Median edustajat ovat tervetulleita messuille!

Akkreditoimme messuillemme toimittajia ja kuvaajia. Edellytämme kuitenkin osallistuvalta median edustajalta voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vaihtoehtoisesti vastaavaa todistetta siitä, että edustat mediaa ja olet työtehtävissä messuilla. Kortti tulee esittää sisääntuloaulassa ja se on henkilökohtainen. Kortilla voi myös paikoittaa maksutta auton (korttia näytetään alueelta poistuttaessa) ja jättää takin sekä laukut valvottuun vaatesäilytykseen.

Tapahtumien osalta media-akkreditoinnista vastaa aina tapahtuman tuottaja itse, otathan siis yhteyttä järjestävään tahoon.

Ellei median edustajalla ole pressikorttia ja hän on tulossa jutuntekoon, pyydämme jouhevan sisääntulon vuoksi ottamaan etukäteen ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse info@turunmessukeskus.fi.

Messujen työskentelyyn tarkoitettu pressitila sijaitsee pääaulassa, lippukassojen jälkeen. Tilassa on rajattu määrä lukollisia säilytyslokeroita Tilaan on koottu näytteilleasettajien toimittama materiaali sekä virvokkeita ja pientä purtavaa. Tila ei ole käytössä kaikissa tapahtumissa.

 

Oletko bloggaaja tai somevaikuttaja?

Järjestämme mielellämme tapahtumiimme myös bloggaajille tai somevaikuttajille vapaan sisäänpääsyn. Tarkistamme kuitenkin mm. blogin säännöllisyyden ja aihepiirin vastaavuuden ennen bloggaajapassin myöntämistä tapahtumaan. Passi on tapahtumakohtainen ja sen voi anoa täältä: https://www.turunmessukeskus.fi/medialle/akkreditointi/
Huomaathan ystävällisesti, että voimme myöntää passin vain omiin tapahtumiimme emme muiden tiloissamme järjestämiin tapahtumiin.

Muistathan tiloissamme kuvatessa kunnioittaa messuvieraiden ja näytteilleasettajien yksityisyyttä. Turun Messukeskuksella on oikeus kieltää tiloissaan kuvaaminen joissain ohjelmissa ja tilanteissa jos esimerkiksi esiintyjä tai sitä järjestävä taho on näin etukäteen pyytänyt.

Mediapankki

Alla olevista kategorioista löydät kuva ja logomateriaalia tapahtumittain. Kuvat ja logot on tarkoitettu käytettäväksi Turun Messukeskuksen tapahtumia koskevien artikkelien, tiedotuksen, tapahtumamarkkinoinnin ja mainosten yhteydessä. Niiden julkaisu muussa yhteydessä ei ole sallittua.
Messujen ajankohtaisia logo- ja markkinointimateriaalia voit tiedustella messujen projektikoordinaattorilta.

Turun Messukeskus

 

Turun Kirjamessut

Navigate

Kuvat

 

Osaava Nainen

Kuvat

 

Turun Kevät

 

Turun Ruoka- ja Viinimessut

RekryExpo