Median edustajat ovat tervetulleita messuille!

Akkreditoimme messuillemme toimittajia ja kuvaajia. Edellytämme kuitenkin osallistuvalta median edustajalta voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vaihtoehtoisesti vastaavaa todistetta siitä, että edustat mediaa ja olet työtehtävissä messuilla. Kortti tulee esittää sisääntuloaulassa ja se on henkilökohtainen. Kortilla voi myös paikoittaa maksutta auton (korttia näytetään alueelta poistuttaessa) ja jättää takin sekä laukut valvottuun vaatesäilytykseen.

Tapahtumien osalta media-akkreditoinnista vastaa aina tapahtuman tuottaja itse, otathan siis yhteyttä järjestävään tahoon.

Ellei median edustajalla ole pressikorttia ja hän on tulossa jutuntekoon, pyydämme jouhevan sisääntulon vuoksi ottamaan etukäteen ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse info@turunmessukeskus.fi.

Messujen työskentelyyn tarkoitettu pressitila sijaitsee pääaulassa, lippukassojen jälkeen. Tilassa on rajattu määrä lukollisia säilytyslokeroita Tilaan on koottu näytteilleasettajien toimittama materiaali sekä virvokkeita ja pientä purtavaa. Tila ei ole käytössä kaikissa tapahtumissa.

 

Oletko bloggaaja tai somevaikuttaja?

Järjestämme mielellämme tapahtumiimme myös bloggaajille tai somevaikuutajille vapaan sisäänpääsyn. Tarkistamme kuitenkin mm. blogin säännöllisyyden ja aihepiirin vastaavuuden ennen bloggaajapassin myöntämistä tapahtumaan. Passi on tapahtumakohtainen ja sen voi anoa täältä: https://www.turunmessukeskus.fi/medialle/akkreditointi/
Huomaathan ystävällisesti, että voimme myöntää passin vain omiin tapahtumiimme emme muiden tiloissamme järjestämiin tapahtumiin.

Muistathan tiloissamme kuvatessa kunnioittaa messuvieraiden ja näytteilleasettajien yksityisyyttä. Turun Messukeskuksella on oikeus kieltää tiloissaan kuvaaminen joissain ohjelmissa ja tilanteissa jos esimerkiksi esiintyjä tai sitä järjestävä taho on näin etukäteen pyytänyt.

Mediapankki

Alla olevista kategorioista löydät kuva ja logomateriaalia tapahtumittain. Kuvat ja logot on tarkoitettu käytettäväksi Turun Messukeskuksen tapahtumia koskevien artikkelien, tiedotuksen, tapahtumamarkkinoinnin ja mainosten yhteydessä. Niiden julkaisu muussa yhteydessä ei ole sallittua.
Messujen ajankohtaisia logo- ja markkinointimateriaalia voit tiedustella messujen projektikoordinaattorilta.

Turun Messukeskus

Caravan Show

Kuvat

Rakenna & Sisusta

Kuvat

Muut

 

Kädentaitomessut

Kuvat

Muut

Kädentaito Turku

Turun Kirjamessut

Kuvat

Muut

Navigate

Kuvat

Muut

 

Osaava Nainen

Kuvat

Muut

 

Piha & Puutarha

Kuvat

 

Mökki & Meri

Kuvat

Muut

 

Turun Ruoka- ja Viinimessut

Kuvat

Muut

 

 

Taide- ja Antiikkimessut

Kuvat

Muut

Venexpo

Kuvat

Muut

Golf it

RekryExpo

 

Muut