medialle_kansi

Median edustajat ovat tervetulleita messuille!

Työtehtävissä olevat toimittajat ja kuvaajat pääsevät Turun Messukeskuksen järjestämille messuille esittämällä virallisen liiton jäsenkortin sisääntuloportilla. Muiden tapahtumien osalta media-akkreditoinnista vastaa tapahtuman tuottaja itse. Pressikortti oikeuttaa kahden henkilön (toimittaja ja kuvaaja) sisäänpääsyyn ja yhden auton ilmaiseen paikoitukseen messukeskuksen paikoitusalueella tapahtuman aikana.

Messujen työskentelyyn tarkoitettu pressitila sijaitsee pääaulassa, lippukassojen jälkeen. Tilaan on koottu näytteilleasettajien toimittama materiaali, sekä virvokkeita ja pientä purtavaa. Muista erillisjärjestelyistä kannattaa sopia etukäteen viestintäpäällikön tai messun projektijohtajan kanssa. Muiden kuin Turun Messukeskuksen järjestämissä tapahtumissa on omat käytäntönsä, joista tapahtuman järjestäjät kertovat lisää. Tiedustele yhteystietoa: puh. (02) 337 111/ keskus.

Mediapankki

Alla olevista kategorioista löydät kuva ja logomateriaalia tapahtumittain. Kuvat ja logot on tarkoitettu käytettäväksi Turun Messukeskuksen tapahtumia koskevien artikkelien, tiedotuksen, tapahtumamarkkinoinnin ja mainosten yhteydessä. Niiden julkaisu muussa yhteydessä ei ole sallittua.

Turun Messukeskus

Caravan Show

Kuvat

Muut

Caravan_2018

Rakenna & Sisusta

Kuvat

Muut

Raksis2018_600x300

Kädentaitomessut

Kuvat

Muut

Kädentaito Turku

Turun Kirjamessut

Kuvat

Muut

 

Navigate

Kuvat

Muut

 

Osaava Nainen – Terve Olo – Outlet

Kuvat

Piha & Puutarha

Kuvat

Muut

 

Piha ja Puutarha

Mökki & Meri

Kuvat

Turun Messut

 

Muut

 

Turun Ruoka- ja Viinimessut

Kuvat

Muut

Logo_Turun Ruoka_ja_Viinimessut

Taide- ja Antiikkimessut

Kuvat

Muut

Turun_TAmessut_logo_cmyk_kaikki

 

Venexpo

Kuvat

Muut

Kysy lisää
taina_parko-luotonen
Viestintäpäällikkö
Taina Pärkö-Luotonen
p. 040 505 6424