ohjelmakansi1920x470

Turun Ruoka- ja Viinimessuilla hämmennellään makuelämyksiä ja asiakaskontakteja

Turun Ruoka- ja Viinimessuilla valloittavat mm. tämän hetken kiehtovimmat keittiömestarit sekä ruokakirjailijat. Tapahtuman entistäkin laajempi sisältö tarjoaa messuyleisölle niin kansainvälisiä makuelämyksiä kuin lähiruoan helmiäkin. Tapahtuma järjestetään 5.–7.10.2018 samanaikaisesti Turun Kirjamessujen kanssa.

Suositussa tapahtumassa esiintyvät vuosittain keittiömaailman huipputekijät ja tapahtuman linja on uudistuva! Laadukas ja monipuolinen näytteilleasettajakunta on tapahtuman vahva perusta. Mm. kattausta ja pleittausta tuodaan blogiyhteistyön kautta syksyn tapahtumassa esille. Tulossa on inspiroivia pöytäkattauksia ja messuvieraat pääsevät tutustumaan pleittauksen saloihin ammattilaisten opastuksella.

Kutsuva viinialue

Turun Ruoka- ja Viinimessujen 2018 viinialue tulee kasvamaan entisestään vuoden 2017 toteutuksesta. Tulossa on laaja joukko viinilalan yrityksiä. Mukana on myös kotimaisia viinituottajia. Panimot ja erilaiset oluet tulevat tänä vuonna näkymään messuilla aiempaa monipuolisemmin. Vastaamme myös kävijöiden ja yritysten toiveisiin ja pidennämme viinialueen aukioloaikaa lauantaina aina iltayhdeksään asti. Tiedustele paikkoja myynniltä!

Ruoka_kollaasi

Tavoita harrastajat ja ammattilaiset

Messuilla kannattaa olla mukana – tavoitat samassa tapahtumassa Turun talousalueen aktiiviset, laadukkaasta ruuasta ja elämän nautinnoista kiinnostuneet kuluttajat, joista suurimman kävijäryhmän muodostavat 40–60-vuotiaat. Paikalla on kolmen messupäivän aikana reilusti yli 20 000 kävijää, jotka etsivät tietoa uutuuksista ja tekevät monenlaisia hankintoja!

Huomiota tuotteillesi messuilla

Paikalla toimittajia ja bloggaajia, jotka hakevat tietoa uutuuksista ja tarjoavat runsaasti julkisuutta näytteilleasettajien tuotteille.

Turun lukuisat huippuravintolat ja status valtakunnallisesti arvostettuna ruokakaupunkina ovat myös tärkeitä tekijöitä ruoasta kiinnostuneiden keskuudessa. Samaan aikaan Kirjamessujen kanssa järjestettävä tapahtumakokonaisuus houkuttelee Turun Messukeskukseen kävijöitä, jotka viihtyvät paikalla useammankin päivän.

Alansa ykkönen

Turun Ruoka- ja Viinimessut on yhdessä Turun Kirjamessujen palkittu vuoden 2016 parhaana messutapahtumana Suomessa. (Evento Awards, korkein tunnustus tapahtumatuottajlle)

bannerievento_final

Ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme,jos tarvitset apua messuosaston suunnittelussa.

Rakennusajat

  • keskiviikko 3.10. klo 8.00 – 16.00 (toimistopalvelut klo 16.00 asti)
  • torstai 4.10. klo 8.00 – 22.00 (messutoimisto palvelee klo 21.00 asti ja messupalvelu klo 22.00 asti)
  • Messujohto suorittaa osastojen lopputarkastuksen torstaina 4.10. klo 22.00, jolloin osastojen tulee olla valmiina.
  • Perjantaina 5.10. autolla ajo halleihin ei ole sallittua.
  • Messut avataan perjantaina 5.10. klo 10.00.
  • Mikäli näytteilleasettaja ylittää vahvistetut rakennusajat, veloitetaan ylimeneviltä tunneilta à 45 e + alv. 24%. Rakennusajan ylityksistä on sovittava erikseen messujohdon kanssa.

Purkuajat

  • sunnuntai 7.10. klo 17.00 – 22.00
  • maanantai 8.10. klo 8.00 – 16.00

Messujen aikainen näytteilleasettajien sisäänpääsy halleihin

  • Pe 5.10. klo 8.00
  • La  6.10. klo 9.00
  • Su 7.10. klo 9.00

 


Tutustu Messuguru-oppaaseen. Näin onnistut messuilla – oivalluksia menestykseen. Jokaisen näytteilleasettajan ”käsikirja.”

(v. 2018-2020)

Kysy lisää
tiia_nevalainen
Myyntijohtaja
Tiia Nevalainen
p. 040 743 8857
Kysy lisää
Tiina Heiskari
Projektijohtaja
Tiina Heiskari
p. 050 487 2015
Kysy lisää
helena
Myyntipäällikkö
Helena Sinervo
p. 044 722 2518
Kysy lisää
Hanna
Myyntipäällikkö
Hanna Hiitelä
p. 044 722 1900
Kysy lisää
Myynti
Salla Käenniemi
p. 044 722 2511
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Heidi Siikaluoma
p. 044 722 2513