yhteystiedot_kansi

Turun Messukeskukseen on helppo tulla!

Turun Messukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Artukaisten kaupunginosassa, noin 5 kilometrin päässä Turun ydinkeskustasta, rautatieasemalta ja satamasta. Turun lentoasemalle on vain 15 minuutin matka.

Messukeskuksen katuosoite on Messukentänkatu 9–13, mutta paikalle pääsee myös Kirjaltajankadun puolelta (tämä kannattaa laittaa navigaattoriin osoitteeksti sekä Artukaisten kiitotien puolelta. Aivan Turun Messukeskuksen naapurissa sijaitsee Gatorade Center (Turkuhalli).

Invapysänköintipaikat ovat maksuttomia.

opastekartta

Turun Messukeskuksen läheisyydessä on 3000 parkkipaikkaa. Asiakaspysäköintiin ajetaan Kirjaltajankadun tai Artukaisten Kiitotien kautta. Näytteilleasettajien pysäköintiin on oma portti Artukaisten Kiitotien puolella.

Messuille bussilla numero 100

Turun Messukeskukseen liikennöi Turun seudun joukkoliikenteen Fölin bussilinja numero 100. Bussi lähtee Kauppatorin pysäkiltä T1 ja ajaa Rautatieaseman kautta.

Kullekin messutapahtumalle ja Turkuhallin yleisötilaisuudelle on omat aikataulunsa, jotka näkyvät bussilinjan 100 aikataulusivulta. Muut linja-autoyhteydet Messukeskukseen ovat linjat 32 ja 99.

Bussin numero 100 reitti:

KAUPPATORI T1 – Aurakatu – Eerikinkatu – Humalistonkatu – Ratapihankatu (Rautatieasema) – Pansiontie – Ruissalontie – Vaasantie – Pansiontie – Länsikaari – Messukatu – Kirjaltajankatu – MESSUKESKUS/Gatorade Center

Lisätiedot busseista ja aikatauluista: www.foli.fi

Bussi on maksullinen.