Rakenna & Sisusta-messut 2022

Rakenna & Sisusta-messut järjestetään toukokuussa

Merkittävä varsinaissuomalainen rakentamisen tapahtuma Rakenna & Sisusta järjestetään 13.-15.5.2022 Turun Messukeskuksessa. Alkuperäinen toteutumisajankohta oli helmikuussa, mutta tapahtuma on siirretty turvallisempaan ajankohtaan. Lue koko tiedote täällä.

Vuoden 2022 messutapahtuman teemoina ovat vaihtoehtorakentaminen ja muuntautuva koti. Tutustu ja osta liput edullisemmin ennakkoon.

Monipuolinen ja kiinnostava näytteilleasettajaluettelo on julkaistu! Käy tutustumassa messuille osallistuviin yrityksiin täällä.

Keväällä satsataan kotiin ja asumiseen!

Onko tänä vuonna talon ulkomaalauksen aika? Kaipaako makuuhuone uutta tapettia? Haaveiletko rakentamisesta tai kenties valmiista talopaketista? Onko keittiö tai kylpyhuone päivityksen tarpeessa? Onko talotekniikka ajantasalla?

Inspiraatiosi janoon vastataan toukokuussa, kun alan ammattilaiset kokoontuvat saman katon alle palvelemaan juuri Sinua. Messuosastoilta löydät asiantuntijat rakentamisen ja sisustamisen aloilta. Pääset myös vertailemaan eri toimijoiden palveluja ja tarjontaa. Lisäksi kannattaa tietenkin tarttua messutarjouksiin ja hyödyntää näytteilleasettajien tarjoamat edut!

Vuoden 2022 tapahtuman teemoina ovat vaihtoehtorakentaminen ja muuntautuva koti.

MUUNTAUTUVA KOTI
Koti ei ole vain asuinpaikka, vaan se muuntautuu yhä enemmän omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan.
Etätyö on tullut jäädäkseen ja kodista on tullut myös paikka harrastuksille. Yhä enemmän tulemme näkemään koteja, jotka ovat avointa, yhtenäistä tilaa ja joita jaetaan muunneltavilla kalusteilla omiksi pienemmiksi tiloiksi ja toimintoihin sopiviksi.

VAIHTOEHTORAKENTAMINEN
Rakentamisessa käytettävien materiaalien tulisi olla kestäviä, terveellisiä ja kierrätettäviä.
Luonnonmateriaalit voidaan palauttaa takaisin luonnon kiertokulkuun tai käyttää uudelleen, kuten aiemminkin on tehty. Ajattelu siitä, että laatu korvaa määrän on vaihtoehto ilmastoa kuormittavalle ja epäekologiselle kertakäyttörakentamiselle. Myös korjausrakentaminen on trendinä vahvassa nousussa. Se kumpuaa halusta kunnioittaa ja säilyttää vanhaa laadukkaasti. Rakentamista tulisi ohjata tahto rakentaa kestävästi.

Sisustusmaailma

Löydä vuoden 2022 sisustustrendit, sisustusalan ammattilaiset ja yritykset Rakenna- ja Sisusta -messujen uudessa sisustusmaailmassa! Turun Messukeskuksen isoon auditorioon rakentuvassa sisustuksen maailmassa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja nähdään sisustussuunnittelija Kati Laiturin ja stylisti-valokuvaaja Hanna Leinon ”muuntautuva koti”-teemalla toteuttama messukoti.

Näe ajankohtaiset uutuustuotteet ja shoppaile sisustusmarketissa! Sisustusmarket tarjoaa alan yritysten tuotteita messuhinnoin. Messuhumun keskellä voit myös nauttia lasin kuohuvaa Piazzalla.

Turvallisia kohtaamisia

Rakenna & Sisusta -messuilla huomioidaan kattavasti osallistujien turvallisuus. Ammattimaisesti järjestetty tapahtuma noudattaa viranomaisohjeita turvallisuuden suhteen. Avarat messukeskuksen tilat mahdollistavat messukäynnin, jossa kävijä voi etsiä tuotteita ja palveluita omaan kotiin tai vapaa-ajan asuntoonsa sekä tutustua uudisrakentamisen mahdollisuuksiin.

Lue lisää turvallisuusohjeista, joita päivitetään aina tilanteen mukaan: https://www.turunmessukeskus.fi/turvallisuusohjeistus/

Seuraa Rakenna- ja Sisusta -sivua Facebookissa!

#raksamessut #rakennusmessut #turku #turunmessukeskus

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat:
  • Pe 10–18
  • La 10–17
  • Su 10–17

Liput ennakkoon netistä:

Aikuinen 18 €
Alennusryhmä 12 €

Ryhmälippu 12 € (vain verkosta)

Monipäivälippu 30 € (3 pv.)

Pysäköinti 6 €
Vaatesäilytys 3 €

 

Liput ovelta:

Aikuinen 20 €
Alennusryhmä 14 €

Monipäivälippu 30 € (3 pv.)

Pysäköinti 8 €
Vaatesäilytys 3 €

Osta liput edullisemmin ennakkoon

Alennusryhmä: lapset (7–15-v.), eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja työttömät. Varaudu todistamaan oikeutesi alennukseen asianmukaisella todistuksella, kuten opiskelijakortilla tai todistuksella työnhaun voimassaolosta.

Ryhmä: minimissään 10 henkilöä, ryhmänvetäjä pääsee ilmaiseksi.

Sisäänpääsy on ilmainen alle 7-vuotiaille lapsille.

13.05

15.05
2022
Osta liput