemiatilanne suinkin sallii, Turun Kirjamessut järjestetään suunnitellusti 1.-3.10.2021. Tapahtuman teemat tulevat olemaan samat kuin viime syksylle oli kaavailtu eli poikkitaiteellisena pääteemanamme on musiikki & auditiivinen kulttuuri ja ajankohtaisteemoina tiedon murros ja hyvinvoinnin taito.

Ykkösprioriteettinamme tapahtumajärjestäjänä on kaikkien messuille osallistuvien turvallisuus eli tavoitteenamme on luoda messutoiminnalle turvalliset käytännön puitteet yhteistyössä messu- ja tapahtuma-alan muiden toimijoiden kanssa. Olemme ammattimaisena tapahtumajärjestäjänä mukana monissa vapaaehtoisissa turvallisuutta edistävissä toimissa ja lisäksi noudatamme terveysviranomaisten määräyksiä toiminassamme.

Seuraa Turun Kirjamessujen omia sivuja: www.kirjamessut.fi

Kollaasi_na

Miksi Kirjamessuille?

Turun Kirjamessut kokoavat yhteen kirjallisuuteen liittyviä ihmisiä ja ideoita, asiakkaita ja palveluita. Paikalla ovat kaikki tärkeimmät kustantamot sekä alan kärkijärjestöt ja -toimijat. Lisäksi ammattilaiset: kirjailijat, kirjastonhoitajat, kääntäjät, tulkit, opettajat, bloggaajat, toimittajat ja alan vaikuttajat vierailevat messuilla. Kirjamessut on oikea ympäristö luoda kontakteja, hankkia uusia asiakkaita ja tehdä kauppaa!

 

Rakennusajat

 • keskiviikko 29.9. klo 8.00–16.00 (toimistopalvelut klo 8.00–16.00)
 • torstai 30.9. klo 8.00–22.00 (messutoimisto palvelee klo 21.00 asti ja messupalvelu klo 22.00 asti)
 • Messujohto suorittaa osastojen lopputarkastuksen torstaina 30.10. klo 22.00, jolloin osastojen tulee olla valmiina.
 • Perjantaina 1.10. autolla ajo halleihin ei ole sallittua.
 • Messut avataan perjantaina 1.10. klo 10.00.
 • Mikäli näytteilleasettaja ylittää vahvistetut rakennusajat, veloitetaan ylimeneviltä tunneilta à 45 e + alv. 24 %. Rakennusajan ylityksistä on sovittava erikseen messujohdon kanssa.

 

Purkuajat

 • sunnuntai 3.10. klo 17.00–22.00
 • maanantai 4.10. klo 8.00–16.00

 

Messujen aikainen näytteilleasettajien sisäänpääsy halleihin

 • Pe klo 8.00
 • La klo 9.00
 • Su klo 9.00

 

Näytteilleasettajien lounas- ja kahvilalipukkeiden tilaaminen

Lounas- ja kahvilalipukkeet sekä messuosastotarjoilut tilaat kätevimmin alle linkitetyn tilauslomakkeen kautta. Muista aina merkitä täydelliset yhteystiedot, että voimme olla sinuun tarvittaessa yhteydessä.

Tilaa lounaslipukkeet ja tarjoilut


Haluatko messuista kaikki tehot irti?

Näytteilleasettajanamme voit osallistua maksuttomalle verkkokurssille, jonka opeille onnistumiset edellytykset paranevat! Lue lisää: https://messutsuomessa.fi/2019/11/12/menesty-messuilla-naytteilleasettajan-verkkokurssi/

 

Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Michael Koivisto
p. 0400 636 420
Kysy lisää
Turun Kirjamessujen ohjelmajohtaja
Jenni Haukio
Kolmen messupäivän aikana tavoitat kuluttajat sekä ammattilaiset!