OSAAVA NAINEN 2019 vinkkejä arjen hallintaan ja ihanaa shoppailua

Lähde mukaan innostaville Osaava Nainen -messuille! Messuviikonlopun tapahtumakolmikko Osaava Nainen, Outlet ja Terve Olo ovat nyt entistä voimakkaampi trio!

Osaava Nainen -tapahtuma tarjoaa viihdettä ja hyviä ostoksia sekä korkeatasoisen ohjelman. Yli 90 prosenttia kävijöitä ilmoitti kävijäkyselyssä olleensa tyytyväinen vuoden 2018 tarjontaan! Kävijämäärä nousi ja tavoitimme yli 7300 kävijää.

Osaava Nainen -messut ovat aidosti kaupallinen tapahtuma. Kävijätutkimusten mukaan tärkein syy messukäynnille ovat näytteilleasettajat. Tule sinäkin siis parin sadan muun tyytyväisen näytteilleasettajan joukkoon ja tavoita aktiivinen kohderyhmä.

Osaava Nainen -tapahtuma tuo saman katon alle monen eri alan ammattilaisia. Messuilla on esillä mm. laaja valikoima kädentaitoja sekä kauneuden ja muodin tuotteita ja palveluja. Tapahtumassa on joka vuosi myös muotinäytöksiä, kiinnostavia esiintyjiä sekä puhujia.

Kävijät tulevat messuille eri puolilta Suomea yksittäin ja ryhminä. Viime vuonna tarjosimme pääsylipun kävijöille normaalia edullisemmalla 10 euron hinnalla. Saimme tästä paljon positiivista palautetta niin kävijöiltä kuin näytteilleasettajiltakin ja jatkamme siis samalla linjalla.

Soita meille tai varaa paikkasi suoraan tämän sivun vasemmasta reunasta löytyvän Ilmoittaudu -lomakkeen kautta.

Rakennamme juuri sinulle toiminnallisesti tehokkaan kokonaisuuden, jotta voit osallistua kaupantekoon! Ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, jos tarvitset apua messuosaston suunnittelussa.

Samaan aikaan järjestetään Turun Messukeskuksessa myös Terve Olo– ja Outlet -tapahtumat!

IMG_4391

Rakennus ja purkuajat

Rakennusaika:
torstai 24.10. klo 8-22
Osastojen tulee olla valmiina torstaina 24.10. klo 22 mennessä. Mikäli näytteilleasettaja ylittää vahvistetut rakennusajat, veloitetaan ylimeneviltä tunneilta á 45 € + alv. Rakennusajan ylityksistä on sovittava erikseen messujohdon kanssa.

Purkuaika:
sunnuntai 27.10. klo 17-22
maanantai 28.10. klo 8-16

Messujen aikainen näytteilleasettajien sisäänpääsy halleihin

perjantaina 25.10. klo 8.00
lauantaina 26.10. klo 9.00
sunnuntaina 27.10. klo 9.00

Ravintola- ja hotellipalvelut

Messu- ja rakennusaikaisista tarjoiluista vastaa Restel Ravintolat. Voitte tilata haluamanne määrän kahvi- ja lounaslipukkeita ennakkoon tästä linkistä. Muistattehan, että lipukkeita ei postiteta ennakkoon vaan voitte noutaa ne ravintolasta sen aukioloaikojen puitteissa.

Turun Messukeskuksen yhteistyöhotellit Turussa ovat Scandic Atrium ja Sokos Hotel Caribia. Löydät molempien hotellien varausohjeet alennuskoodeineen tästä linkistä.


Tutustu Messuguru-oppaaseen. Näin onnistut messuilla – oivalluksia menestykseen. Jokaisen näytteilleasettajan ”käsikirja.”

(v. 2018-2020)

Kysy lisää
Myyntijohtaja
Tiia Nevalainen
p. 040 743 8857
Kysy lisää
Projektijohtaja
Krista Ahonen
p. 050 5949 641
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Helena Sinervo
p. 044 722 2518
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Hanna Hiitelä
p. 044 722 1900
Parhaat paikat suomalaisen naisen sydämessä viedään nopeasti!