15.05

16.05
2024

Navigate 2024

Kansainvälinen meriteollisuuden ja merenkulun tapahtuma

Turun Messukeskuksessa 15.–16.5.2024 järjestettävä tapahtuma kerää yhteen alan kansainväliset ammattilaiset ja yritykset. Navigate järjestetään Turun Messukeskuksessa joka toinen vuosi ja vuonna 2024 järjestettävä tapahtuma on järjestyksessään kahdeksas.

TÄSTÄ NAVIGATE.FI- SIVUILLE, josta löytyy myös ohjelma

Navigate 2024 messujen ja viikon teema on Cargo, Cruise and Crew – Economic Outlook

Kestävä kehitys, vastuullisuus ja läpinäkyvä raportointi yhdistettynä kannattavaan liiketoimintaan on teemamme fokus.

Toivotamme näytteilleasettajat, kaupalliset ja tekniset delegaatiot sekä messuvieraat työstämään kanssamme teeman eri sisältöjä innovaatioiden, investointien, kierto- ja verkostotalouden sekä energiatehokkuuden näkökulmista, muutamia mainitaksemme. Eräs keskeisimmistä teemoistamme on alan houkuttelevuus nuorille ja yleisesti työvoimalle. Esittelemme myös logistiikayhtiöille, satamille ja varustamoliiketoiminnalle, mutta myös telakkateollisuudelle kiinnostavia uusia aluevaltauksia, kuten offshore tuulivoimateollisuus.

Tulkaa näkemään ja kokemaan uudistunut Navigate 2024.

Katso tästä video Navigate 2022-tapahtumasta!

MERITEOLLISUUDEN, VARUSTAMOIDEN JA MERILOGISTIIKAN KOHTAAMISPAIKKA

Navigate 2024 on ammattilaisille suunnattu kansainvälinen messutapahtuma. Se on varustamoiden ja laivayhtiöiden, satamaoperaattoreiden ja alan viranomaisten kohtaamispaikka sekä uuden sukupolven teollisuusyritysten yhteistyö- ja keskustelufoorumi. Navigate on paikka, jossa kävijät voivat verkostoitua sekä luoda uusia kontakteja ja vahvistaa jo olemassa olevia. Ohjelma käsittelee teemoja, jotka ovat alalla tällä hetkellä keskeisimpiä.

SPEED DATE

Työnhakijat / Job seekers

 

Jos haet töitä merisektorilta, navigoi itsesi Turun Messukeskukseen 16.5.! Kaksipäiväiset Navigate Nordic Maritime Expo -messut kokoavat yhteen suuren joukon alan yrityksiä, myös rekrytoivia työnantajia. Messujen ensimmäisen päivän ohjelmassa on klo 12-15 Navigate Speed Date – ”pikatreffejä” työnantajien kanssa. Tutustu oheisesta linkistä minkälaista osaamista kaivataan, varaa vartin haastatteluajat kiinnostavimmille työnantajille, ota CV mukaan ja tule messuille. Ilmoittautuessasi saat vahvistusviestissä ohjeet sisäänpääsyyn.

Ilmoittaudu työnhakijana Navigate Speed Dateen tästä

Näytteilleasettajat / exhibitors

 

Navigate -messujen näytteilleasettaja: jos yrityksessänne on akuutteja tai näköpiirissä häämöttäviä rekrytointitarpeita, voitte hyödyntää Navigatea myös osaajien kartoittamiseen. Jälkimmäisen messupäivän iltapäivään on varattu aikaa työnhakijoiden pikahaastatteluille. Navigate Speed Date toteutetaan torstaina 16.5. klo 12-15 Turun Messukeskuksen C-hallista rajatussa tilassa. Valitkaa oheisen lomakkeen kautta ajat jolloin voitte olla saatavilla, niin yrityksestänne kiinnostuneet hakijat voivat varata haastatteluvartin kanssanne. Pyydämme hyvin tiivistetysti kuvaamaan mitä osaamista ennen kaikkea etsitte. Kuvaustekstin lisäksi hakijoiden ajanvarauslomakkeelle tulee linkki verkkosivuillenne.

Ilmoita yrityksenne Navigate Speed Dateen tästä

Palvelun toteuttaa Varsinais-Suomen TE-toimisto.

NAVIGATEN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ BUSINESS TURKU

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

RAKENNUS- JA PURKUAJAT

Rakennusajat
Maanantai 13.5. klo 8-16
Tiistai 14.5. klo 8-20

Purkuajat

Torstai 16.5. klo 16-21
Perjantai 17.5. klo 8-15

RAVINTOLA- JA HOTELLIPALVELUT

Messu- ja rakennusaikaisista tarjoiluista vastaa Restel Ravintolat.

Tilaa ruokailusi ennakkoon Restelin verkkokaupasta.

Muistattehan, että lipukkeita ei postiteta ennakkoon, vaan voitte noutaa ne ravintolasta sen aukioloaikojen puitteissa.

Tiedustelut myyntipalvelustamme:
ravintolat.turunmessukeskus@restel.fi
puh. 0400 366 512

HOTELLIA VAILLA?

Turun Messukeskuksen Navigate- yhteistyöhotelleina toimivat Naantalin ja Ruissalon kylpylä, Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, Radisson Blu Marina Palace Hotel sekä alueen Scandic- hotellit.
Lisätietoja ja varaukset täältä.


Ota yhteyttä suomeksi:

Jouni Kaunisto
Myyntipäällikkö
jouni.kaunisto@turunmessukeskus.fi
040 532 4747

 

Liput ja aukioloajat

Keskiviikko 15.5.2024

Näyttely klo 12-17

Seminaarit klo 10-12 ja klo 15-16

Asiakasilta klo 16-19

 

Torstai 16.5.2024

Näyttely ko 12-16

Seminaari klo 10-12

Liput ennakkoon verkosta:

Aikuinen 27 €

Opiskelija 0€

2-pv. lippu 37 €

Pysäköinti 6 €

2-pv. pysäköinti 10 €

Vaatesäilytys 3 €

 

Liput ovelta:

Aikuinen 29 €

Opiskelija 0 €

2-pv. lippu 37 €

Pysäköinti 8 €

2-pv. pysäköinti 10 €

Vaatesäilytys 3 €

15.05

16.05
2024
Osta liput

Sosiaalinen media

Navigate
Navigate21 hours ago

🔷Speed date! 🔷Näytteilleasettajat / exhibitors 🔹Navigate -messujen näytteilleasettaja: jos yrityksessänne on akuutteja tai näköpiirissä häämöttäviä rekrytointitarpeita, voitte hyödyntää Navigatea myös...

Navigate
Navigate2 days ago

Navigate is an international B2B trade exhibition for maritime and shipping professionals. It takes place May 15th to 16th 2024....

Navigate
Navigate2 days ago

🎤⚓ NAVIGATE 2024 - PANELIST INTRODUCTION⚓🎤 Panelist: Kaj (Tico) Takolander | Port of Helsinki Ltd Panel topic : "Cargo and...

Navigate
Navigate2 weeks ago

⚓ NAVIGATE 2024 - EXHIBITOR INTRODUCTION⚓ Exhibitor: AlfaTest- Inspection and engineering Stand: B55 (together with Oresund Drydocks AB) - Turun...

Seuraa mitä tapahtuu