Rakenna & Sisusta -messut palaavat tuttuun tapaan taas helmikuussa!

Satsaa kotiin! Alueen tärkein alan tapahtuma Rakenna & Sisusta-messut järjestetään
11.-13.2.2022.

Onko tänä vuonna talon ulkomaalauksen aika? Kaipaako makuuhuone uutta tapettia? Haaveiletko rakentamisesta tai kenties valmiista talopaketista? Onko keittiö tai kylpyhuone päivityksen tarpeessa? Onko talotekniikka ajantasalla? Inspiraatiosi janoon vastataan helmikuussa, kun alan ammattilaiset kokoontuvat saman katon alle palvelemaan Sinua.

Messuosastoilta löydät asiantuntijat lähes joka sektorilta ja pääset myös vertailemaan eri toimijoiden palveluja ja tarjontaa. Messutarjouksiin kannattaa tarttua ja edut hyödyntää!

Vuoden 2022 tapahtuman teemoina ovat VAIHTOEHTORAKENTAMINEN JA MUUNTAUTUVA KOTI

MESSUTALO UUDISTUU

Sisustussuunnittelija Kati Laituri ja stylisti-valokuvaaja Hanna Leino tuovat Rakenna- ja Sisusta-messuille uudistetun messutalon. Näe ja koe ajankohtainen värimaailma, materiaalivalinnat ja inspiroidu sisustamiseen tuorein silmin. Uudistetussa sisustuskokonaisuudessa on luvassa osallistavaa toimintaa, kiinnostavaa ohjelmaa ja puheenvuoroja, sekä tietysti ajankohtaiset trendit.

TURVALLISIA KOHTAAMISIA

Rakenna & Sisusta -messuilla huomioidaan osallistujien turvallisuus huolellisesti.
Ammattimaisesti järjestetty tapahtuma noudattaa viranomaisohjeita turvallisuuden suhteen, kuten syksyn 2021 Rakenna & Sisusta-messuilla todettiin. Avarat messukeskuksen tilat mahdollistavat messukäynnin, jossa kävijä voi etsiä tuotteita ja palveluita omaan kotiin tai vapaa-ajan asuntoonsa sekä tutustua mahdollisuuksiin.

Lue lisää turvallisuusohjeista, joita päivitetään aina tilanteen mukaan: https://www.turunmessukeskus.fi/turvallisuusohjeistus/

TURUN MESSUKESKUKSEN TOIMISTON PALVELUAJAT

Tavoitat henkilökuntaamme arkisin kello 8.30-16 vaihteen numerosta (02) 337 111 sekä sähköpostitse info@turunmessukeskus.fi

#raksamessut #rakennusmessut #turku #turunmessukeskus

Liput ja aukioloajat

LIPUT JA AUKIOLOAJAT

  • Pe 10-18
  • La 10-18
  • Su 10-17
Pääsyliput verkosta
  • Pääsylippu 18€ (Alle 10-vuotiaat veloituksetta)
  • Paikoitus 6 €
  • Vaatesäilytys 2,50 €
 
11.02

13.02
2022
Osta liput

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu