Huom! Uusi ajankohta kesäkuussa

Rakenna ja Sisusta-messut ovat tulossa 4.-6.6.  Ammattimaisesti järjestetty tapahtuma noudattaa viranomaisohjeita turvallisuuden suhteen. Avarat messukeskuksen tilat mahdollistavat messukäynnin, jossa kävijä voi etsiä tuotteita ja palveluita omaan kotiin tai vapaa-ajan asuntoonsa sekä tutustua mahdollisuuksiin. Lue lisää turvaohjeista ja tutustu alempana tällä sivulla olevaan videoon.

Kaipaako makuuhuone uutta tapettia? Onko keittiö tai kylpyhuone päivityksen tarpeessa? Onko talotekniikka ajantasalla? Koti on rakas paikka, johon ollaan valmiita satsaamaan. Tähän tapahtumaan tullaan tositarkoituksella.

Vuoden 2021 tapahtuman teemoina on KESTÄVÄ RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI

Messuosastoilta löydät asiantuntijat lähes joka sektorilta ja pääset myös vertailemaan eri toimijoiden palveluja ja tarjontaa. Messutarjouksiin kannattaa tarttua ja edut hyödyntää!

Kuva: Hanna Leino

Turvallisia kohtaamisia

Rakenna & Sisusta -messuilla huomioidaan osallistujien turvallisuus huolellisesti. Ammattimaisena tapahtumajärjestäjänä Turun Messukeskus noudattaa toimissaan suosituksia.

Lue lisää turvallisuusohjeista, joita päivitetään aina tilanteen mukaan: https://www.turunmessukeskus.fi/turvallisuusohjeistus/

Turun Messukeskuksen toimiston palveluajat

Turun Messukeskuksen henkilökunta on koronapandemia-ajan poikkeusolosuhteiden aikana tavoitettavissa vaihtelevasti.

Tavoitat henkilökuntaamme arkisin kello 8.30-16 vaihteen numerosta (02) 337 111 sekä sähköpostitse info@turunmessukeskus.fi

Kuva: Hanna Leino

Rakenna & sisusta ekologisesti

Viime kerralla messuhalliin toteutettiin ekologinen messutalo! Talon teemana oli ”New Nordic Home”, ja sen värimaailmassa sekä materiaalivalinnoissa palattiin luontoon. Messutalossa nähtiin valikoitua, pohjoismaalaista designia sekä käsintehtyjä, rouheita ja luonnollisia valintoja.

Messutalossa olivat mukana:

Stark, Villeroy & Boch , Siparila, Timberwise , Raseko ,Keittiömaailma Turku, AEG, Sarokas , Virtasen Maalitehdas,Huonekalupuuseppä Matias Kuronen, Mulperipuu, PowerFinland Oy, Konto, Ruukin Kehräämö ja Puoti, Anno Collection , Kivikangas kasvihuoneet, Kukat Annina Jaala, Niinmar , Svanefors , Tarja Ritari Design, Kotilaituri, Leino Design, Lounais Suomen Jätehuolto, Martin Aitta, Pimee Vintti, Elämyspuu, Cozy Publishing, Kakolan myymälä ja TL Group

 

#rakennusmessut #turku #turunmessukeskus

 

media audit

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
 • Pe 10-18
 • La 10-18
 • Su 10-17
Näytteilleasettajat! Rakennus- ja purkuajat löydät  täältä  

Pääsyliput

 • Aikuiset…16 €
 • Monipäivälippu…20 €
 • Lapsi (7-15v.)…5 €
 • Perhe…34 eur
  (2 aikuista ja lapset 7-15v., vain lippukassalta)
 • Eläkeläiset…13 €
 • Opiskelijat…13 €
 • Ryhmät…10 eur
  (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
 • Paikoitus…6 eur
04.06

06.06
2021
Osta liput

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu