Osaava Nainen lokakuussa

Turun Messukeskus ja Helena Riihitupa Oy yhteistyössä järjestävät Osaava Nainen-messut 30.-31.10.2021!

Syksyn perinteinen naisten viikonloppu Turun Messukeskuksessa houkuttelee paikalle tuhansia muodista, kauneudesta, hyvinvoinnista ja urasuunnittelusta kiinnostuneita 25-65-vuotiaita naisia. Tule Sinäkin markkinoimaan ja myymään yrityksesi tuotteita ja palveluita tälle aktiiviselle kohderyhmälle.

TERVEYS, KAUNEUS, ITSENSÄ KEHITTÄMINEN JA TIETO

Kaikki naisen elämän teemat saman viikonlopun aikana.

Osaava Nainen -messut ovat aidosti kaupallinen tapahtuma. Kävijätutkimusten mukaan tärkein syy messukäynnille ovat näytteilleasettajat. Tule sinäkin siis parin sadan muun tyytyväisen näytteilleasettajan joukkoon ja tavoita aktiivinen kohderyhmä. Kävijät tulevat messuille eri puolilta Suomea yksittäin ja ryhminä.

Pääpuhujat Emilia Vuorisalmi ja Sointu Borg

Emilia Vuorisalmi on lääkäri, yrittäjä ja kirjailija, joka puhuu yleisöille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, luovuuden voimasta, rohkeudesta ja uskosta omiin unelmiin.
Emilian motivoiva ja inspiroiva puhe on tarina rohkeudesta, unelmiin uskomisesta, läsnäolon voimasta ja oman itsensä kuuntelemisen merkityksestä.
Emilian puheenvuoro kuullaan sunnuntaina.

Sointu Borg on vuoden 2021 Diili-voittaja sekä tapahtuma-alan yrittäjä.
Sointu on tunnettu rohkeasta henkilöbrändistään, kantaaottavasta
ulosannistaan sekä liberaalista ja rajoja rikkovasta asenteestaan
liike-elämän vallitsevia rakenteita kohtaan.
Soinnun puhe on lauantain ohjelmassa.

Monipuolinen ohjelma

Monipuolinen ohjelma sisältäen puheenvuoroja, haastatteluja ja toiminnallisia osuuksia houkuttelee naiset pitkän tauon jälkeen vetämään ostohousut jalkaan ja kokoontumaan yhteen. Puhujina kuullaan muun muassa Johanna Oras, Sirpa Pietikäinen, sekä Nina Rinne.

Myös näytteilleasettajilla on mahdollisuus päästä vielä mukaan ohjelmaan, ohjelmaan liittyen ota yhteyttä Mikael Wänskään; +358 40 350 0445, mikael@helenariihitupa.com.

Muotinäytös

Muodin rautainen ammattinainen Marjo Sjöroos kokoaa Osaava Nainen- messuille jälleen upean muotinäytöksen ja Miss Turku-kilpailun.

Näytöksessä mukana esiintyy Suomen palkituimman dragartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason Divet Show, jossa lavalla nähdään kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituna! Muotinäytöksen juontaa Turun oma viihdyttäjä Janne Porkka. Mukana muotinäytöksessä:

Sisustusosasto

Sisustussuunnittelija Kati Laituri @katilaituri ja stylisti-valokuvaaja Hanna Leino @villapuomi tuovat SISUSTUKSEN Osaava Nainen- messujen B- halliin 30.-31.10.2021.

Kati ja Hanna vievät messuvieraat ajankohtaisten sisustustrendien ja -arvojen äärelle, kun he esittelevät visuaalisesti toteutetuissa moodboardeissa luonnonmateriaaleja, neutraaleja ja maanläheisiä värejä ja sisustuksen uutuustuotteita.

Lauantaina ja sunnuntaina voi osallistua myös Kati Laiturin sisustuskonsultointiin B-hallin ’Sisustuskulmassa’.

SISUSTUSKULMA
Kati auttaa sisustukseen liittyvissä kysymyksissä la ja su klo 11-12 ja 15-16.

SISUSTUKSEN STAILAUSVINKKEJÄ

Stylisti ja sisustuskuvaaja Hanna Leino kertoo ajankohtaisista sisustuksen trendeistä ja antaa sisustuksen stailausvinkkejä B-hallin SISUSTUSOSASTOLLA lauantaina ja sunnuntaina.

KIEHTOVAT SISUSTUSALAN NAISYRITTÄJÄT HAASTATTELUSSA

Sisustusvaikuttajat Kati ja Hanna haastattelevat osastollaan klo 13 sisustusalan naisyrittäjiä. Messuvieraat pääsevät kuulemaan kiehtovia tarinoita naisten yrittäjyydestä ja sisustustuotteista.

Vuoden luontaishoitoteko

Vuoden Luontaishoitoteko 2021 -palkinto jaetaan Osaava Nainen -messuilla lauantaina 30.10. Palkinnon myöntää Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry.

Turvalliset kohtaamiset

Ykkösprioriteettinamme tapahtumajärjestäjänä on kaikkien messuille osallistuvien turvallisuus, sekä luoda messutoiminnalle uudet, turvalliset käytännön puitteet yhteistyössä messu- ja tapahtuma-alan muiden toimijoiden kanssa. Tutustu turvallisuusohjeistuksiimme tästä.

Rakennusajat

pe 29.10. klo 8-20

Purkuajat

su 31.10 klo 16-20
ma 1.11 klo 8-12

Messujen aikainen näytteilleasettajien sisäänpääsy halleihin

lauantaina klo 9.00
sunnuntaina klo 9.00

Ravintola- ja hotellipalvelut

Messu- ja rakennusaikaisista tarjoiluista vastaa Restel Ravintolat. Voitte tilata haluamanne määrän kahvi- ja lounaslipukkeita ennakkoon tästä linkistä. Muistattehan, että lipukkeita ei postiteta ennakkoon vaan voitte noutaa ne ravintolasta sen aukioloaikojen puitteissa.

Turun Messukeskuksen yhteistyöhotellina toimii Original Sokos Hotel Kupittaa. Löydät varausohjeet ja alennuskoodin tästä linkistä.


Haluatko messuista kaikki tehot irti?

Näytteilleasettajanamme voit osallistua maksuttomalle verkkokurssille, jonka opeille onnistumiset edellytykset paranevat! Lue lisää: https://messutsuomessa.fi/2019/11/12/menesty-messuilla-naytteilleasettajan-verkkokurssi/

 

Kysy lisää
Projektipäällikkö
Anniina Jokinen
p. 044 0911808
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Helena Sinervo
p. 044 722 2518